Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dreamer wrote:A czy zwykle jeansy z h&m tez są takie dobre jak ciążowe ?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny które są w podobnym tygodniu, czy u was też tak jest że dzidziuś się jakoś tak ułoży że boli podbrzusze? Remik jak się obkreca i wstanę to jakbym głazy w brzuchu miała tak mnie ciągnie a jak się ułoży to puszcza...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny które są w podobnym tygodniu, czy u was też tak jest że dzidziuś się jakoś tak ułoży że boli podbrzusze? Remik jak się obkreca i wstanę to jakbym głazy w brzuchu miała tak mnie ciągnie a jak się ułoży to puszcza...
-
pOla34 wrote:Japonka jaki? babyzen yoyo?
my dużo podróżujemy i jak tylko będzie się dało z dzieckiem to nie zamierzam przestawać
pOla34 lubi tę wiadomość
-
No to tak jakby w jednym miejscu mi się naprezyl. I póki się nie ułoży to ciągnie/boli... Ale w jednym. Miejscu. Później puszcza. W sumie to może minutę trwa. Nawet widziałam dzisiaj i czułam od ręką jak się wypina bo w jednym miejscu mi się brzuch wygiął ;p i wiedziałam że wstanie w tym momencie nie jest najlepszym pomysłem.
Jutro z Kasprem jadę do tego Krakowa... Kurde dwa dni myczy. Jutro ma od 13:30 do ok 18. W niedzielę nie ma rozpiski. Ciężkie drużyny bo Zagłębie Lublin, Legia, Raków... Zobaczymy, ważne żeby się bawił ale i tak widzę że go stres zżera -
japonka wrote:Taaaaak
my dużo podróżujemy i jak tylko będzie się dało z dzieckiem to nie zamierzam przestawać
_nova lubi tę wiadomość
-
japonka wrote:Taaaaak
-
nick nieaktualny
-
Ja mam taką składaną wanienkę. Na początku byłam jej przeciwniczką bo cena wg mnie zaporowa, no ale cóż mąż się uparł i kupił. To po pewnym czasie zaczęłam używać. Okazała się na prawdę super. Też mam tylko prysznic, ale takie roczne dziecko czy dwulatka to ciężko postawić pod prysznicem przy płytkim brodziku. Ja córka chciała pobawić się zabawkami w wodzie, albo dłużej posiedzieć w pianie to kąpała się w niej nawet jako 4 latka. Przy płytkim brodziku też wygodniej było wylać wodę za pomocą otworu w tej wanience bo wolniej spływała. Tak że jak już ją mam to teraz też będziemy z niej korzystać.
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny które są w podobnym tygodniu, czy u was też tak jest że dzidziuś się jakoś tak ułoży że boli podbrzusze? Remik jak się obkreca i wstanę to jakbym głazy w brzuchu miała tak mnie ciągnie a jak się ułoży to puszcza...
Moze nie w podobnym tygodniu ale też czuję że czasami się tak ułoży aż mnie skóra ciągnie. Czuję jakby mi chciał wyjść przez skórę . Wtedy mam napięty brzuch i lekki ból. Ale ostatnio upodobało sobie zabawę w kopanie szyjki.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualnyJa dzis nawet nieźle sie czuje. Mąż pojechał na zawody rowerowe a ja wyprawilam sie z psem na godzinny spacer. Zaraz ugotuje zurek, bo mnie naszło a potem porządki.
P.s. od 5 dni czuje smyranko...wiem, ze to TO !Kookosowa, moni05, brunetka91, Cabrera, Kiniorek91 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny:)
Ja tez od tygotnia regularnie czuje juz ruchy:) sa dni ze bryka wiecej sa dbi ze mniej ale czuje codziennie:)
Ja ciuszkow dla maluszka jeszcze nie mam ale nabylam wczoraj te lozeczko z komoda z przewijakiem:) uzywane raz a praktycznie za grosze. Kobietka dodala karuzelke miekki przewijak (bardzo ladny i delikatny material.idealny na komode) i mate edukacyjna na zas. Karuzela i mata w kolorze przewazajacym rozowy😂 pytala sie czy dziewczynka bedzie. Mowie ze szczerze mam juz dwie corki i po cichutku licze na chlopca ale troszke rozu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo😂 patrzala na mnie jakbym z kosmosu spadla😂😂😂brunetka91 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Dreamer wrote:A ja od wczoraj nie czuje ruchów bobasa. Nawet takich minimalnych. A były już dość regularne. Czy może tak być ?
Smuteczek
Tez sie zaczelam ostatnio zastanawiac kiedy brak ruchow zaczyna byc niepokojacym syknalem ale wydaje mi sie ze to po 24tc. No ale wydaje mi sie. Jak ja przestane czuc tez zaczne myslec czy wszystko ok..Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞