Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a widziałyście leżaczek joie sansa? My z mężem oglądaliśmy przeróżne modele lezaczkow Bujaków na sklepie, ten był najdroższy niestety i najmniej kolorowy ale zrobił na nas mega pozytywne wrażenie, tam jest tyle funkcji i opcji huśtania a jednocześnie on zajmował bardzo mało miejsca w porównaniu z innymi podobnymi. I jakość tych materiałów użytych, w dotyku była super. Ciekawa jestem czy któraś z was miała z tym modelem do czynienia. Ogolnie to po tym jak wymacalam je wszystkie
na sklepie to zdecydowanie uważam ze nie mozna tego kupic w ciemno bo niektóre są mało stabilne, mało miękkie a jeden to miał wibracje jak rażenie prądem i to w ustawieniu na minimum, nie wiem kto to dopuścił do sprzedaży.
-
Nadrobie wieczorem dopiero,ale melduje,że synus pokazał co ma bardzo dokładnie hihi i waży 250 gram. Połowkowe 23.05 z racji,ze duzy(poczatkowo lekarz myslal o 30) wiec prosze Sunahine o wpisanie 😊 czyli 13 dni odliczania
Wszystko jest dobrze.
Teraz wróciłam od okulisty bo mam brodawke na powiece i niby do usuniecia..doradzic się musze dermatologa jeszcze i ginekologa ale nie wiem czy sie zdecyduje w ciazy.pOla34, Cabrera, Kookosowa, Kotecki, wiktoriaa, Jupik, japonka, Dominika32, moni05, brunetka91, Aguuula;2525 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się mega, bo przyszła dziś sukienka ktora zamówiłam na ebay ostatnio i jest super rozciągliwa a potrzebuje ją na lipiec w Polsce do chodzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f135f0ec9245.jpgprzedszkolanka:), moni05, japonka, Kookosowa, Karooo93, kasia1518, brunetka91, mia4444, adella1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie ten wózeczek podoba, ale musze go jeszcze na zywo obmacać
Lozeczko chcialabym z funkcja kolyski, ale nad wyborem rzeczy jeszcze troszke czasu mam. Mieszkanie 72 m ale zima jest chlodno w wiekszosci pomieszczec, wiec musimy jakos poukladac wszystko logicznie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/282aa16a4741.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 16:12
Aguuula;2525, mia4444, KasiaP lubią tę wiadomość
-
Neroli wrote:Mi sie ten wózeczek podoba, ale musze go jeszcze na zywo obmacać
Lozeczko chcialabym z funkcja kolyski, ale nad wyborem rzeczy jeszcze troszke czasu mam. Mieszkanie 72 m ale zima jest chlodno w wiekszosci pomieszczec, wiec musimy jakos poukladac wszystko logicznie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/282aa16a4741.jpg
Co to za wózek? Przepiękny odcień zieleni -
Dzięki dziewczyny za opinie o tym Chicco, cena o tyle nie odstrasza, że miałam pomysł żeby poprosić rodzinę o zrzutkę (albo znajomych jakbyśmy robili jakąś imprezę z okazji), ewentualnie dołożymy jak zabraknie
6 lat czekaliśmy na tego brzdąca więc poza wyprztykaniem się na in vitro to ja teraz fundusz porodowo-dziecięcy mam założony i raczej na nic innego nie wydam bo nie będziemy wyjeżdżać w tym roku. Ale a propos podróży to zachorowałam też na wózek podróżny a on kosztuje 2000 więc chyba muszę przestać zaglądać do internetu
pOla34, Kotecki lubią tę wiadomość
-
a czy ktos mial do czynienia i moze cos powiedziec o wozku bumbleride indie? podobno rewelacyjne wozki rowniez w wersji twin, ale generalnie na niewielu polskich stronach dostepne, pewnie z obejrzeniem na zywo tez bedzie problem, ale jeszcze nie szukalam
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ale się rozpisałyście:-).
Ja w sumie niczego.jeszcze nie mam dziewczyny, i jakoś nawet nie mam w planach zakupow jeszcze. Z rzeczy must have to tula:-) moje dziewczynki chustowałam i nadal ją mam:-) a mlode bede w chuscie i tuli nosic bo pozycja ta sama a szybciej się mota. Moj mąż też będzie. Nawet w domu to bardzo bardzo pomocne. Wozek oczyeiscie tez bedzie ale nie wiem jaki. Będe kupowala kolyske tak.by miec w salonie a lozeczko w sypialnia naszej. Przewijak nie. Ale ta wanienka stokke tak by mnie wanienka w naszej wannie nie draznila. Potem trzeba ją calt czas przekladac. A ze kupuje suszarkę na pralkę to juz na pralce sie nie sprawdzi. Moj mąż jest biegaczem wiec z czasem wpadnie tez Wozek do biegania jak sobie o nim poczytam. -
Ja dziś kupiłam sobie spodnie ciązowe w H&M. Dziewczyny, polecam. Cena nie jest niska ale wygląda się w nich i czuje super. Jeszcze w innym sklepie 2 luźniejsze bluzeczki i jestem mega zadowolonaWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Jeśli ktoś byłby zainteresowany- od 13 będą w biedronce ubrania ciążowe i rzeczy dla dzieci- pościel niemowlęca, pieluchy tetrowe, prześcieradła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 19:29
moni05, brunetka91, Aguuula;2525 lubią tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:Ja dziś kupiłam sobie spodnie ciązowe w H&M. Dziewczyny, polecam. Cena nie jest niska ale wygląda się w nich i czuje super. Jeszcze w innym sklepie 2 luźniejsze bluzeczki i jestem mega zadowolona
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość