Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja mam termin na 8 października, ale muszę mieć cesarskie cięcie i termin mam 30 września. Moja historia jest niezbyt ciekawa, sama czasem się zastanawiam jakim cudem przeżyłam śmierć dziecka. No ale, teraz rok 2019 jest o niebo lepszy i oczekuję córki Oliwii, która ma już prawie pół kilo
Jeżeli chodzi o ubrania ciążowe to w lidlu też są nawet fajne jakościowoNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
A i najważniejsze, czy mogę dołączyć???
brunetka91, japonka, Kookosowa, przedszkolanka:), Goemi, sunshine03, mia4444, Kasiulina lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
ja odebrałam wynik z wymazu
candida liczna i liczne paciorkowce
aż mi się ryczeć chce
dobrze że jutro wizyta...
Plus z krwi wyszła lekka anemia... A muszę odbierać wynik z krwi utajonej w kale i jak mi dojdzie że coś znowu nie tak to już nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 10:06
-
KasiaP wrote:Dreamer, czyżby klima? Ja wczoraj włączyłam na trochę i też od razu gardło czułam. Dzisiaj znowu masakrycznie mnie boli głowa, od samego przebudzenia
nie wiem jak wytrzymam dzisiejszy dzień. A jeszcze prosto po pracy dentysta
Dokładnie. Dla mnie klima to jakieś przekleństwo. Cała zimę bez przeziębienie a robi się ciepło to mnie od razu rozkłada.
-
Atyde wrote:Cześć dziewczyny
Ja mam termin na 8 października, ale muszę mieć cesarskie cięcie i termin mam 30 września. Moja historia jest niezbyt ciekawa, sama czasem się zastanawiam jakim cudem przeżyłam śmierć dziecka. No ale, teraz rok 2019 jest o niebo lepszy i oczekuję córki Oliwii, która ma już prawie pół kilo
Jeżeli chodzi o ubrania ciążowe to w lidlu też są nawet fajne jakościowo
Witamy, witamyrozgość się
Co się stało z Twoim dzidziusiem jeśli mogę zapytać ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dreamer wrote:Dokładnie. Dla mnie klima to jakieś przekleństwo. Cała zimę bez przeziębienie a robi się ciepło to mnie od razu rozkłada.
Życzę zdrówka 😗
-
Atyde wrote:A i najważniejsze, czy mogę dołączyć???
-
Mamy ze sobą coś wspólnego, więc jak coś, pisz śmiało w wątku wspólnym lub na prv -
Cześć -
Sunshine03 to ja poproszę o zmianę mojego chłopca na dziewczynkę- zasile grono babeczek ☺ poki co bezimmiena - myslimy nad imieniem. Termin od początku na 22.10.
Jestem po badaniu, ale w Luxmedzie to ekspresem te badania robią- lekarz mówi że wszystko ok , no i jednak dziewczynka - jest drobna 331g i wychodzi o tydzień młodsza, oczywiście nogi dlugaśne - kość udowa do przodu 20tc3d, reszta ok 19tc 3d. Nie wiem jak w 10 min można wszystko dokładnie sprawdzić ale na szczęście za tydzień połówkowe u mojej gin ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 10:59
wiktoriaa, Dominika32, KasiaP, japonka, Kookosowa, brunetka91, przedszkolanka:), sunshine03, Jupik, mia4444 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
kasia1518 wrote:Sunshine03 to ja poproszę o zmianę mojego chłopca na dziewczynkę- zasile grono babeczek ☺ poki co bezimmiena - myslimy nad imieniem. Termin od początku na 22.10.
Jestem po badaniu, ale w Luxmedzie to ekspresem te badania robią- lekarz mówi że wszystko ok , no i jednak dziewczynka - jest drobna 331g i wychodzi o tydzień młodsza, oczywiście nogi dlugaśne - kość udowa do przodu 20tc3d, reszta ok 19tc 3d. Nie wiem jak w 10 min można wszystko dokładnie sprawdzić ale na szczęście za tydzień połówkowe u mojej gin ☺kasia1518 lubi tę wiadomość