Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak więc podtrzymam październik kolejnym chłopakiem
będzie Bartuś. Można dopisać imię.
Waży 478 g i termin mi się przesuną na 4 października ale nie zmieniam bo poprostu może być dużyCabrera, Goemi, KasiaP, Aguuula;2525, kasia1518, wiktoriaa, brunetka91, emikey, sunshine03, Karooo93, Jupik, japonka, Kasiulina lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Mam pytanie czy wasi lekarze prowadzący rozmawiają z Wami o porodzie??? Na ostatnim USG lekarz delikatnie zaproponował mi CC. Trochę mnie to zdziwiło i stwierdzam, że na tym etapie ciąży jeszcze nie podjęłam dezyzji. Tak się nad tym zastanawiam, bo mówi że ciąża przebiega prawidłowo ale cięcie. Ja jakoś szczególnie nie upieram się na SN, ale tak jak pisałam to wg wcześnie jak na takie ustalenia
-
moni05 wrote:Kiniorek, prócz tego, co używasz spróbuj wietrzenia krocza. Jak chodzisz po domu w sukience to chodź bez majtek 😋 nikt nie zauważy, a serio możesz sobie pomoc.
Wiem... Ale wiesz jak syn w domu to kiepsko...Ale w sumie nie będzie ich pięć dni to będę wietrzyć :p
Gratuluję chłopaków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 18:27
moni05 lubi tę wiadomość
-
Hej.
Basiu, trzymam za Was kciuki!
Byłam na polowkowych, kolejny październikowy chłopiec, 359 g. Podlamalam się, bo maluch ma obustronne powiększone miedniczki nerkowe. Lekarz uspokajal, ale mimo wszystko... Do kontroli za 4 tygodnie.Kookosowa, Aguuula;2525, kasia1518, wiktoriaa, Cabrera, Goemi, brunetka91, emikey, ammarylis, mia4444, Karooo93, Jupik, japonka, Kasiulina, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
Adella, trzeba się uspokoić i zaufać lekarzom. U mnie tez dzisiaj nie wyszło idealnie. Tez do kontroli i to dopiero 30 lipca u tego lekarza! 😱 ale skoro mówią, ze to zmiany, które zazwyczaj same się „normują” to trzeba im wierzyć. Ja staram się myśleć, ze może i my w brzuchu je mieliśmy, jakieś torbiele i inne cuda, a za czasów naszych mam nie było tak wypasionych sprzętów, a my zdrowi.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek na infekcje super jest macmirror- ohydne żółte globulki ( na receptę) ale bardzo skuteczne zarówno na infekcje wirusowe i bakteryjne. Ja jak raz to wzięłam to mam spokój, a po pimafucin ciągle mi wracały infekcje- tak było w pierwszej ciąży, bo teraz miałam tylko 2 razy ☺kasia1518
-
nick nieaktualnyJa rowniez chwale sie chlopcem. 380 g i wzzystko dobrze jak narazie i oby tak do konca
moni05, KasiaP, Kookosowa, kasia1518, Goemi, brunetka91, emikey, Aguuula;2525, wiktoriaa, ammarylis, mia4444, Karooo93, .Aleksandra., Cabrera, Jupik, adella1, japonka, Kasiulina, Dominika32 lubią tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Kiniorek na infekcje super jest macmirror- ohydne żółte globulki ( na receptę) ale bardzo skuteczne zarówno na infekcje wirusowe i bakteryjne. Ja jak raz to wzięłam to mam spokój, a po pimafucin ciągle mi wracały infekcje- tak było w pierwszej ciąży, bo teraz miałam tylko 2 razy ☺
Ja wlasnie to dostałam na swoją infekcje.
I tydzien po dziś miałam kontrolę i czyściutko.
Kuracja na 8 dni jest chyba.
-
emikey wrote:4 chłopaków w jeden dzień ;P nieźle nieźle
gratuluję wszystkim szczęśliwym posiadaczkom małego siusiaka
mia4444 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019