Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia dziewczyny 🥰
Próbuje córkę umowic do przychodni bo cały czas jej tam coś siedzi w nosie/gardle. Dzwoniłam już dosłownie ponad 30 razy i cały czas jest sygnał a nikt nie odbiera. Jak już w końcu sie dodzwonię to na bank nie będzie miejsc 😅😵💫 -
Gusia_ wrote:Hermiona o niee… Tyle już czekasz! Dobrze, ze umówiłas się na jutro, zobaczysz co u maluszka. Może warto zadzwonić i spytać, czemu tak przekładają?
Będę dzisiaj w luxmedzie u nefrologa to zapytam co jest grane 😒 -
Dzień dobry!
Ja dziś też dołączam do wizytujących, na 11 jadę do nowego lekarza 🤭
Od 5 spać nie mogłam, czytałam opinie w necie na temat tego lekarza.. Jakieś głupie myśli miałam, mam nadzieję, że z małą wszystko ok.
Powodzenia reszcie na wizytach i czekamy na dobre informacje ❤️ -
Ale Wam fajnie! Powodzenia dla wszystkich 😊 ja następna wizyta dopiero za dwa tygodnie w środę 🙄
Powiedzcie mi, czy Wy śpicie na plecach? Ja mam z tym duży problem, próbuje zasnąć na boku a co się przebudzam to leżę na plecach.. na prawdę trzeba tego teraz tak pilnować?👧+🧑+👶+🐻❄️
2023 - synek ❤️
31.12.2024 ⏸️ beta 33
2.01.2025 beta 123
23.01 - wizyta -
Twilight wydaje mi się, ze na tym etapie to jeszcze nie trzeba tego tak bardzo pilnować, jeśli zle się nie czujesz leżąc na plecach, nie masz zawrotów głowy, mdłości i nie robi Ci się słabo. Może pomysł o jakieś poduszce za plecami, żeby się nie obrócić jeśli Cię to martwi?
Ulaa powodzenia, oby nowy lekarz okazał się dobrym wyborem!Twilight, Ulaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny! 🤞
Twilight ja też wizytuję dopiero za 2 tygodnie w środę, będziemy razem
Ja od dwóch dni tak fatalnie śpię... lędźwia, biodra, pośladki, wszystko mnie tak boli 😭 Nie wiem już jak sobie ulżyć.Twilight lubi tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Twilight wrote:Ale Wam fajnie! Powodzenia dla wszystkich 😊 ja następna wizyta dopiero za dwa tygodnie w środę 🙄
Powiedzcie mi, czy Wy śpicie na plecach? Ja mam z tym duży problem, próbuje zasnąć na boku a co się przebudzam to leżę na plecach.. na prawdę trzeba tego teraz tak pilnować?
Ja śpię w każdej wygodnej dla mnie pozycji, czasami nawet tak pół na pół na brzuchu i biodrze ☺️
Na plecach jak leżę to mała bardziej kopie 🤗Twilight lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dzisiaj u mnie znowu słonecznie 🌤️
Ja już po wizycie 😉
Maluch rośnie ładnie 😍
Dostałam żelazo, Tardyferon. Mam brać 2 tabletki dziennie. Na opakowaniu jest napisane, że standardowa dawka to 1 tabletka co drugi dzień 😅
No zobaczymy. Mam nadzieję, że obędzie się bez zaparć.
Powodzenia dziewczyny!
Tyśka , Mikaaa92, Ciążowa_Gapsy, Twilight, Roksi, Luusia, Zniechecona lubią tę wiadomość
⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
BoboBolek trzymam kciuki, żeby przyjmowanie żelaza obyło się bez dodatkowych „atrakcji”. No i cudnie, ze maluszek rośnie! ❤️❤️❤️ Takimi wiadomościami można zaczynać tydzień!
-
BoboBolek takie wieści przy poniedziałku są super, dają innym pozytywne emocje, gratulacje że wszystko jest ok ☺️czekamy na resztę dobrych wieści i mocne kciuki dziewczyny !!!
Ja też źle sypiam, nie mogę się dobrze ułożyć z brzuszkiem bo całe życie spałam na brzuchu a teraz nie ma jak 😅Starania od 12.2019
Lipiec 2021 Sono Hsg ✅
29.01.2022 1 IUI ❌
(leki : Clostilbegyt+ Ovitrelle)
01.03.2022 2 IUI - ❌
(leki: Aromek + Ovitrelle)
➡️ 05.2022 IVF - ICSI 🤞🏻
Leki : od 21 dc Estrofen💊
Krótki protokół - stymulacja : Bemfola 175, Orgalutran 0.25, przed punkcją : Ovitrelle +Gonapeptyl.
Wychodowalam 13 pęcherzyków.
Punkcja 31.05.2022🥚 - > pobrano 9 komórek-> blastki 5dniowe 3x❄️❄️❄️ transfer odroczony
1 FET 30.06.2022 🤞🏻-beta Hcg 9dpt 241! 🤞🏻🧡, beta Hch 12dpt 1177! 🤞🏻🧡
USG 5+5 - > mamy zarodek 🧡🙏🏻
USG 7+4 - > zarodek dalej z nami i jest serduszko 😍 crl 1, 32 cm tętno 160
USG 9+3/9+6->bejbik dalej na pokładzie 😍crl 2,97 cm tętno 180 🧡❤️
10+6 badanie Sanco - wynik prawidłowy ❤️ będzie synek 🧡👶🏼 -
Ulaa wrote:Ja śpię w każdej wygodnej dla mnie pozycji, czasami nawet tak pół na pół na brzuchu i biodrze ☺️
Na plecach jak leżę to mała bardziej kopie 🤗
Ja dalej najczęściej śpię na brzuchu - nie wiem co będzie jak nie będę mogła już sobie na to pozwolić
BoboBolek, gratulacje A zaparcia to i bez żelaza niestety mam. Oby Cię ominęło.
Ja mam dziś wizytę na nfz- chciałabym dostać skierowanie na badania niezbędne w II trymestrze. Zobaczymy. Na usg nie liczę, ale i tak będę miała w piątek.
Starania od 2014 ,
1 ICSI maj 2018, ❄️❄️❄️
2 ICSI sierpień 2019, ❄️❄️❄️❄️❄️
3 ICSI kwiecień 2021❄️❄️❄️
9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
10. transfer INVIMED (podane 2 blastki 3BB i 2CC) - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200
4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)
11. transfer, beta<0,2
12. transfer 09.01.25 beta 6dpt:59,6 , 8dpt:152, 11dpt: 1024, 13dpt:2630, 16dpt: 8693 -
Witam się i ja! Cieszę się z dobrych wieści i czekam na dalsze 🙂 ja mam wizytę dopiero za 2-5 tyg- połówkowe. A na NFZ zapisali mnie po 6 tyg od ostatniej🙄
U mnie dziś znowu od rana ból podbrzusza, trochę mniej intensywny.
Chicaloca przeczytałam o Twoim pracowitym dniu w sobotę i się zastanawiam jak to zrobić, żeby dziecko miało drzemkę 6h 😂
-
Hej, cieszę się z udanych wizyt razem z Wami ♥️
Ja kolejną wizytę na NFZ mam za 4 tygodnie ale pewnie pójdę prywatnie za 2 tygodnie.
Muszę umówić się na połówkowe, liczyłam że lekarz da mi jakiś namiar żebym zrobiła w okolicy ale powiedział, że tam gdzie pierwsze prenatalne.
Na który tydzień ciąży zapisywałyście się na połówkowe?
Póki co umówiłam się na wizytę u dentysty 😬 -
Hej dziewczyny! Powodzenia na wizytach!
Ja rzucilam sie w wir pracy po super weekendzie balsam sie troche wyjazdu, jednak to 5h podrozy w jedna strone ale nic mi nie dokuczalo, Torun zwiedzony, dzieci piernikami najedzone, pogoda zacna.
BoboBolek, ja tez mialam tardyferon w 1 ciazy, fakt musisz uwazac na zaparcia. Na pewno duzo kiwi I suszonych owocow, woda i siemie lniane.
Ja tez spie jak Ulaa na pol-brzuchu, Tzn tak na biodrze I brzuchu. Poki co tak mi najwygodniej:)