Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Zniechęcona- ogromne gratulacje No wystrzeliłaś
Starania od 2014 ,
1 ICSI maj 2018, ❄️❄️❄️
2 ICSI sierpień 2019, ❄️❄️❄️❄️❄️
3 ICSI kwiecień 2021❄️❄️❄️
9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
10. transfer INVIMED (podane 2 blastki 3BB i 2CC) - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200
4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)
11. transfer, beta<0,2
12. transfer 09.01.25 beta 6dpt:59,6 , 8dpt:152 -
Zniechęcona,
Gratulacje! Cieszymy się razem z Tobą!
🥳
Niech maluszek zdrowo rośnie!
Gusia,
Podkleisz pod naszą listę z terminami?
Na świecie:
1. Elza CC 02.02.2023 // PTP 12.03.2023 💙💙
2. Zniechecona CC 14.02.2023 3000g // PTP 04.03.2023 💖⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
Wow szok!!! Zniechęcona gratulacje dla Was! Super sprawnie poszło 🫣🫣 a przypomnisz dlaczego miałaś CC jak już dojdziesz do siebie? Rozwarcie już jakieś miałaś itp? Zazdroszczę tez bym chciała żeby tak mnie nagle zaskoczył porod 😝
To teraz jeszcze raz kciuki za Luusie jutro☺️ jesteś już w szpitalu? I potem chyba Konieczynka wyczekuje na akcje 😁😁😁Luusia lubi tę wiadomość
-
BoboBolek jasne! Będę wklejać, a Ty zapisuj. Bo do zapisywania i skrupulatności to ja się nie nadaje ❤️😅 ale będę aktualizować!
Zniechecona o rety, co za akcja! Gratulacje dla Was dziewczyny! ❤️ Samych pieknych chwil! Ale to, co opisałaś jest właśnie scenariuszem, którego boje się co wieczor. Ze mnie obudzi odejście wód 😅 jakoś wolałabym, żeby się zaczelo od skurczów. Teraz będę miała schize do kwadratu 😂😂🤰Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 20:51
-
BoboBolek u mnie póki wody były na swoim miejscu ból był znośny, nawet całkiem dobrze mi sie rodziło, potem ból był już tak nie do zniesienia, ze mowilam w myślach rzeczy w stylu po co sobie to zrobiłam, chyba dlatego sie tego boje 😅
-
Roksi wrote:Wow szok!!! Zniechęcona gratulacje dla Was! Super sprawnie poszło 🫣🫣 a przypomnisz dlaczego miałaś CC jak już dojdziesz do siebie? Rozwarcie już jakieś miałaś itp? Zazdroszczę tez bym chciała żeby tak mnie nagle zaskoczył porod 😝
To teraz jeszcze raz kciuki za Luusie jutro☺️ jesteś już w szpitalu? I potem chyba Konieczynka wyczekuje na akcje 😁😁😁
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm -
Rozumiem ☺️ powodzenia w takim razie 😁
U mnie za to wody odeszły razem z czopem przy skurczach co 2 min na podłogę w łazience w szpitalu jak wymiotowałam 😆😆😆😆 także combo tego co u Was dziewczyny, już nie wiadomo co lepsze 🤪 najwazniejsze żeby samo się zaczęło chyba 🫣Mikaaa92 lubi tę wiadomość
-
Zniechęcona Wielkie Gratulacje!!!
Mimo że się wepchnelas w kolejkę 😆
Niech Malutka zdrowo rośnie. Super że się dobrze czujesz, oby bez zmian.
Jeszcze raz gratulacje 😍
I czekamy na fotkę 😀
Ja znam taki scenariusz z pierwszego porodu, wody poszły o północy, chlusnelo jak na filmach, od łóżka doszłam tylko na korytarz. Tyle że potem czekało mnie 13h do naturalnego porodu.
Lusia - kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo
Mikaaa92 - sama nie wiem co mi jest. Mam takie spadki nastroju.
Obaw jest we mnie mnóstwo, w czwartek mam wizyte i boje się że czeka mnie skierowanie na indukcje. Waga Kacpera już miesiąc temu wynosiła 3 kg. Właściwie codziennie mam serie skurczów przepowiadających i myślę że to już, a tu nic się nie dzieje. Tylko boli.
I do końca jeszcze się nie pogodziłam z faktem że będę miała 3 dziecko. To straszne, ale tak jest. Nic na to nie poradze. Boje się że nie pokocham go tak jak planowana dwójkę dzieci.
Teraz od 20.00 miałam 4 mocne skurcze 🙈 i tak co wieczór.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Zniechęcona gratulacje ❤ Czuć od Ciebie taką pozytywną energię! Super że tak sprawnie poszło i czekamy na fotkę 🥰
No te wody to mnie też trochę przerażają 😬
Lusia mocne kciuki za Ciebie 🤞
Konieczynka pewnie jak go już zobaczysz na żywo to wszystkie myśli odejdą na bok i zaleje Cię fala miłości ❤ pamiętaj że zawsze możesz z kimś fachowym pogadać jak będą słabsze momenty! Mam nadzieję że czwartkowa wizyta będzie pomyślna 🤞😊💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Uff ochlonelam, podaje szczegolowe dane
Zniechęcona(w sumie aktualnie zachęcona ) - Maja, 14.02.2023, 2980g, 47cm
https://naforum.zapodaj.net/bb32a92e2d6b.jpg.html
Pamietajcie, ze to, ze na wizytach nic sie nie dzieje nie ma zadnego znaczenia. Pamietacie przypadek Sansi z lutowek? U mnie bylo tak samo - wczoraj o 19(!) Wszystko gralo i pozamykane, a dzis o 12 odplyw jak nad Bałtykiem 😆😅
Ze wszystkich procesów póki co pionizacja poszła najgorzej, bo bełty bełty bełtami poganiały, a z rozprutym brzuchem tym bardziej srednio to przyjemne, ale na prawde jest super, mamy dziecko ❤️
Poza tym teraz na spokojnie Wam tez powiem, ze nasz szpital oferuje komercyjne "apartamenty". Hucznie to brzmi, a sa to tak na prawde porzadnie wyposazone sale jednoosobowe z lazienkami. W takim apartamencie tata moze byc z nami 24/7, wiec mam ciagłą pomoc meza we wszystkim. Jest tv, catering, dla niego kanapa i posciel, reczniki... No ogolnie to co uwazam ze na poloznictwie powinno byc standardem, a w tym momencie jest extra płatną fanaberią, za którą jednak postanowiłam zapłacic 😅
I oczywiscie dziekujemy za wszystkie gratulacje ❤️ obie czujemy sie dobrze, tata razem z nami, oboje plakalismy ze wzruszenia jak przyjechalam do apartamentu, a maz juz kangurowal. Mala sie ladnie przystawila do piersi, co prawda przez kapturki, bo jak panie polozne twierdza, mam plaskie brodawki, ale jednak je sama, a ja chyba mam pokarm, skoro nie protestuje, wiec jest ok. Nastepne karmienie o polnocy, wiec chociaz na ta godzinke sprobuje zasnac.
Trzymajcie sie, bedzie super, same pozytywne mysli Wam przesyłam ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 22:53
Konieczynka, Andzelina, Roksi, Jusia 82, Mikaaa92, Natija, BoboBolek lubią tę wiadomość
14.02.2023 - Maja (47cm/2980g) 🥰🥳💝
-
Wow alecudowny okruszek! Gratulacje!! A powiesz skad jestes? Fajnie, ze mieliscie taka mozliwosc, zaluje ze w moim miescie tak sie nie da bo jednak taka pomoc meza kiedy fizycznie jednak jest ciezko jest nieoceniona.
Odpoczywaj!!
No to sie zaczelo !
Zniechecona lubi tę wiadomość
-
Ojej chwile mnie nie było i co tu się dzieje!
Zniechęcona śliczna córeczka ❤️ wielkie gratulacje 🙂 zdrówka dla Was, cieszę się i zazdroszczę sprawnego porodu!
U mnie nie ma takich udogodnień jak te apartamenty ale brzmi super.
Luusia, kciuki za jutro 🤞💪
Konieczynka życzę Ci żeby twoje skurcze wreszcie okazały się być tymi właściwymi!
My z mężem po walentynkowej randewu. Kurcze kolacja kino, jak za starych czasów😅 Czuję, że nabrałam psychicznego powera mimo że dopiero kładę się spać.
A w jakiej sytuacji chlusnęły wam te wody? Co wtedy? Jechać w te pędy do szpitala czy sprzątnąć? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2023, 00:59