Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta wrote:Ja odświeżam stronę diagnistyki jak nerwus w oczekiwaniu na wynik bety dzisiaj 3ci raz powtarzałam.
24.03- 2,26
26.03- 32,26
28.03- ?
Mam mam mam! 28.03- beta 160,40!! (27 dc)
Natka94, wiecznie, Lilcia, Klaudy, Krokodylica, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Termin z kalkulatorów ciązowych mam na 4 marca.
Dziś znowu robiłam test, bo nie moge uwierzyć, że zaszłam w upragnioną, wyczekaną ciążę ))
Skaczę ze szczęscia, zrobiłam betę, jutro wyniki dopiero ;/niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
KolorowyBalonik wrote:Termin z kalkulatorów ciązowych mam na 4 marca.
Dziś znowu robiłam test, bo nie moge uwierzyć, że zaszłam w upragnioną, wyczekaną ciążę ))
Skaczę ze szczęscia, zrobiłam betę, jutro wyniki dopiero ;/
Zatem trzymam kciuki razem z Tobą
WypoczywajTaśka22 lubi tę wiadomość
-
Byłam u lekarza rodzinnego po skierowanie na tsh i ft4. Z wielką łaską babsko mi dało, bo już w tym roku raz mi inny dr wypisał - porażka. Więc skoczyłam od razu do laboratorium i zrobiłam jeszcze betę. W tamtej ciąży zrobiłam tylko 2 razy betę, w tej z dzisiejsza to już moja 4 - oszalalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 13:55
-
No i dobrze niech dają. Tyle człowiek płaci na to ubezpieczenie zdrowotne, a jak coś potrzeba, to za wszytsko znowu trzeba płacić, bo skierowanie dostać to cud
Wiecznie, widzę, że masz córeczkę to pewnie teraz byście chcieli chłopaczka ? Ja marzę o córci
Wiadomo, że najważniejsze, żeby było zdrowe, ale bardzo bym się ucieszyła gdyby była córeczka
-
Lilcia wrote:No i dobrze niech dają. Tyle człowiek płaci na to ubezpieczenie zdrowotne, a jak coś potrzeba, to za wszytsko znowu trzeba płacić, bo skierowanie dostać to cud
Wiecznie, widzę, że masz córeczkę to pewnie teraz byście chcieli chłopaczka ? Ja marzę o córci
Wiadomo, że najważniejsze, żeby było zdrowe, ale bardzo bym się ucieszyła gdyby była córeczka
-
wiecznie wrote:Lilcia, powiem ci że ani ja ani mąż nie mamy nastawienia co do którejś z płci
To Wam zazdroszczę, bo wiem, że tak niepotrzebnie się nakręcam, ale nic nie mogę na to poradzić, bo jak widzę te małe dziewczynki w sukienkach z kiteczkami i warkoczykami to az mi się buzia cieszy
Wiadomo, że jak będzie chłopczyk to też będe się cieszyć
A jak reszta, też bez nastawiania ?Marietta lubi tę wiadomość
-
Lilcia wrote:To Wam zazdroszczę, bo wiem, że tak niepotrzebnie się nakręcam, ale nic nie mogę na to poradzić, bo jak widzę te małe dziewczynki w sukienkach z kiteczkami i warkoczykami to az mi się buzia cieszy
Wiadomo, że jak będzie chłopczyk to też będe się cieszyć
A jak reszta, też bez nastawiania ?
W takim razie życzę ci córeczki -
nick nieaktualnyJa też bym chciała córkę a najlepiej trzy i ostatniego chłopca. Mąż niby wolał by syna, ale prawda jest taka, że to nie jest ważne, ciągle trzęsiemy się nad tym, żeby było zdrowe i wszystko dobrze się skończyło. Moja siostra dwa razy poroniła plus przy PCOS też jest duże ryzyko.
Ah i nie mówimy nikomu do końca sierpnia na pewno, wie tylko moja przyjaciółka i moi rodzice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 15:51