MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też czytałam o high need baby, coś w tym jest. Co do okresu ja jeszcze nie mam, jestem bardzo ciekawa jak u pozostałych karmiących mam. Bardzo bym chciała, żeby mi już wrócił. Była promocja na badanie AMH i niestety okazało się, że mój wynik z tamtego roku spadł o połowę. Z 0,54 zrobiło się 0,21 więc nie mam dużo czasu na drugą ciążę 😔 A nie chcę też małego odstawiać od piersi.. Nie wiem jeszcze jak to ogarnąć.. Ale okresu póki co ani widu, ani słychu..
Madziakk lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Wrociłam od tesciowej w niedzielę ufff.... jeszcze parę dni i wyjezdzamy na urlop do moich rodziców.
Przegladałam wpisy, ale nie potrafię odniesc sie tak indywidualnie, może faktycznie na fb jakoś bedzie mi łatwiej.
Co do okresu ja jeszcze nie dostałam, karmię tylko piersią, ale musze niedługo zacząć rozszerzać dietę małego, bo 5 wrzesnia kłądę się do szpitala na 3 dni. Nie wiem czy uda mi sie utrzymac kp. wypozycze laktator elektryczny i bede zamawiać taksówkę aby dostarczała mleko do domu , nic innego nie przychodzi mi do głowy. Ostatnio mam wrażenie ze synek jakos czesciej budzi sie w nocy, może mu za mało pokarmu, albo ma jakiś skok rozwojowy.
A to mój mały klusek nosimy rozmiar 74 a z 2 bodziaki na 80
https://zapodaj.net/f4232f395598e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 10:59
Makowe Szczęście, Kleopatra, Butterfly 83, Lenonki, iNso87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet śliczny chłopczyk faktycznie duży, my aktualnie rozmiar 68
Teverde u mnie okresu brak. Już chyba kiedyś pisałam, ja zaszłam w ciążę z córką karmiąc synka zanim dostałam pierwszą miesiączke po porodzie także z tą płodnością w trakcie kp różnie bywa i ciężko przewidzieć jak u kogo będzie. Synek miał 11 mc jak się udało.
Nie czytałam wszystkiego na bieżąco, jesteśmy u teściów na wsi co z tym fb? Wszystkie się przenosimy?
-
Chasia ja już miałam dwa razy okres. Ostatni raz się stresowalam mega bo pojawił się tydzień później niż powinien 😅 ale podobno okres może być nieregularny właśnie ze względu na karmienie piersią. A karmię cały czas.
Widzę że już większość z was przechodzi na fb, szkoda mi tego forum naprawdę. No nic zobaczymy czy ktoś się tu bedzie udzielać.
Mimoza proszę dodaj mnie również do grupy na fb, jednak zdecydowałam się dołączyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 13:22
-
nick nieaktualny
-
Ulv jak dobrze pamiętam to 4/5 miesiąc jest jakiś kryzys spania i nawet łądnie śpiące dzieci mogą jakies akcje zacząć mić ze snem.
Ja też jestem przykładem mamy, która nie dostała po porodzie okresu i kp zaszłą w kolejną ciążę. Antoś miał 9 miesięcy jak mnie mąż zapylił Teraz też nadal nie mam okresu i pewie znów nie będę mieć długo.
Co do forum, to chyba mogą członkowie dodać, ale trzeba mieć ich w znajomych na fb.
Kurde wydaje mi się, że którąś pominęłam, która do mnie pisała i jej nie dodałam. Niby przejrzałam jeszcze raz wszystkie wiadomości, ale wydaje mi się, że mi jakiejś brakuje i nie wiem czy jakoś niechcący nie usunęłam. Jak co proszę się upominać i napisać wiadomość.
83xxx pisałam na priv.
-
Ja też wysłałam zaproszenie dla mimozy do przyjaciółek i czekam na cynk z grupą na fb ale nic nie mam🤔
My się czujemy w końcu dobrze. Także chyba zaszczepione będziemy planowo, oby!🙏
We wtorek na 16.30 mamy chrzest. Ceremonia będzie krótka. Nie robie żadnej imprezy po. Wszystko do chrztu kupiłam sama, ""na ofiarę " też dałam ze swoich. Nie chce nikogo obciążać tymi wydatkami. Mimo że to tylko ok 200 zł, to dla niektórych jest to bardzo dużo. Dla mnie najważniejsze, że zgodzili się zostać rodzicami chrzestnymi.lkc lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Hej,
Ja się nie odzywałam bo byliśmy na Podlasiu u rodzinki. Trochę podczytywałam co się dzieje, ale nie było czasu na odpisywanie.
Mimoza wysłałam zaproszenie do przyjaciółek bo też chętnie dołącze na fb.
Anet śliczny chłopczyk i taki uśmiechnięty
Butterfly super, że dobrze już się czujecie z Zosią i kciuki, żeby te szczepienia wyszły planowo.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Laura
-
Jeśli mowa o high need baby, to polecam
https://www.facebook.com/wymagajace/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCxpWzDQ-Yz4XsTaC-nYueuS_Db9q2pIUd33WD15kaCn4tXVlZ6Ra0SPJVbygD3lkSa_28ANtroYZ0N
Różne fajne filmiki.
https://www.wymagajace.pl/
A tu blog jakby ktoś nie znał