MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam ostatnie dni urlopu. Przez to nie pisałam tu tak długo. Bieszczady są naprawdę piękne. Dla nas także bardzo "duchowe" przeżycie.
Wizytę miałam w poniedziałek. Tak bardzo zaklinałam "niech serduszko bije mocno", że bije nawet trochę zbyt szybko. Dostałam skierowanie na NFZ na prenatalne, idę 5 września.
2,26 cm szczęścia i FHR 188. Mam nadzieję, że będzie dobrze.Marza89, bbeczka91, Izziee, iNso87, Panna_Justyna, jenny88, Kleopatra lubią tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
iNso87 wrote:Co do seksu to ja już zapomniałam co to wogole jest? nie mam ochoty również.. Te samopoczucie dobija. Mój Malz pewnie czeka do mego II trymestru. Będąc z Lena w ciazy to wcieliła się wtedy we mnie nimfomanka:p
Idę dziś w odwietki. Chyba się rozplyne jak zobaczę takie miesięczne Bobo:)))
Jeej, juz nie moge sie doczekac tego II trymestru to jest chyba niebo na ziemi po tym I trym.iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
A ogólnie dziewczyny jak stoicie z wagą? Jakieś większe mamuśki do towarzystwa? :p Ja niestety mam nadwagę, mimo iż walczyłam z nią długo przed zajściem w ciążę (w sumie odchudzam się całe życie). Hashimoto nie pomaga. Kiedyś mogłam zgubić 15kg w trzy miesiące... Teraz ze strachem wchodzę na wagę. Wystarczy, że cokolwiek zjem i waga od razu rośnie. Teraz już mam ok 1,5 kg na plusie chociaż moja jedyna zachcianka to od czasu do czasu bułka z serem (od kilku lat nie jadłam pieczywa). Któraś z Was ma podobny problem?
Hashimoto, Letrox -
Ja chyba nic nie prxytylam, ewentualnie 0,5 kg , ale ja musze uwazac z waga bo moje poprzednie dziecko wazylo 5 kg przy irodzeniu. Waze 54,5 kg przy 167 cm. Z tym ze waze sie rano, bo wieczore. To pewnie o wiele wiecej waze;p Wyniki z morfologii glukozy moczu i tsh mam bardzo dobre poza hemoglobina przy granicy normy. Z wynikow sie bardzp ciesze bo w poprzedniej ciazy mialam duze problemy z infekcja moczu po ktorej w 30 tygodniu dostalam przedwxzesnych skurczy ( "?czulam intensywne skurcze co 3 minuty i mialam goraczke)bo nie bylo leczona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 14:50
-
Ja nie mam wagi w domu, więc dopiero we środę dowiem się, ile przytyłam
Jem często, bo wtedy mam mniejsze mdłości-jak Reniferra Ale mało słodyczy, dużo innych rzeczy
Off-top... W poniedziałek powrót do pracy po 3 tygodniach urlopu A w sumie po 5 tygodniach nieobecności Oprócz szefowej nikt nic nie wie, ale szybko się domyślą-brzuch mi sterczyReniferra lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Mnie też właśnie gubi podjadanie, żeby choć przez chwilę się lepiej czuć i żeby nie mdliło. Ale w poprzedniej ciąży też tak robiłam, a efektem było +30kg. Obiecywałam sobie że tym razem będę mądrzejsza, ale na razie robię wszystko żeby skończyć jak ostatnio...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89333bc02924.jpg
U mnie już brzuch widaćReniferra, Makowe Szczęście, Panna_Justyna, Izziee, teverde, iNso87, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży przytulam 27 kg. Ale miałam niedowagę, więc pierwsze co, to przytyłam 5 kg A 2 miesiące po porodzie ważyłam jeszcze mniej, niż przed ciążą A rok po porodzie, przy wzroście 163 cm waga 44 kg... Karmienie piersią ma swoje zalety
Miesiąc temu 57 kg, waga idealnaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm