MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze bbeczka to juz nawet troche widac. U mnie prawie nic tylko jak siedze to mam juz taki okragly brzuszek i w pbcislej bluzce to by sie odznaczal przy siedzeniu. A u innych dziewczyn jak? Aa doczytalam ze masz blizniaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 16:21
-
Bitter tak bardzo mi przykro Napisze do Ciebie na priv.
U mnie ciezko. Od poniedzialku krwawie z krotkimi przerwami. Wczoraj pod wieczor i w nocy strasznie bolal mnie brzuch i krzyż.
Jutro mam kolejne USG, ale wydaje mi sie ze maluszka juz ze mna nie ma
Tak bardzo sie boje25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Trzymaj się She Wolf.
Ja niestety mam dużą nadwagę. Z każdej ciąży zostaje mi 5 kg więc mam już 15 ponad miarę ;] śmieje się że znowu jestem w ciaxy a jeszcze nie zdążyłam schudnąć po pierwszej ;] no trudno, będę zrzucac po tej -
Bitter przykro mi
She Wolf i Ankakaranka, trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze.
U mnie +1 kg i już trochę widać brzuszek pomimo, że to pierwsza ciąża.
Zrobiłam dziś test pappa i teraz przez tydzień będę się pewnie stresować wynikami..Laura
-
Bitter bardzo mi przykro..
She Wolf trzymam kciuki za Was!
U mnie z kolei wyszła toksoplazmoza igg ujemne, igm dodatnie - czekam na wyniki awidności - również bardzo się boję o maluszka, bo jego zdrowie jest tu najbardziej zagrożone29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Witam sie i ja, po pierwszej wizycie, wszystko ok, 1.73cm, serducho bije, wiek ciazy idealnie pokrywa sie z ostatnia miesiaczka
Strasznie sie ciesze, choc wyniki krwi nie za dobre, glukoza wyszla wysoka, zelazo niskie.
Acard mam brac i zelazo i jeszcze mam infekcje ukladu moczowego.
Kleopatra, teverde, iNso87, bbeczka91, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Bitter tak bardzo mi przykro Napisze do Ciebie na priv.
U mnie ciezko. Od poniedzialku krwawie z krotkimi przerwami. Wczoraj pod wieczor i w nocy strasznie bolal mnie brzuch i krzyż.
Jutro mam kolejne USG, ale wydaje mi sie ze maluszka juz ze mna nie ma
Tak bardzo sie boje -
Izziee wrote:Parsleyek ja też czekam na wyniki awidności, igm mam ujemne, ale wysokie igg więc dla pewności miałam zrobić tą awidność. Dostałaś już jakieś leki czy lekarz czeka na wyniki?
To u mnie igg to 0, a igm wskazuje wynik dodatni... Dzwoniłam do lekarza kazał zrobić awidność, i potem znów do niego dzwonić. Boję się, że mam świeże zakażenie, ale gin nic nie sugerował. A Tobie coś powiedział?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Alisssa wrote:Witam sie i ja, po pierwszej wizycie, wszystko ok, 1.73cm, serducho bije, wiek ciazy idealnie pokrywa sie z ostatnia miesiaczka
Strasznie sie ciesze, choc wyniki krwi nie za dobre, glukoza wyszla wysoka, zelazo niskie.
Acard mam brac i zelazo i jeszcze mam infekcje ukladu moczowego.
Alissaa ja też miałam wysoką glukozę, nie ponad normę, ale górna granica. Gin kazał mi zrobić krzywą cukrową więc picie glukozy mam już za sobą. Wyniki nie wskazują na cukrzycę ciążową, jednak wizytę umówioną mam na 24.08 Chyba, że karze pojawić się wcześniej w związku z toxo...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Alissaa ja też miałam wysoką glukozę, nie ponad normę, ale górna granica. Gin kazał mi zrobić krzywą cukrową więc picie glukozy mam już za sobą. Wyniki nie wskazują na cukrzycę ciążową, jednak wizytę umówioną mam na 24.08 Chyba, że karze pojawić się wcześniej w związku z toxo...