MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do seksu to ja już zapomniałam co to wogole jest? nie mam ochoty również.. Te samopoczucie dobija. Mój Malz pewnie czeka do mego II trymestru. Będąc z Lena w ciazy to wcieliła się wtedy we mnie nimfomanka:p
Idę dziś w odwietki. Chyba się rozplyne jak zobaczę takie miesięczne Bobo:)))Reniferra, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Moja siostra ma 3-miesięczną córkę i jest przesłodziakiem. Nie ogarnia do końca trójwymiaru jeszcze i np. chce złapać w rączki kwiatka takiego jakby nadrukowanego na kanapie . Za to pięknie się uśmiecha .
Rub45 lubi tę wiadomość
-
Bylam dziś na pobraniu krwi. Babka się wkuła, rusza w prawo, w lewo i zdziwiona, że nie leci. Przrkrecila igłę o 90° (!) i dalej nic. W pewnym momencie aż sykłam z bólu bo prąd aż w końcach palców poczułam. Przeszła na drugą rękę a tam bez problemu z 4 probówki krwi zdjela. Pierwsza ręka boli jak cholera, druga wcale. Gdzie ona się wbiła to ja nie wiem
-
Bitter, przykro mi. Duzo sil dla Was!
My bylismy tydziem w górach, klimat mi ram sluzyl, po powrocie znow spadek sił. Czekam teraz na pobranie krwi na prenatalne, we wtorek usg.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Cześć dziewczyny
Bitter tak mi przykro...
Z każdym dniem wyczekuje coraz bardziej wizyty, żeby się upewnić się czy wszystko jest dobrze...
-
Teverde to u mnie większość pielęgniarek tez,nie wiedzieć czemu,ma problem z wkluciem sie w prawa rękę..a w lewa to odrazu leci.
Mnie dzis od rana podbrzusze pobolewa. Czuje jak tam się cos ciągnie. No i jak poloze sie na plasko to przy wciagnieciu brzucha dolna część brzuszka juz odstaje. Bo jak stoję to wiadomo:p brzuszek tluszczowy odstaje i na górze heheheteverde lubi tę wiadomość
-
Ikc nic nie mów nic, ja wczoraj myślałam,ze umieram ;/ dobrze,ze się położyłam i zasnęłam a Malz ogarną Mala. Normalnie taki silny bol glowy miałam,ze ledwo zasnęłam. Zwijalam sie z bolu. Do tego mdlosci wieczorne i 2 razy do toalety latalam obejmować porcelanę. Najlepsze jest to,ze jak juz ja obejmuje mam odruch wymiotny ale nigdy mi nic sie nie cofa. Mimo,ze jadlam niedawno. ;/
-
nick nieaktualnyHej
Dawno się nie odzywalam, ale Was podczytuje.
Witam Nowe mamumski:)
U mnie wszystko dobrze, czasem przychodza mdłości ale już zdążyłam się przyzwyczaić. Raz lepiej, raz gorzej
Co do seksu to ja dla odmiany mam ochotę, mąż się cieszy;) mam nadzieję że to nie minie:)
W piątek mam badania prenatalne
Już niedługo dziewczyny po kolei będziemy poznawać płeć naszych maluszków chociaż ja z synkiem dowiedziałam się w połowie ciąży, bo nie chciał pokazać
-
nick nieaktualny
-
Ja też się cieszyłam, że mdłości i wymioty mi przechodzą, wczoraj ani razu a dziś raz w domu i dwa razy w pracy... Umieram... Już byłam u koleżanki w płacach pytać kiedy mogę iść na L4, w sensie kiedy najbardziej mi się opłaca