MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
bbeczka91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/104b3e90f07b.jpg
Maluchy rosną zdrowo, wszystko ok, szyjka ma 3,5cmNastępna wizyta za 2 tyg, a 3.09. prenatalne. Teraz na spokojnie mogę znów zająć się urządzaniem mieszkania i sprawami związanymi z remontem
woooo podwójne szczęścieMieliście w rodzinie bliźniaki czy była wielka niespodzianka? Super, że wszystko jest dobrze z maluszkami
bbeczka91 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Hej dziewczyny. Robiłam wyniki. Morfologia taka sobie, kilka czynników zawyzonych. Mocz, toxo cukier itp ok, Ale mam niziutkie TSH 0.05, gdzie norma laboratorium zaczyna się od 0.25.
Muszę to skonsultować z moim lekarzem.
W poprzedniej ciąży miałam też niskie, ale lekarze zdecydowali,że nie muszę nic brać. Więc już nie wiem....
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
bbeczka piekne malenstwa
ja jutro wieczorem wizyta i juz nie moge sie doczekac
butterfly o to raczej mniej spotykane chyba zeby robila sie nadczynnosc w ciazy? Zazwyczaj z tego co wiem to dziewczyny cierpia na niedoczynnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 10:52
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Tippy-bardzo mi przykro...
Dziewczyny, czy Wam lekarze też powiedzieli, że na no-spa jest jeszcze za wcześnie? Znowu mnie mocno boli brzuch, najbardziej, jak stoję i chodzę. Kiedy siedzę, bądź leżę jest ok. Ale w połowie lipca lekarz mi powiedział, że no-spa bierze się znacznie później. Nie plamie, więc to pewnie macica się powiększa i więzadła się rozluźniają... Ale dosyć mocno dają mi w kośćPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek, no-spe można brać na spokojnie. Mnie też coś dzisiaj boli brzuch. Nie wiem czy to macica czy jelita. Chodzę ciągle i sprawdzam, czy nie ma plamienia
.
Podczytuje sierpniówki 2018 i tak im zazdroszczę, że większość jest już po szczęśliwym porodzie! -
enka90 wrote:woooo podwójne szczęście
Mieliście w rodzinie bliźniaki czy była wielka niespodzianka? Super, że wszystko jest dobrze z maluszkami
-
A są na grupie jeszcze jakieś inne bliźniaki? Na mojej poprzedniej były bliźniaki i trojaczki, ale później się urwał kontakt z mamą trojaczków, a nigdzie nie było informacji by się w tym czasie trojaczki urodziły i dziewczyny stwierdziły, że chyba to była podstawiona osoba, która nakręcała komentarze, bo podobno zdarzały się tu takie praktyki.
Ja sobie nie wyobrażam jakbym miała sobie poradzić z dwójką takich maluszków. Podziwiam rodziców bliźniaków! -
Ja mam w rodzinie bliźniaki z każdej strony i bałam się, że jako drugie pokolenie też mi się trafi, ale na szczęście jest jest jeden bąbelek bo nie dałabym rady... Mieszkanie na 4 piętrze bez windy i w dodatku rodzina moja czy męża ponad godzinę drogi od Nas
także tego
Na drugie przyjdzie czas
Cześć kobitki ❤️
Tippy tak mi przykro :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 14:22
-
Wiecie co, nie mam w ogóle ochoty na sex...
Szkoda mi mojego bo gdy przychodzi co do czego po prostu nie mogę dojść
A mój twierdzi, że skoro ja nie dochodzę to on też nie będzie...
Nie wiem czy podswiadomie boję się o bąbelka, dlatego mam taką dziwne barierę czy co?! Niby w ciąży kobiety mają straszną ochotę na sex a u mnie odwrotniecholera tak sobie liczę teraz, że prawie 2 miesiące nie miałam orgazmu < szok >
-
Marza-ja w ogóle nie mam ochoty. I też mi szkoda mojego, ale wygląda na to, że i u niego coś się zablokowało
W każdym razie za tydzień mam gina-zamierzam to zapytać o zgodę. Bo na tę chwilę co chwila mnie mdli, boli, więc o seksie nie myślę. Ale już niedługo to zacznie mijać, więc będę spokojniejsza mając błogosławieństwo lekarza
Marza89 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
mimoza wrote:A są na grupie jeszcze jakieś inne bliźniaki? Na mojej poprzedniej były bliźniaki i trojaczki, ale później się urwał kontakt z mamą trojaczków, a nigdzie nie było informacji by się w tym czasie trojaczki urodziły i dziewczyny stwierdziły, że chyba to była podstawiona osoba, która nakręcała komentarze, bo podobno zdarzały się tu takie praktyki.
Dla niepoznaki wrzucała zdjęcia USG z przebiegu ciąży, a na jednym wątku już nawet "urodziła" i wrzucała zdjęcia bliźniaczek, które znalazła na IG, od jakiejś holenderki.
Została zdemaskowana, okazało się że to jakaś nastolatka.
Masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 15:03
-
Ja mam identycznie, w zyciu nie mialam tak niskiego libido, mimo ze nie boje sie o malenstwo bo wszystko jest ok i gin tez nam powiedzial ze mamy zielone swiatlo. O ile wczesniej to 3x w tyg o tyle teraz jak dojdzie do czegos raz na tydzien to jest cud, no a orgazmow brak, juz nawet sie nie staram
Tez wlasnie szkoda mi mojego chociaz i on mowi ze nie ma juz ochoty tak jak przedtem....
-
Bbeczka91 to już będziesz miała trójeczkę? Podziwiam
Ja jak pokazałam partnerowi usg to od razu sprawdził ile sztuk
z jednym tyle stresu a co dopiero z dwójką niemowlaczków.
A propo seksu to też nie mam ochoty. Chyba podświadomie mam blokadę żeby nie zaszkodzić maleństwu. Myślę, że ochota przyjdzie z czasem. Narazie wszystkim się przejmuję bo to moja pierwsza ciąża.
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny u mnie podobnie jak u Was, chociaż powoli chęć zaczyna wracać
Co do tych podstawionych forumowiczów, to nigdy się nad tym nie zastanawiałam no ale faktycznie słaby temat - tylko ze tak naprawdę na takim forum nie trudno o takie rzeczy