MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomóżcie.. W czwartek mam wizytę. Powinnam najpóźniej jutro zrobić badania krwi, ale zgubiłam książeczkę ciążową i skierowania:( wiem, że lista była długa, ale nie mam pamiętam niestety wszystkich badań. Na pewno morfologia, mocz, HIV, glukoza, tsh. Jakie badania są jeszcze konieczne?
Jesteśmy w trakcie przeprowadzki, ja ostatnio fatalnie się czuje i nie mam siły przerzucac jeszcze raz tego bałaganu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiuuulek ja na 1.wizycie dostałam skierowanie na grupę krwi, morfologię z rozmazem, glukozę, rozyczke igm i igg, tsh, cytomegalie, hbs antygen, WR, Hcv, HIV, toxoplazmoze igm i igg, mocz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 21:07
-
Sunshine, wymieniłaś komplet badań
No właśnie dziewczyny ja się wcale praktycznie nie czuję tak jak wszyscy piszą o miłościach, nudnościach, itp. Nie wiem od czego to zależy ale szczerze mogę powiedzieć że czuję się naprawdę w porządku. Trochę chyba mam większe piersi i odczuwam czasem wzdęcia i takie uczucie ciężkości, poza tym nic.
Dziewczyny a powiedzcie czy już na tym etapie macie wybranego lekarza pod katem szpitala w którym chcecie rodzic? Czy kierowalyscie się czymś innym? Ja niestety nie miałam takiego „swojego” ginekologa i chodziłam raz w roku tylko na cytologię i przegląd. -
U mnie wczoraj objawy po urlopie przez cały dzień ze zdwojoną siła wrocily:/ wieczorem był koszmar. Obejmowałam porcelanę przed spaniem. Szybko poszłam spać o 20 bo myślałam, że wyzione ducha.
Jakoś jeszcze staram się ogarniać listę póki mogę
Ktoś jeszcze ma wizytę w tym tygodniu???? -
U mnie też wczoraj gorszy dzień. Od momentu zjedzenia obiadu było mi strasznie ciężko i niedobrze. Dodatkowo nie mogłam nic zjeść by złagodzić objawy bo dzisiaj rano mam badania. Wieczorem myślałam, że skończy się już na wymiotach. Do tej pory nie narzekałam bo mdliło mnie bardzo delikatnie. Oby nie było gorzej
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny wczoraj byłam na wizycie ale widać dopiero tarcze zarodkową z zalążkiem serduszka coś tam pika. Wszystko młodsze a powinno być starsze za tydzień w środę mam kolejną wizytę żeby zobaczyć jak to dalej się rozwija. Jeżeli będzie dobrze to termin mi się przesunie na kwiecień Zobaczę oczywiście za tydzień
-
Rub, nie stresuj się. Na pewno wszystko jest ok. Nawet jeśli termin Ci się przesunie, to chyba zostaniesz tu z nami?
Wczoraj chyba był taki dzień ciężki dla wielu z nas. Ja też już znajomym mówię, że mdłości mi ustępują, a od południa wczoraj nie było za dobrze. Dzisiaj pada, więc liczę, że będzie trochę lepiej. -
Hejka w piątek prenatalne dzis 11t0d wiec nie wiem czy to 11 czy już 12 haha.
Dzis u nas też deszczyk wiec ani nie wyjdę z dziećmi zanosi się na nudny i ciężki dzień z 3 dzieci w domu.
PozdrawiamOlaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Hetmanka wrote:Bardzo fajny suplement dla kobiet w ciąży to symvital mama - pan Tabletka polecał na swoim blogu
Też po przeczytaniu tego bloga zaczęłam przyjmować symvital, cena przystępna i przede wszystkim dobry skład.
Co do smarowania brzuszków to ja w poprzedniej ciąży używałam elancyl i nie miałam rozstępów dlatego w tej ciąży też mu zaufam.Ulv15 lubi tę wiadomość
Aniołek 10tc - sierpień 2018
-
Od rana cholernie się stresuje dzisiejsza wizytą. Ostatni raz zgodziłam się na taką późną wizytę, cały dzień w nerwach
-
U mnie wczoraj znowu krew sie pojawila. Do tego z malymi skrzepami. Teraz tylko brudzenia, ale o malo zawalu nie dostalam!
Jutro mam lekarza, ale bez USG, wiec nic konkretnego sie nie dowiem.
Staram sie nie przemeczac, ale musze sie opiekowac corka.
Rub, a dlaczego mowisz ze ciaza powinna byc starsza? Mialas monitoring owulacji?
Trzymam kciuki, zeby maluch ladnie rosl :*
Bbeczka, wypij meliske i zajmij czyms glowe. Ja tez nie lubie poznych wizyt!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty