MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ignes tak, w ocy o 3 obudzilam sie na mierzenie tempki i poszlam odrazu siknac Wzielam rzeczy i polozylam kolo Malza nie wytrzymalam i zaczelam Go budzic. Ten ledwo cieply jednym okiem spojrzal i mowi,ze nic nie widzi hahahaha i pyta czy II? ja mowie,ze tak i nie wzruszony powiedzial tylko Aha hahaa Potem zaczal sie smiac,ze wiedzial,ze sie uda w tym cyklu i tyle tak naprawdeIgness, smeg lubią tę wiadomość
-
Igness wrote:Biedaczek wybudzony ze snu nie wiedział co się dzieje heheh
Kurczę sama na liście póki co jestem. Mam nadzieje,ze na dniach lista sie zapelni:) Czekam również na Twoje testowanie i mam nadzieje,ze bedzie zielony final.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 19:56
-
Cześć!
iNso87 - możesz mnie dopisać
Ja testowałam w piątek. Rano test płytkowy, później beta - muszę powtórzyć w poniedziałek. To moja czwarta ciąża, ale na ziemi z nami jedno dziecko. Mam nadzieję, że w marcu będziemy 4-osobową rodzinką. Kalkulator liczy mi termin na 1.03:)iNso87 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
INso87 teraz od początku z obstawą leków, więc staram się nie panikować i być dobrej myśli. Fajną masz ekipę w domu:) Szczerze zazdroszczę! 87 to Twój rocznik?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mayka04 wrote:W jednym kalk 26.02 a w drugim 1.03 wiec sama niewiem. Czekam na wizytę do 5.07 i wtedy zobaczymy.
-
Noo jakos inaczej. Nieiwen jakie cykle mam bo ja jestem dwa miesiące po odstawiwniu piersi u mialam chyba 47 dni cykl.
Ost miesiączka 19.05 ale nieiwen czy doszło do zapłodnienia 5.06 czy 10.06.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 10:51
-
Hej Dziewczyny, gratulacje!
Ja dziś zrobiłam test i jest w końcu 2 kreska! Jutro rano lecę na betę bo jeszcze w to nie wierzę. Mam objawy jak przed @, czuje jajniki i bolą mnie piersi dlatego się denerwuję. To był 6 miesiąc starań (5cs).iNso87 lubi tę wiadomość
Laura
-
Mayka04 wrote:Noo jakos inaczej. Nieiwen jakie cykle mam bo ja jestem dwa miesiące po odstawiwniu piersi u mialam chyba 47 dni cykl.
Ost miesiączka 19.05 ale nieiwen czy doszło do zapłodnienia 5.06 czy 10.06.Mayka04 lubi tę wiadomość
-
Izziee wrote:Hej Dziewczyny, gratulacje!
Ja dziś zrobiłam test i jest w końcu 2 kreska! Jutro rano lecę na betę bo jeszcze w to nie wierzę. Mam objawy jak przed @, czuje jajniki i bolą mnie piersi dlatego się denerwuję. To był 6 miesiąc starań (5cs).Izziee lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie. U mnie 7 dpo i dzisiaj rano test negatywny. Według daty ostatniej miesiączki przewidywany termin porodu 10 marca. Poprzednia dwójka dzieciaczków z pierwszego cyklu starań każde, zobaczymy jak będzie teraz. Ale jestem dobrej myśli Pozdrawiam i trzymam kciuki za WasTylinka