MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Hej Dziewczyny, mogę przycupnac? Chciałbym tu zostać całe 9 miesięcy
Kochana ale Cię miło widzieć :*:*:*:*. Z całego serca gratuluję :*:*:*:*
Napisz na priv co tam u Ciebie, ja już od dawna nie jestem na, Zaczynamy znowu starania my też intysywnue działamy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:15
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inspeMama wrote:Mam wynik chyba za mało przyrosło ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:12
-
nick nieaktualnyJuż Wam się spowiadam:)
6 dpt -16,6
7 dpt - 30,6
9 dpt- 51,79
PRG dziś 51,79 w piątek był 66,90
Estradiol dziś 191 w piątek był 182
Niby przyrosty w normie, ale jakoś tak mało jak na ten dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:41
-
inspeMama wrote:Już Wam się spowiadam:)
6 dpt -16,6
7 dpt - 30,6
9 dpt- 51,79
PRG dziś 51, 79 w piątek był 66,90
Estradiol dziś 191 w piątek był 182
Niby przyrosty w normie, ale jakoś tak mało jak na ten dzień -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:jest w normie. Powtórz za 2 kolejne dni. Trzymam kciuki
Dziękuję za pocieszenie, bo cała się trzęsę i boli mnie brzuch;/
Tak na marginesie czy Wy macie jakieś objawy?? Naczytałam się na forach o bolących piersiach a u mnie nic zero, poza lekkim bólem jak przed okresem. -
inspeMama wrote:Dziękuję za pocieszenie, bo cała się trzęsę i boli mnie brzuch;/
Tak na marginesie czy Wy macie jakieś objawy?? Naczytałam się na forach o bolących piersiach a u mnie nic zero, poza lekkim bólem jak przed okresem. -
Hej Dziewczyny:)mogę dołączyć? pierwszy test zrobiłam 20.06 a tam lekka druga kreska:) za dwa dni następny i już wyraźne dwie krechy:)
Mam 31 lat i prawie dwuletniego Synka:)
Kiedy wybieracie się do ginekologa? od razu po zrobionym teście czy trochę później?Ja jeszcze nie mam umówionej wizyty -
Hej, witam nowe dziewczyny!
Ja w listopadzie kończę 30 lat.
Mam wyniki bety: 869,70 - dziś 16 dpo, to chyba jest ok? No i progesteron 30,91, wychodzi na to, że w normie, ale boję się czy nie powinnam dalej brać duphaston tak jak po owu.
Co do wizyty, to czytałam, ze powinno się iść koło 7 tygodnia, ale nie wiem czy tyle czekać?iNso87 lubi tę wiadomość
Laura
-
InspeMama tez mi się wydaje,ze jest w normie. Powtórz za 2-3dni jeszcze dla pewności. Moje objawy to tylko czasem wrażliwość sutek..i to jak sama o tym pomysle to zaczynają byc wrażliwe;p a póki co nic sie nie dzieje.
Smile witaj! Jaki termin Tobie wychodzi z OM? To wpisze na listę
Ja wizytę umowie jakos kolo 6-7tygodnia. Mam umowiona do nowej gin wizytę ale aż na 19.09;p i umawialam jak jeszcze o ciąży nie wiedziałam,bo robiłam cytologie w tamtym cyklu. 19ty to byl najszybszy wolny termin..mam nadzieje,ze jutro po becie jak zadzwonie to zmienia mi ma polowe lipca ta wizytę.. Jak powiem,ze ciąża. Bo jak nie to jestem w dOpie i znowu musze gina szukac..albo iść prywatnie. -
Izziee wrote:Hej, witam nowe dziewczyny!
Ja w listopadzie kończę 30 lat.
Mam wyniki bety: 869,70 - dziś 16 dpo, to chyba jest ok? No i progesteron 30,91, wychodzi na to, że w normie, ale boję się czy nie powinnam dalej brać duphaston tak jak po owu.
Co do wizyty, to czytałam, ze powinno się iść koło 7 tygodnia, ale nie wiem czy tyle czekać?
Edit.
Którego listopada masz urodziny?ja mam 30.11:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 14:21
-
Smile wrote:Mi to różnie te terminy wychodzą, raz koniec lutego, raz początek marca a raz środek. Patrzyłam na różnych kalkulatorach i sama nie wiem:)
A teraz żeby mieć kalendarz ciąży na belly to trzeba wykupić abonament, tak? -
iNso87 wrote:Izziee czyli wynik bet w normie;) prog tez jest okej. A przestalas dupka brac? Skonsultuj lepiej z ginem. Ja nie brałam nic i proga w 7dpo miałam ponad 21ng. Mam nadzieje,ze teraz podskoczyl dość wysoko jak w ciąży jestem.
Edit.
Którego listopada masz urodziny?ja mam 30.11:)
Przestałam brać bo miałam tylko przez 8 dni po owu, ale jak zaczynałam starania w styczniu to miałam duży bałagan hormonalny i przez to brak owu. Pojutrze pójdę na kolejną betę i zobaczę jak wygląda ten progesteron, jak zacznie spadać to od razu się skonsultuję z lekarzem.
Ja mam 08.11
Simple, chyba tak, ale ja miałam wykupiony na ovufirend i tam po zaznaczeniu pozytywnego testu od razu przeniosło mnie tutaj.Laura
-
Smile wrote:O kurczę, belly mi pokazuje datę 25.02:) ale zostanę już u Was:)zobaczymy co powie doktorek jak pójdę na wizytę.
Mnie też różnie wychodzi w każdym kalkulatorze inaczej.
A właśnie test zrobiony 21 i bladzioch kreska.iNso87 lubi tę wiadomość