MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wichura wrote:Ja w pierwszej ciąży nie dałam rady ukryć bo wymiotowalam od 5 tygodnia. Teraz planuje poczekać do pappa chociaż mamie swojej już powiedziałam. Mega się ucieszyła, bo mam jeszcze małego Wojtusia roczniaka mam nadzieję, że będzie dziewczynka no i zdrowa!!
Ja bety nie robię bo miałam spadek więc nie chcę znowu doświadczyć tak strasznego błędu w labo.. Ale wizyta za 3 tyg, kiedy będzie widać serusio
Ktoś tu jeszcze będzie miał dwa maluszki?
U mnie to 3dzidzia bedzie;) najmłodsza 2,5roku. Mam dwie dziewuszki i liczę po cichu na synka. -
Wichura wrote:Inso, pierwszy... Jestem w szoku, że się udało! Mój z resztą też bo od połowy cyklu mieliśmy ciche dni.. Ale owu była wyjątkowo szybko A Ty?
-
Wichura wrote:Mój powiedział, że nie da się w dziurce zrobić dziurki. Prymityw, hahahaha
Dziewczyny często na forum piszą, że wargi u dziewuszki na usg są opuchniete i czasem to wyglada jak siusiak:p -
A jeszcze zapytam Was - pracujecie? Kiedy wybieracie się na L4? Ja, o ile jutro się okaże że wszystko ok, planuję jeszcze lipiec przepracować, później mam 2 tygodnie urlopu planowanego i od połowy sierpnia mogłabym iść już na zwolnienie. Akurat będzie koniec I trymestruListopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mayka04 kiedy miałaś pierwszy dzień miesiączki? Bo mamy ten same opcje terminów:)
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Ja pracowałam przed drugą ciąża. Zaszłam z młodsza i odrazu poleciałam na L4 bo miałam pracę fizyczna. Potem oczywiście po rozwiązaniu umowa mi się skończyła i wiadomo, że przedłużenia nie dostałam. Macierzyński płacił mi ZUS do końca. Od tamtej pory nie pracuje. Siedzę z młodsza w domu. Malz kazał mi siedzieć z Nia bo o żłobkach nie bylo mowy. Dopiero jak miała pójść do przedszkola to miałam sobie czegoś szukać. Malz za to gania na dwie prace także ten:)
-
LwieSerce wrote:Mayka04 kiedy miałaś pierwszy dzień miesiączki? Bo mamy ten same opcje terminów:)
Ja miałam 19.05 ost mięsiączkę. Ale mam rozwalone cykle. Wydaje mi sie ze do zapłodnienia doszlo 9.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 20:19
-
ja 22.05. ale też z cyklami ostatnio było coś nie halo. Zobaczymy co jutro usg pokaże
Mayka04 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Ja się tak zasiedzialam w domu, ze głową Mala.. przed ostatnia praca miałam dg. Cały czas coś robiłam, jeździłam, załatwialam. Teraz jak o tym pomyśle to nie mogę uwierzyc, ze z Bizneswomen jestem Mamuska:p taka domowa.. ;d Czasem mi to przeszkadza bo każdy chyba lubi niezależność no ale cóż, priorytety w życiu się zmieniaja:)
-
nick nieaktualnyLwieSerce wrote:A jeszcze zapytam Was - pracujecie? Kiedy wybieracie się na L4? Ja, o ile jutro się okaże że wszystko ok, planuję jeszcze lipiec przepracować, później mam 2 tygodnie urlopu planowanego i od połowy sierpnia mogłabym iść już na zwolnienie. Akurat będzie koniec I trymestru
Ja pracuję i chciałabym pracować jak najdłużej w domu bym oszalała. -
Igness wrote:Tylinka wiem przez co przechodzisz bo ja miesiąc w miesiąc testuje za szybko hehe implantacja jest około 9-12 dpo, hormon wydziela się dopiero dwa dni po implantacji wiec mamy jeszcze czas. Ja jestem 6dpo wiec mozemy rodzic w tym samym czasie;)
To trzecie dziecko, a czekam na nie jak by było pierwsze po 20 latach starań. I wmawiam sobie objawyTylinka -
Igness wrote:Tylinka wiem przez co przechodzisz bo ja miesiąc w miesiąc testuje za szybko hehe implantacja jest około 9-12 dpo, hormon wydziela się dopiero dwa dni po implantacji wiec mamy jeszcze czas. Ja jestem 6dpo wiec mozemy rodzic w tym samym czasie;)
To trzecie dziecko, a czekam na nie jak by było pierwsze po 20 latach starań. I wmawiam sobie objawy.
Ja mam 29 lat, dwójkę 4 i 5 lat. I muszę się Wam pochwalić... OBRONILAM DZISIAJ MAGISTRA ale ogólnie to ze mnie kura domowa od 6 lat...iNso87, smeg lubią tę wiadomość
Tylinka -
nick nieaktualnyTylinka wrote:To trzecie dziecko, a czekam na nie jak by było pierwsze po 20 latach starań. I wmawiam sobie objawy.
Ja mam 29 lat, dwójkę 4 i 5 lat. I muszę się Wam pochwalić... OBRONILAM DZISIAJ MAGISTRA ale ogólnie to ze mnie kura domowa od 6 lat...
Gratulacje :* -
Tylinka wrote:To trzecie dziecko, a czekam na nie jak by było pierwsze po 20 latach starań. I wmawiam sobie objawy.
Ja mam 29 lat, dwójkę 4 i 5 lat. I muszę się Wam pochwalić... OBRONILAM DZISIAJ MAGISTRA ale ogólnie to ze mnie kura domowa od 6 lat...
GRATULACJE
Ja bronilam w 9 mięs ciąży