MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smile wrote:Dziewczyny każda z Was robi betę?ja w sumie nie zamierzałam iść ale jak każda robi...Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Przywitam się, ale nie wiem czy dam rade Was śledzić, bo widzę, że dajecie czadu
Z niektórymi dziewczynami znam się z czerwcowego testowania:)
Wszystkim serdecznie gratuluję i życzę spokojnych ciąż
Ja dzisiaj zobaczyłam na teście 2 kreski, termin z OM wychodzi mi na 08.03. To będzie drugie dziecko z marca
Bety nie będę robić, poczekam na wizytę u lekarza.
PozdrawiamiNso87, Izziee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmile wrote:Dziewczyny każda z Was robi betę?ja w sumie nie zamierzałam iść ale jak każda robi...
Przy naturalnych ciążach to zasadniczo nie ma takiej potrzeby, po in vitro to standard bo bierze się PRG i trzeba to kontrolować...także dodatkowy stres. -
InspeMama skonsultuj to szybko z ginem. Możesz mieć niedomoge lutealna. I odpoczywaj!
Książka hej! Czekalam tu na Ciebie :d a gdzie reszta Mamusiek;) może niedługo przeniosą się tu do Nas :d
Smile nie musisz robić. To tylko info dla Ciebie:) i tak jak Mayka napisała co ma być to i tak będzie, nic tego nie zmieni.
Narazie nie wariuje ale zobaczę co będzie jak 3bedzie:p na szczęście starsza będzie miała już 10lat po porodzie to trochę lżej może będzie.. Chyba że w bunt nastolatki wejdzie to juz po mnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 13:13
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:InspeMama skonsultuj to szybko z ginem. Możesz mieć niedomoge lutealna. I odpoczywaj!
Książka hej! Czekalam tu na Ciebie :d a gdzie reszta Mamusiek;) może niedługo przeniosą się tu do Nas :d
Smile nie musisz robić. To tylko info dla Ciebie:) i tak jak Mayka napisała co ma być to i tak będzie, nic tego nie zmieni.
Narazie nie wariuje ale zobaczę co będzie jak 3bedzie:p na szczęście starsza będzie miała już 10lat po porodzie to trochę lżej może będzie.. Chyba że w bunt nastolatki wejdzie to juz po mnie..
Wczoraj dostałam nową silniejszą prolutex w zstrzyku i myślę, że to dlatego. Czytałam też, ze w pierwszych tyg. macica się przygotowuje i rozciąga stąd ten ból, poki co nic mnie nie boli lekki ćmienie więc nie panikuje jeszcze. Rano jutro pędze na betę, trzymajcie proszę kciuki! -
Ja też nie zrobię bety bo mialam spadek. Podejrzewalismy z ginem że to błąd laboratorium ale i tak zawsze przy badaniu mówił, że wszystko ok ale trzeba mieć na uwadze ten spadek. Powiedział też, żeby przy ciąży naturalnej nie robić bo to bez sensu. Wszystko będzie widać w usg tylko trzeba cierpliwości zwijam gołąbki, mniaaaam
-
Smile wrote:Hej ksiazka:) Dla Ciebie również gratulacje:)
Dziewczyny widzę że niektóre z Was będą miały 3 czy 4 dzieciątko.A więc zdradźcie mi tajemnicę jak nie zwariować w domu?
Moje dwa starsze ida od września do szkoły i przedszkola. Zostane w domu z najmłodszą i ciąża i to mnie trzyma przy życiu haha
Teraz nie ukrywam pomaga mi mąż np Zawozi i odwozi do przedszkola najstarszego. A ja w domu z młodszymi. Dzieci czasem się bawią razem ale nieraz jest wojna , czasem mam ochotę wyjść i nie wrócić, ale to jest jednak najcenniejsze co w życiu posiadam.
Chce wychować dzieci w miłości i wzajemnym szacunku do siebie. Chce by wiedziały ze mogą na sobie polegać i na nas.zawsze chciałam mieć duza i kochająca sie rodzinę to mój priorytet w życiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 13:44
M@linka, smeg lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
U nas to wygląda następująco albo opiekunka albi wychodzi jedno z nas z przyjaciółmi a drugie pilnuje dzieci. Czesto znajomi tez do nas przyjeżdżają wieczorami jak dzieci już w łóżkach.
Jeżeli chodzi o dzień to zawsze można poznać mamy z osiedla w piaskownicy potem sie wzajemnie odwiedzać.
Jednak trzeba się przyzwyczaić do takiego trybu życia.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
My w sumie na żadne imprezy nie chodzimy odkąd Młodsza się urodziła. Chodzi mi o takie ze znajomymi na piwko itp. Jak impreza to tylko w rodzinie razem z dziecmi. Mój Malz wogole z kolegami nie spotyka się. Pracuje non stop i sam sobie dodatkowych robot szuka. Poprostu wprost mówiąc ma glowe na karku i fiu bzdziu mu nie w glowie;) ja też nie spotykam się z Psiapsiolami, bo w sumie z moich 3najblizszych to tylko ja jestem w Małżeństwie i z dziecmi.. Tamte gorące singielki po 30tce.. Jak się widuje to raz na rok przy kawie u mnie w domu. Nie przeżywam tego aż tak mocno:) chwilą dla siebie to raczej jak dla mnie spokojna kąpiel, godzinka samej w pokoju na odpoczynek wtedy Malz siedzi z dziecmi i daje mi odspanac. Ale tak czy siak to dzieci są 24/dobe. Moja młodsza raz tylko nocowala u moich rodziców jakoś w marcu bo remont pokoi akurat robiliśmy i, zeby nie malowanie ścian pewnie z nami w domu by byla.
-
InspeMama trzymam kciuki! Będzie dobrze! )) ja jestem na ręku cała posiniaczona od tego klucia.. Jak poszłam proga badać w 7dpo to jakaś Baba mnie pokaleczyla tak pobierajac;/ krwiaki, siniaki po pobraniu to jak zaszłam do auta to gula mi się na ręku zrobila wrrr.. Dzis jakiś młody chłopak mi pobierał to jakoś poszło ok.
-
nick nieaktualny
-
Izziee z tymi żyłami to jakaś wymówka.. Raz jak poszłam to tez mówi do mnie babka ooo słabe żyły, niewidoczne, cienkie.. A druga mówi co za pierdoly Pani odpowiedziano. Są normalne.. Takze jak ktoś mówi, że mam słabe żyły to poprostu nie potrafi dobrze pobrac i tyle..
Inspe.. Kurde to masz się. Ja lutka bralam w poprzedniej ciazy tak zapobiegawczo ale miałam dopochwowe jak dobrze pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 17:42