MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Ignes, trzymam kciuki za dwie kreseczki
Ja też jeszcze nie czuje się ciążowa. Cały czas chodze i patrzę na testy, bo nie mogę uwierzyć dzisiaj też zrobiłam i taka ładna kreseczka już
Inso takiej kawki też nie potrafię sobie odmówić właśnie jestem po. Jedna filiżanka dziennie jest ok. Ponoć źle jest tak nagle całkiem odstawić, jeżeli juz to powoli. Ja piłam min 2 kawy. Teraz się przestawiam na jedną kawę z ekspresu a jedna kawę inke :p -
ksiazka wrote:Hej
Ignes, trzymam kciuki za dwie kreseczki
Ja też jeszcze nie czuje się ciążowa. Cały czas chodze i patrzę na testy, bo nie mogę uwierzyć dzisiaj też zrobiłam i taka ładna kreseczka już
Inso takiej kawki też nie potrafię sobie odmówić właśnie jestem po. Jedna filiżanka dziennie jest ok. Ponoć źle jest tak nagle całkiem odstawić, jeżeli juz to powoli. Ja piłam min 2 kawy. Teraz się przestawiam na jedną kawę z ekspresu a jedna kawę inke :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ksiazka wrote:Ja już mam aplikację w tel co przypomina o wypiciu wody. Bez niej w ciąży ani rusz też muszę dużo pić. Lekarz mówił ze we wczesnej ciąży bardzo wazne to pić dużo wody
-
Ciekawe ile kg przybędzie mi w tej ciazy mam nadzieje,ze ok.7-9kg
Dziewczyny ktore maja dzieciaki ile poprzednio przytylyscie kg w czasie ciazy i z jakiej wagi startowalyscie?
No i teraz z jakiej startujecie wszystkie Mamuski?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 12:29
-
Mayka to tendencja spadkowa:) ja z córka przytylam prawiw 30...ale niczego sobie nie zalowalam. Teraz mam zamiar się pilnować i dobic do maks. 15 ale zobaczymy jak wyjdzie:)Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
LwieSerce wrote:Cześć!
To ja chyba pierwsza po wizycie wczorajszej. Pęcherzyk w dobrym miejscu - wkręcałam sobie ciążę pozamaciczną. Trochę mi się kształt nie podoba (zbliżony do łezki), ale doktorka mówi, że wszystko ok, że to wynika z ucisku głowicy. Następna wizyta za 3 tygodnie i musi być serduszko:) Mam wrażenie że przestają mnie boleć piersi i mam wiadomo jakie myśli.
Bonda - ja bym zadzwoniła do lekarza, myślę że powinnaś dostać luteinę. Ja miałam 24 progesteron i moja doktorka mówiła, że dobrze by bylo, gdyby był wyższy i biorę od pozytywnego testu. Generalnie luteina nie może chyba zaszkodzić, a może tylko pomóc;)
Izzie - daj znać jak beta. Ja się spotkałam z tym, że zakładali kartę ciąży na wizycie, na której widać akcję serca. Zależy od lekarza.
Jutro powtarzam betę, powtórzę też proga - zobaczymy. A jak dupek dojdzie, zacznę go brać i akurat będzie do wizyty. -
Mayka to teraz wychodzi na to,ze powinnaś miec 0kg;d hehehe
U mnie pierwsza ciąża +16kg a druga ciąża +11kg. Z tym,ze w drugiej ciąży bylam ciezsza na starcie o 7kg takze ten..
Za to teraz schudlam dość sporo bo waze ok.61kg a w pierwszej na starcie miałam 67,5kg. Bede się smiala jak do porodu pójdę z taka waga co z poczatkowa pierwsza ;pp Napewno bede uwazala co jem ale bez przesady jak najdzie mnie jakas zachcianka;d sadze,ze i tak pewnie jeszcze najpierw schudnę do 60kg przez I trymestr. Przynajmniej tak miałam w poprzednich ciazach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:29