X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izziee wrote:
    Ja sie też nie czuję, ale to moja pierwsza więc nie wiem jak będzie :)

Mam wyniki, beta:2354,00; prog:30,92. Dużo przyrosło w ciągu 48h, wiecie czy to normalne? pierwsza była 869,70.
    Piękne wyniki Izziee! :d przyrost jest super i nie doszukuj sie. Bierzesz cos na proga? Czy bez niczego masz taki ładny?:))

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Izziee Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sprawdziłam w kalkulatorze, że jest w normie :D Na proga nic nie biorę, wygląda na to, że sie utrzymuje więc nie będę brać dupka. W przyszłym tygodniu pewnie zbadam jeszcze raz, żeby mieć pewność, że nie spada. No i chyba zrobię tsh bo biorę euthyrox.

Laura <3
    bl9c9vvjaarzexo8.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izziee wrote:
    Właśnie sprawdziłam w kalkulatorze, że jest w normie :D Na proga nic nie biorę, wygląda na to, że sie utrzymuje więc nie będę brać dupka. W przyszłym tygodniu pewnie zbadam jeszcze raz, żeby mieć pewność, że nie spada. No i chyba zrobię tsh bo biorę euthyrox.
    Tak tylko pamiętaj,ze prog ma tendencję skokowa i możesz trafić na najniższy akurat tego dnia wynik;) takze wtedy no stress.
    Ja juz do edno na 16tego sie zapisalam na 8 ale miedzy pacjentami i sie zastanawiam czy czasem caly dzień nie bede tam siedzieć...eh. Musze skontrolowac tez tsh bo na 100% bede brała euthyrox w ciąży jak w poprzedniej. Zeszlam wtedy jakos w połowie ciąży do ok.1,2-1,5 i bylo ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:44

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • LwieSerce Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzie beta super:)

Ja biorę na niedoczynność nowothyral bo euthyrox srednio na mnie działał. 2 dni przed sikanyn testem mialam 0.5 tsh, teraz powtórzę za jakieś 5 tygodni.

Czuję mega zmęczenie, zasypiam w pracy. No i piersi pobolewają, ale mniej niż killa dni temu. Brzuch pobolewa, ale to chyba wynik rozciągania macicy.

Bonda dobrze ze juz tabletki w drodze:) z jakich okolic jesteś? Jakby co to też mogę poratować:)

Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
    niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.

dqpri09kzip4orgt.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wygląda na to, że trochę z Wami posiedzę:) Moja beta dziś 140:) Tylko mój PRG spada choć i tak nie jest źle prawie 43, ale biorę prolutex i progesteron 3x1 więc może nie powinno spadać. Póki co nie doszukuje się, tylko cieszę z wyniku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:58

iNso87, M@linka, smeg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igness wrote:
    Inso jakos coraz mniej wierze ze zobacze II bo mam boly podbrzusza jak na @

Ja mam cały czas ból jak na @ a dwa dni temu myślałam, że jajnik mi rozsadzi macicę i póki co beta przyrasta. Bądź dobrej myśli!

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inspeMama wrote:
    Kochane wygląda na to, że trochę z Wami posiedzę:) Moja beta dziś 140:)
    Inspe...super!:d musi byc dobrze przeciez;d ja jutra nie mogę się doczekać:)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wichura wrote:
    Dzień dobry :) czy któraś czuję się już jak w ciąży?
    JA! :) Dziś poczułam pierwsze zawroty głowy, ale to chyba z emocji bo dziś robiłam bete:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izziee wrote:
    Ja sie też nie czuję, ale to moja pierwsza więc nie wiem jak będzie :)

Mam wyniki, beta:2354,00; prog:30,92. Dużo przyrosło w ciągu 48h, wiecie czy to normalne? pierwsza była 869,70.

Piękny wynik:)

• NatiS Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dołączam do Was! Termin na 2.03 i trzy testy pozytywne:)

iNso87, M@linka, Izziee, smeg lubią tę wiadomość

2nn3dqk3fiwgkrlm.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiS wrote:
    Cześć dziewczyny. Dołączam do Was! Termin na 2.03 i trzy testy pozytywne:)
    Witaj Nati moja imienniczko;) robisz betę? Czy zostajesz przy testach sikanych:) pierwsza ciąża?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ponawiam prośbę o avatarki:)) bedzie nam łatwiej:)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • NatiS Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam już cierpliwie na 7 tydzień na usg i nic więcej nie robię. Jestem po jednym poronienia, więc się nie nastawiam, tym bardziej, że mam w domu 2 letnie szczęście, które szybko wynagrodzilo mi ból po stracie pierwszej ciąży :)

2nn3dqk3fiwgkrlm.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dzisiaj poryczałam a dokładnie to jeszcze rycze. Uświadomiłam sobie że zostanę ze wszystkim sama i nie wiem jak dam radę...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Izziee Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile, nie bardzo rozumiem? Nie planowałaś tej ciąży?

Laura <3
    bl9c9vvjaarzexo8.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile u mnie Malz pracuje na dwa etaty. Pracowal tak jak bylam tez z mlodsza w ciąży. Sama wszystko ogarniam. Teraz dojdzie 3 dzieciątko ale jakos przerażenia nie mam :) poradzisz sobie bo bedziesz musiała a jak nie my-Mamy to kto?;) Hormony szaleją to placzesz i sie zatanawiasz.

Ja jestem "znana" w domu z urzadzania mieszkania i właśnie naszla mnie ochota na przemalowanie ściany..znowu:p tylko tym razem w holu. Takze jak mi faza nie minie to jutro rano beta a potem sklep po farbę i do domu:))))

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak teraz pomyslalam,ze mam przypływ energii!:d bo od owulacji to tylko bym spala...i czułam się zmęczona.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Igness Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso zazdroszczę przypływu energii, ja od wczoraj mam bóle jak przed @ ale dzisiaj to jest dramat.. !!! Niech ktoś mi powie, że po zapłodnieniu też miał bóle bo tracę nadzieję ... ;(

• Izziee Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igness ja tak miałam, w dniu @ nie zrobiłam testu to byłam pewna, że lada moment przyjdzie tak mnie bolało i piersi też.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 16:19

Laura <3
    bl9c9vvjaarzexo8.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuje jak w standardowy dzień cyklu. Czyli zaraz po skończonej @ czyli nic nie boli ani sie nawet nie zanosi póki co.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ