MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Izziee wrote:Ja sie też nie czuję, ale to moja pierwsza więc nie wiem jak będzie
Mam wyniki, beta:2354,00; prog:30,92. Dużo przyrosło w ciągu 48h, wiecie czy to normalne? pierwsza była 869,70. -
Właśnie sprawdziłam w kalkulatorze, że jest w normie Na proga nic nie biorę, wygląda na to, że sie utrzymuje więc nie będę brać dupka. W przyszłym tygodniu pewnie zbadam jeszcze raz, żeby mieć pewność, że nie spada. No i chyba zrobię tsh bo biorę euthyrox.Laura
-
Izziee wrote:Właśnie sprawdziłam w kalkulatorze, że jest w normie Na proga nic nie biorę, wygląda na to, że sie utrzymuje więc nie będę brać dupka. W przyszłym tygodniu pewnie zbadam jeszcze raz, żeby mieć pewność, że nie spada. No i chyba zrobię tsh bo biorę euthyrox.
Ja juz do edno na 16tego sie zapisalam na 8 ale miedzy pacjentami i sie zastanawiam czy czasem caly dzień nie bede tam siedzieć...eh. Musze skontrolowac tez tsh bo na 100% bede brała euthyrox w ciąży jak w poprzedniej. Zeszlam wtedy jakos w połowie ciąży do ok.1,2-1,5 i bylo ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:44
-
Izzie beta super:)
Ja biorę na niedoczynność nowothyral bo euthyrox srednio na mnie działał. 2 dni przed sikanyn testem mialam 0.5 tsh, teraz powtórzę za jakieś 5 tygodni.
Czuję mega zmęczenie, zasypiam w pracy. No i piersi pobolewają, ale mniej niż killa dni temu. Brzuch pobolewa, ale to chyba wynik rozciągania macicy.
Bonda dobrze ze juz tabletki w drodze:) z jakich okolic jesteś? Jakby co to też mogę poratowaćListopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualnyKochane wygląda na to, że trochę z Wami posiedzę Moja beta dziś 140:) Tylko mój PRG spada choć i tak nie jest źle prawie 43, ale biorę prolutex i progesteron 3x1 więc może nie powinno spadać. Póki co nie doszukuje się, tylko cieszę z wyniku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 13:58
iNso87, M@linka, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smile u mnie Malz pracuje na dwa etaty. Pracowal tak jak bylam tez z mlodsza w ciąży. Sama wszystko ogarniam. Teraz dojdzie 3 dzieciątko ale jakos przerażenia nie mam poradzisz sobie bo bedziesz musiała a jak nie my-Mamy to kto? Hormony szaleją to placzesz i sie zatanawiasz.
Ja jestem "znana" w domu z urzadzania mieszkania i właśnie naszla mnie ochota na przemalowanie ściany..znowu:p tylko tym razem w holu. Takze jak mi faza nie minie to jutro rano beta a potem sklep po farbę i do domu:))))