MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Takze co Osoba to inne objawy;) nie ma co się stresować
Ja juz właśnie pomalowalam mala scianke w kuchni:p odswiezylam,bo mam tam czarna farbę tablicowo-magnetyczna i juz widac bylo białe zacieki od malowania na niej i wycierania co jakiś czas;)NatiS lubi tę wiadomość
-
Witam, bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć. Robiłam dzisiaj bete i trochę się zdziwiłam bo mam 192,1 , a progesteron 16,67 14 dzien po owulacji, a 2 dni wczesniej miałam 56,2. Przyrost progesteronu mogłby być większy chyba zacznę juz brać duphaston , jutro mam wizytę u ginekologa, ciekawa jestem co powie
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Izziee wrote:Witamy Anet85, gratulacje
Izziee lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet witaj! Czekałam tez na Ciebie:))) mam nadzieje,ze juz jak nie z czerwcowego to z lipcowego testowania Dziewczyny dolacza tu jeszcze do nas:)))
Jaki termin Tobie wpisać z OM??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 17:42
Anet85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Igness wrote:Tylinka a ty jak się czujesz ?? Kiedy testowanie ?
A wczoraj moja rodzinka opijala moja obronę mgr-a i jak już rozmowy były luźne, to powiedziałam rodzicom, że chcemy podjąć z nimi pewien temat. Powiedziałam wprost że staramy się o dziecko. Matka panika "bo wzrok ci siada co poród (miałam aż dwa! ), a tata..." im nas więcej tym lepiej, a krzeseł przy stole wigilijnym jest tyle, że możemy robić bliźniaki" no i dodał "babcia idziemy, może jeszcze muszą coś dorobić" takiej reakcji się nie spodziewałam. Ale czuję wsparcieIgness lubi tę wiadomość
Tylinka -
iNso87 wrote:Anet witaj! Czekałam tez na Ciebie:))) mam nadzieje,ze juz jak nie z czerwcowego to z lipcowego testowania Dziewczyny dolacza tu jeszcze do nas:)))
Jaki termin Tobie wpisać z OM??Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Tylinka wrote:Ja mam bóle w dole brzucha ale nie jak na okres, tylko takie kłucie. Jutro 10dpo i robię test superczuły piersi mnie bolą, ale tak jak w młodości kiedy rosły
A wczoraj moja rodzinka opijala moja obronę mgr-a i jak już rozmowy były luźne, to powiedziałam rodzicom, że chcemy podjąć z nimi pewien temat. Powiedziałam wprost że staramy się o dziecko. Matka panika "bo wzrok ci siada co poród (miałam aż dwa! ), a tata..." im nas więcej tym lepiej, a krzeseł przy stole wigilijnym jest tyle, że możemy robić bliźniaki" no i dodał "babcia idziemy, może jeszcze muszą coś dorobić" takiej reakcji się nie spodziewałam. Ale czuję wsparcie
Trzymam kciuki za ciebie, daj jutro znać -
Ja wlasnie wróciłam z SORu z najmłodsza. Dwa razy od 18 armagedon mi w salonie zrobila.. Tj. Schaftowala się biedna. Podejrzewam, że jednak i Ja dopadł wirusek który zaczął się od Malza od weekendu. Osluchowo czysto, gardło ok. Weszła pełna energii i uśmiechnięta także pediatra powiedziała, że źle nie jest tylko dieta i probiotyki. A no i elektrolity. Jak wracaliśmy to mijalismy finałowa kolacje Kuchennych rewolucji Gesslerowej;) w jednym z lokali.
Anet to prawie jak ja z tym, że u mnie OM była 31.05 a owu 12.06 To rzeczywiście miałaś pozna owu. -
Mamy podobne terminy ) U mnie owulacja jest poźno, ale NAJwazniejsze, że była i owocna Jutro idę do ginekologa ciekawe czy będzie widać pęcherzyk - w poprzedniej ciazy było już widac w 4 tyg. 5 dniu , teraz idę w 5 tyg 1
iNso87 - biedna kruszynka, nie zostało nic innego jak dieta, elektrolity, a za poarę dni można podac probiotykiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:11
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Igness wrote:Cześć mamuśki.
Ja dzisiaj mimo bólu brzucha od rana w skowronkach. Zrobiłam test i co prawda po 7 minutach był cień cienia. Mam nadzieję, że nie mam zwidów haha
Myślicie, że jest sens iść tak szybko zrobić betę, tak dla sprawdzenia ?
Miłego dnia
Wstaw zdjęcie testu:))) Ja to z beta czekalam do dnia @ ale jak chcesz to idz;)