MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I ja już mam wyniki :
10dpo - 26,68 mIU/ml --- prog. 13,3
12dpo - 109 mIU/ml --- prog 14
Coś niski progesteron, nie?
iNso - super przyrost
Mi kalkulator mówi, że mój w normie - ale trochę duży,nie?
Igness - gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 14:55
iNso87, M@linka lubią tę wiadomość
-
Bonda już odpisałam też na staraniach hehe
Ale powtorze:p u Ciebie też super przyrost! U mnie też w normie ok. 108% przyrost.
Jest w porządku ja bylam z młodsza to miałam najpierw 139 a potem 445...to wiesz.. Ale bralam lutka i tak myślę, że to miało coś wspólnego pewnie. A teraz nic nie biore.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:01
-
iNso87 wrote:Bonda już odpisałam też na staraniach hehe
Ale powtorze:p u Ciebie też super przyrost! U mnie też w normie ok. 108% przyrost.
Jest w porządku ja bylam z młodsza to miałam najpierw 139 a potem 445...to wiesz.. Ale bralam lutka i tak myślę, że to miało coś wspólnego pewnie. A teraz nic nie biore.
Już się przeraziłam, że może za duży przyrost czy coś
Prog mnie też niski martwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:05
-
Bonda to co powtarzasz jeszcze badania?
A masz ustalona już wizytę? Może zapisz się teraz i niech da Tobie gin lutka zapobiegawczo.
Malinka dzieki;)
Dziewczyny jakie witaminy będziecie brały? Ja kończę narazie zwykły kwas foliowy. Zaczęłam brać jakoś przełom luty/marzec. W sobotę kończę opakowanie i kupie pewnie jak w poprzednich ciążach Femibion 1 a potem 2 z dha.
Edit.
Bonda już doczytalam z dupkiem i wizyta. Doszedł już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:19
-
iNso87 wrote:Bonda to co powtarzasz jeszcze badania?
A masz ustalona już wizytę? Może zapisz się teraz i niech da Tobie gin lutka zapobiegawczo.
Malinka dzieki;)
Dziewczyny jakie witaminy będziecie brały? Ja kończę narazie zwykły kwas foliowy. Zaczęłam brać jakoś przełom luty/marzec. W sobotę kończę opakowanie i kupie pewnie jak w poprzednich ciążach Femibion 1 a potem 2 z dha.
Edit.
Bonda już doczytalam z dupkiem i wizyta. Doszedł już?