MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wrocilam z Mala z zakupow,polozylam Ja spac a sama przed kompem z czeresniami
tak normalnie to filizanka kawy by stala..no ale jakos probuje przezyc bez. I wczoraj nie pilam kawy a od popoludnia glowa mnie bolala i czulam sie jak pijana
Mayka bioraca pod uwage,ze statystycznie 14dpo to dzien @ to juz w 13 moze byc widac. Kazdy organizm jest inny. U mnie juz w 10dpo bylo widac cien.
Mayka rozumiem,ze jedno konto dla wykresu zalozone?
Ja sama sie zastanawiam jak ja bede chodzila w ciazy ze swoim kregoslupem..a raczej krzyzem:/ mam ostre ustawinie kosci krzyzowej i jest porazka jak zle sie schyle czy cus..odrazu lapie mnie bol,ze pare dni nie moge sie wyprostowac. Rwa kulszowa tez mnie po porodzie z druga lapala.
Tylinka nie wiem co Tobie napisac:/ dziwne te plamienia. No stawiam,ze to moze byc niedomoga lutealna. Nic innego nie przychodzi mi do glowy. Na implantacje to juz raczej troche pozno? No i to nie trwa tak dlugo raczej.
Serena witaj!
Juz Ciebie dopisuje. Gratuluje bety, powtorz jutro koniecznie)
Smile to nic,podasz potem date inna po wizycie
My wyjezdzamy w sierpniu na rodzinne wakacje nad morze. Ale tylko na tydzien. Drugi tydzien (urlopu Malza oczywiscie ;P) to moze na wies z dzieciakami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 11:49
-
iNso87 wrote:Ja wrocilam z Mala z zakupow,polozylam Ja spac a sama przed kompem z czeresniami
tak normalnie to filizanka kawy by stala..no ale jakos probuje przezyc bez. I wczoraj nie pilam kawy a od popoludnia glowa mnie bolala i czulam sie jak pijana
Mayka bioraca pod uwage,ze statystycznie 14dpo to dzien @ to juz w 13 moze byc widac. Kazdy organizm jest inny. U mnie juz w 10dpo bylo widac cien.
Mayka rozumiem,ze jedno konto dla wykresu zalozone?
Ja sama sie zastanawiam jak ja bede chodzila w ciazy ze swoim kregoslupem..a raczej krzyzem:/ mam ostre ustawinie kosci krzyzowej i jest porazka jak zle sie schyle czy cus..odrazu lapie mnie bol,ze pare dni nie moge sie wyprostowac. Rwa kulszowa tez mnie po porodzie z druga lapala.
Ignesss nie wiem co Tobie napisac:/ dziwne te plamienia. No stawiam,ze to moze byc niedomoga lutealna. Nic innego nie przychodzi mi do glowy. Na implantacje to juz raczej troche pozno? No i to nie trwa tak dlugo raczej.
Serena witaj!
Juz Ciebie dopisuje. Gratuluje bety, powtorz jutro koniecznie)
Smile to nic,podasz potem date inna po wizycie
My wyjezdzamy w sierpniu na rodzinne wakacje nad morze. Ale tylko na tydzien. Drugi tydzien (urlopu Malza oczywiscie ;P) to moze na wies z dzieciakami.
Ja nie mam plamien -
Czytam, że implantacja może trwać do 12 dpo. U mnie była tylko wczoraj i dzisiaj rano. I cisza. Ja chyba przeginam z pracą w domu. Szczerze powiem, że wcale się nie oszczędzam, bo nikt za mnie nic nie zrobi... Dzisiaj specjalnie wcisnelam dzieciaki rodzicom na działkę żeby pobyć trochę w spokoju i ciszy, ale co z tego jak z działki biegiem na zakupy i biegiem obiad gotować (którego pewnie i tak nie zjedzą). To z pewnością nie jest okres, bo za dobrze się czuje
chyba pora usiąść z tylkiem.
Tylinka -
Tak ja mam konto mayka i mayka04. Kurcze caly czas próbuje rozgryźć w którym tyg jestem wszystkie kalkulatory świata już chyba testowałam.
I nadal mi nic nie pasuje czy ovu moze byc 21 dnia cyklu? To było 9 .06 a już 22.06 test +. Jest to mozliwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 12:59
-
Mayka04 wrote:Tak ja mam konto mayka i mayka04. Kurcze caly czas próbuje rozgryźć w którym tyg jestem wszystkie kalkulatory świata już chyba testowałam.
I nadal mi nic nie pasuje czy ovu moze byc 21 dnia cyklu? To było 9 .06 a już 22.06 test +. Jest to mozliwe? -
iNso87 wrote:Może miałaś pozna Owulacje. Jak 9 miałaś i test 22 pozytyw to minęło 13dpo to jest ok. Nie przejmuj się ta data. I tak gin Tobie z OM a nie z owy ustali pewnie najpierw. A później już z usg będzie patrzył.
A nie patrzy najpierw na usg po im wcześniej tym najbardziej miarodajne tydzień ciąży?
Martwię się bo nieiwm czy już będzie serduszko na tym etapie. -
Mayka04 wrote:A nie patrzy najpierw na usg po im wcześniej tym najbardziej miarodajne tydzień ciąży?
Martwię się bo nieiwm czy już będzie serduszko na tym etapie.z owulki nigdy,bo nigdy nie mialam monitoringu,zeby byla pewność,ze danego dnia owu wogole byla. Co do usg to w pierwszej ciazy mialam 3 tylko te glowne..takze ten. A w drugiej ciazy nic nie mowil nigdy o terminie z usg i "stawial" na te z OM
co gin to inna praktyka. Dlatego ja licze z OM bo i tak mi wczesniej liczyli.
-
Wichura ja też mam wizytę w przyszłym tygodniu
, ale dopiero w piątek... Staram się podchodzić do tej ciązy spokojnie, ale momo to boję się, że będzie pozamaciczna, albo nie bedzie zarodka, masakra jakaś, w czwartek pewnie pójdę 3 raz zorbić bete.
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
( szkoda, aby kolejny cykl był udany
Tylinka lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyWitam dołączam się do was. To moja 4 ciąża mam 3 córki 11,8 i 2 latka. Termin wychodzi mi na 2.03. Do gina idę 11.07. 1 raz jestem na jakimś forum ale zawsze.miło było czytać w innych ciążach ale nigdy sie nie dolaczalam, także cieszę się ze z wami będę przez te 9 miesięcy.
M@linka, Mayka04, NatiS, ksiazka, Anet85 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Tylinka nie wiem co powiedziec:/ moze nic się nie rozkręci??moze bedzie ok?? Trzymam kciuki!
Marzenka witaj! Zapraszamy do nas na forum:) razem na pewno raźniej;)poza tym jeszcze nie umieram, mam czas i kolejne cykle
Uda się. Będę mamą kwietnia wątpliwości
ale Wam kibicuje
M@linka lubi tę wiadomość
Tylinka