MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wrocilam z Mala z zakupow,polozylam Ja spac a sama przed kompem z czeresniami tak normalnie to filizanka kawy by stala..no ale jakos probuje przezyc bez. I wczoraj nie pilam kawy a od popoludnia glowa mnie bolala i czulam sie jak pijana
Mayka bioraca pod uwage,ze statystycznie 14dpo to dzien @ to juz w 13 moze byc widac. Kazdy organizm jest inny. U mnie juz w 10dpo bylo widac cien.
Mayka rozumiem,ze jedno konto dla wykresu zalozone?
Ja sama sie zastanawiam jak ja bede chodzila w ciazy ze swoim kregoslupem..a raczej krzyzem:/ mam ostre ustawinie kosci krzyzowej i jest porazka jak zle sie schyle czy cus..odrazu lapie mnie bol,ze pare dni nie moge sie wyprostowac. Rwa kulszowa tez mnie po porodzie z druga lapala.
Tylinka nie wiem co Tobie napisac:/ dziwne te plamienia. No stawiam,ze to moze byc niedomoga lutealna. Nic innego nie przychodzi mi do glowy. Na implantacje to juz raczej troche pozno? No i to nie trwa tak dlugo raczej.
Serena witaj!
Juz Ciebie dopisuje. Gratuluje bety, powtorz jutro koniecznie )
Smile to nic,podasz potem date inna po wizycie
My wyjezdzamy w sierpniu na rodzinne wakacje nad morze. Ale tylko na tydzien. Drugi tydzien (urlopu Malza oczywiscie ;P) to moze na wies z dzieciakami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 11:49
-
iNso87 wrote:Ja wrocilam z Mala z zakupow,polozylam Ja spac a sama przed kompem z czeresniami tak normalnie to filizanka kawy by stala..no ale jakos probuje przezyc bez. I wczoraj nie pilam kawy a od popoludnia glowa mnie bolala i czulam sie jak pijana
Mayka bioraca pod uwage,ze statystycznie 14dpo to dzien @ to juz w 13 moze byc widac. Kazdy organizm jest inny. U mnie juz w 10dpo bylo widac cien.
Mayka rozumiem,ze jedno konto dla wykresu zalozone?
Ja sama sie zastanawiam jak ja bede chodzila w ciazy ze swoim kregoslupem..a raczej krzyzem:/ mam ostre ustawinie kosci krzyzowej i jest porazka jak zle sie schyle czy cus..odrazu lapie mnie bol,ze pare dni nie moge sie wyprostowac. Rwa kulszowa tez mnie po porodzie z druga lapala.
Ignesss nie wiem co Tobie napisac:/ dziwne te plamienia. No stawiam,ze to moze byc niedomoga lutealna. Nic innego nie przychodzi mi do glowy. Na implantacje to juz raczej troche pozno? No i to nie trwa tak dlugo raczej.
Serena witaj!
Juz Ciebie dopisuje. Gratuluje bety, powtorz jutro koniecznie )
Smile to nic,podasz potem date inna po wizycie
My wyjezdzamy w sierpniu na rodzinne wakacje nad morze. Ale tylko na tydzien. Drugi tydzien (urlopu Malza oczywiscie ;P) to moze na wies z dzieciakami.
Ja nie mam plamien -
Czytam, że implantacja może trwać do 12 dpo. U mnie była tylko wczoraj i dzisiaj rano. I cisza. Ja chyba przeginam z pracą w domu. Szczerze powiem, że wcale się nie oszczędzam, bo nikt za mnie nic nie zrobi... Dzisiaj specjalnie wcisnelam dzieciaki rodzicom na działkę żeby pobyć trochę w spokoju i ciszy, ale co z tego jak z działki biegiem na zakupy i biegiem obiad gotować (którego pewnie i tak nie zjedzą). To z pewnością nie jest okres, bo za dobrze się czuje chyba pora usiąść z tylkiem.Tylinka
-
Tak ja mam konto mayka i mayka04. Kurcze caly czas próbuje rozgryźć w którym tyg jestem wszystkie kalkulatory świata już chyba testowałam.
I nadal mi nic nie pasuje czy ovu moze byc 21 dnia cyklu? To było 9 .06 a już 22.06 test +. Jest to mozliwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 12:59
-
Mayka04 wrote:Tak ja mam konto mayka i mayka04. Kurcze caly czas próbuje rozgryźć w którym tyg jestem wszystkie kalkulatory świata już chyba testowałam.
I nadal mi nic nie pasuje czy ovu moze byc 21 dnia cyklu? To było 9 .06 a już 22.06 test +. Jest to mozliwe? -
iNso87 wrote:Może miałaś pozna Owulacje. Jak 9 miałaś i test 22 pozytyw to minęło 13dpo to jest ok. Nie przejmuj się ta data. I tak gin Tobie z OM a nie z owy ustali pewnie najpierw. A później już z usg będzie patrzył.
A nie patrzy najpierw na usg po im wcześniej tym najbardziej miarodajne tydzień ciąży?
Martwię się bo nieiwm czy już będzie serduszko na tym etapie. -
Mayka04 wrote:A nie patrzy najpierw na usg po im wcześniej tym najbardziej miarodajne tydzień ciąży?
Martwię się bo nieiwm czy już będzie serduszko na tym etapie. -
Wichura ja też mam wizytę w przyszłym tygodniu , ale dopiero w piątek... Staram się podchodzić do tej ciązy spokojnie, ale momo to boję się, że będzie pozamaciczna, albo nie bedzie zarodka, masakra jakaś, w czwartek pewnie pójdę 3 raz zorbić bete.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
( szkoda, aby kolejny cykl był udany
Tylinka lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyWitam dołączam się do was. To moja 4 ciąża mam 3 córki 11,8 i 2 latka. Termin wychodzi mi na 2.03. Do gina idę 11.07. 1 raz jestem na jakimś forum ale zawsze.miło było czytać w innych ciążach ale nigdy sie nie dolaczalam, także cieszę się ze z wami będę przez te 9 miesięcy.
M@linka, Mayka04, NatiS, ksiazka, Anet85 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Tylinka nie wiem co powiedziec:/ moze nic się nie rozkręci??moze bedzie ok?? Trzymam kciuki!
Marzenka witaj! Zapraszamy do nas na forum:) razem na pewno raźniej;)M@linka lubi tę wiadomość
Tylinka