MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Będziemy mogły podziwiać nasze bety. My z iNso wizytę mamy w piątek. to będzie moja trzecia beta ale chcę wiedzieć czy ładne przyrastaCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Może zrobię listę wizyt w ciągu tygodnia? Będzie wiadomo kto co i kiedy;)
Edit.
Już zrobiłam. Mniej więcej wywnioskowalam z ostatnich postów kto ma w tym przyszłym tygodniu wizytę. Dajcie znać kto ma jeszcze. Wichura widziałam, że Ty pisałaś ale nic konkretnego podajcie też godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 17:41
Bonda lubi tę wiadomość
-
Dobry pomysł. Ja postanowiłam osłodzić sobie samotne popołudnie i zrobiłam malinowe crumble Maz wyjechał z córcią do sanatorium - jeszcze tydzięń i bedę z nimi
SUPER ZROBIŁAŚ TĄ PIERWSZĄ STRONĘ !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 17:43
iNso87, Bonda lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet ja siedzę i żre wszystko co słodkie.. Ale teraz to mi ślinka aż pociekla.. :d
Edit.
Dzieki;) mam czas to mogę zrobić. Nie wiem jak później. Albo jak będzie nas sporo..
A to Córcia musiała do sanatorium??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 17:49
-
Mężowi oczywiście tez wysłałam On za słodkościami nie przepada, moja córcia też nie , ja generalnie tez mało jem , ale nie mogłam się dzisiaj oprzeć - przez pól dnia chodziło coś za mną słodko - kwaśnego . Szkoda, że jeszcze nie ma możliwości teleportacji jedzenia - podesłałabym Wam
Tak z córcią co roku jeździmy do sanatorium - często chorowała mi na zapalenie krtani,później angina w tym roku zapalenie ucha. Dwa turnusy trawiły nam się w zimie, a ten 3 ostatni teraz. Widziałam ogromną poprawę do zabiegach - dużo mniej mi choruje, a jeśli choruje to łagodniej przechodzi infekcję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 18:01
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet rozumiem. U nas młodsza najczęściej z 2-3 razy choruje póki co w tym okresie jesienno-zimowym. Najczęściej katar i potem kaszel bo spływa do gardła. W tym roku w lutym miała zapalenie płuc i pierwszy antybiotyk. Na szczęście obyło się bez szpitala. Ostatnio z dziewczynami z Grudniowych.. rozmawiałyśmy na temat szczepionki doustnej Bronchovaxom. Chwaliły ja. Więc poszłam do swojej pediatry i zapytałam o ten lek to powiedziala, że jak najbardziej i od lipca będę ja podawać dla Malej. Podaję się ją przez 3msc, 10dni w miesiącu a potem odstęp 20dni i znowu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 18:16
-
iNso87 wrote:Anet rozumiem. U nas młodsza najczęściej z 2-3 razy choruje póki co w tym okresie jesienno-zimowym. Najczęściej katar i potem kaszel bo spływa do gardła. W tym roku w lutym miała zapalenie płuc i pierwszy antybiotyk. Na szczęście obyło się bez szpitala. Ostatnio z dziewczynami z Grudniowych.. rozmawiałyśmy na temat szczepionki doustnej Bronchovaxom. Chwaliły ja. Więc poszłam do swojej pediatry i zapytałam o ten lek to powiedziala, że jak najbardziej i od lipca będę ja podawać dla Malej. Podaję się ją przez 3msc, 10dni w miesiącu a potem odstęp 20dni i znowu.Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
O widzisz nawet o uczuleniu nie pomyslalam. Ja czekam do 10.07 póki co z podaniem przez ten ostatni wirus w domu.. Bo miałam od jutra zacząć podawać. Zobaczymy czy u mojej nic nie będzie. Dobrze wiedzieć, ze takie skutki uboczne mogą być jak opisujesz. A jak długo podawałas zanim się zorientowałas, że coś nie tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 18:47
-
Bonda dopisuje:d dzięki! Staram się jak moge;d hehehe
Edit.
Wiecie cały czas robię to na telefonie i zawsze przy zapisywaniu zmian boję się, żeby nie wcisnelo się Usun:p bo jest obok zapisz. Takze jakby kiedyś strona zniknęła to niestety niechcacy:pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 18:51
-
Dokładnie nie pamiętam, ale nawet nie wybrała też pierwszej serii bo po o 4-5 dniach się zaczęło. Nie sądziłam, że może ją coś uczulać, bo nie jest alergikiem, a jednak, potwierdziłam to u lekarki, która stwierdziła, że nie ma sensu jej podawać jeżeli organizm tak reaguje, miała wtedy z 3 latka - może była za mała. Jednak dużo osób chwali sobie ten preparat - taka szczepionka uodparniająca.Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet dlatego zdecydowałam się na ten lek, bo sporo osób mówi o nim pozytywnie. A swojej pediatrzy ufam także jak Ona cos mówi to Jej w 98% wierzę, że ma racje.
Ja dzis cały dzień zamulam w domu... No mam dość. Najgorzej, ze jak tak siedzę to energia mi opada normalnie i nie mam ochoty na nic. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, widzę, że też jesteście w temacie testowania U mnie w czwartek beta 43,62, dziś powtarzałam i wyszło 118,96 Zrobiłam też progesteron i wynik też mnie bardzo ucieszył - 57,63 W poprzedniej ciąży, która straciłam miałam 14 i nie rosnął, a wręcz spadał... Kolejny kamień z serca.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
serena1989 wrote:Cześć dziewczyny, widzę, że też jesteście w temacie testowania U mnie w czwartek beta 43,62, dziś powtarzałam i wyszło 118,96 Zrobiłam też progesteron i wynik też mnie bardzo ucieszył - 57,63 W poprzedniej ciąży, która straciłam miałam 14 i nie rosnął, a wręcz spadał... Kolejny kamień z serca.
Marzenka przypomnij się w następnym tygodniu to Ciebie wpisze. Bo lista jest z bieżącym tygodniem:)KasiaŁódź lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny u mnie zrobiło się spiaco, codziennie drzemka, więc dziś cała sobotę odpoczywam, byłam tylko na dwóch spacerach z młodym.
Anet takie pyszności tutaj!? Pięknie to wygląda i pewnie bardzo dobrze smakuje. Ja muszę troszkę przystopować ze słodyczami, ale kupnymi, domowej roboty jak najbardziej
Inso piękna pierwsza stronaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 20:49
Anet85, iNso87 lubią tę wiadomość