X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    msmarmify wrote:
    Dziewczyny a korzystacie z suszarek do prania???
    Ja mam. Niezastąpiona rzecz. Nigdy się z nią nie rozstane. Mam oddzielnie pralkę, i oddzielnie suszarkę. Można je stawiać jedna na drugiej.

msmarmify lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:36

patuniek86 lubi tę wiadomość

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka, ja absolutnie nie mówię, żebyście nie kupowali wymarzonego dla Was wózka :-)
    Przecież wiadomo, że nie ładne, co ładne- tylko co się komu podoba ;-)
    Więc niech służy Wam jak najlepiej :-)

klamka lubi tę wiadomość

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Makowe Szczęście Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    msmarmify wrote:

My mamy. Oddzielną pralkę i suszarkę. Jeśli ktoś by mi powiedział, że mam oddać suszarkę lub zmywarkę bez wahania oddałabym zmywarkę :)
    Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Zmieniła mój świat ;p

klamka, msmarmify lubią tę wiadomość

.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowe Szczęście wrote:
    My mamy. Oddzielną pralkę i suszarkę. Jeśli ktoś by mi powiedział, że mam oddać suszarkę lub zmywarkę bez wahania oddałabym zmywarkę :)
    Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Zmieniła mój świat ;p
    Hahaha ja to samo!

Makowe Szczęście lubi tę wiadomość

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się suszarka marzy - nawet fundusze by się znalazły ;-) Tylko miejsca brak :-(
    Tak, suszarka do ubrań zajmuje dużo miejsca, ale w pokoju. Nie na stałe ;-)
    Nie postawię tam sprzętu agd ;-)
    A piętrować nie mogę, bo w łazience mieści się tylko pralka ładowana od góry :-(

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Makowe Szczęście Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My swoją suszarkę mamy na pralce. Idealne rozwiązanie. Nie wiem jak sprawdzają się pralko suszarki może to jest jakieś rozwiązanie jak masz mało miejsca? Tak podsuwam pomysł.
    Dziś mam jakiś gorszy dzień, brak sił mnie dopadł. Sporo robiliśmy ostatnio i muszę odpocząć. A Wy jak Dziewczyny? Czujecie się lepiej w II trymestrze?

klamka lubi tę wiadomość

.
  • Alisssa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja juz tez po wizycie. Wszystko ok, dzidzia zdrowa z tego co bylo widac, serduszko pieknie bilo, glowka ok, 2 raczki i 2 nozki, paluszki wszystkie bylo widac, NT 2,0 krew pobrana na PAPPA, ryzyko ma przyjsc do 10 dni:) bardzo spokojna dzidzia, pani ktora mi usg robila musiala sie niezle natrzasc moim brzuchem, zeby ulozyc dzidzie ladnie do pomiarow ;) maz mowil do niej ;) jak do dziewczynki ;) termin przesunal sie o 3 dni do przodu, czyli nie 28 a 25 marca. Alez jestem szczesliwa... a tak strasznie sie balam.

klamka, patuniek86, Ulv15, Salsefia, Ksiazka1, Parsleyek, Hetmanka, bbeczka91, Kleopatra, iNso87, Reniferra, Makowe Szczęście, teverde, Sana, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość

l22ne6ydwpsordge.png
  • Ulv15 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisssa tak sie ciesze ze wszystko dobrze! I ciesze sie jeszcze bardziej bo dostalam wyniki Harmony i ryzyko na wszystkie 3 trisomie jest nizsze niz 1:10,000 :D i bedzie chlopczyk!!! A wiec Maciek :D <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:24

klamka, Ksiazka1, patuniek86, india, Parsleyek, Hetmanka, bbeczka91, lkc, Izziee, Kleopatra, Reniferra, iNso87, Makowe Szczęście, teverde, Sana, Ankakaranka87, Marza89 lubią tę wiadomość

mhsvqps6gsnsidfx.png

03/07/2018 - 12dpo - dwie różowe krechy :)
    15 marca - urodziny naszego skarba 💖
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisssa, Ulv15 super wieści pod koniec dnia :) bardzo się cieszę :)
    Ulv15 gratuluję Maćka :)

Ulv15 lubi tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dużo piszecie ciężko nadrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:39

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Madziakk Ekspertka

Wysłany: 13 września 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Cieszę się że wszystko u was dobrze, oby tak dalej!

Co do kupowania rzeczy dla maluszka to jeszcze nic nowego nie kupiłam, większość rzeczy będę mieć po starszym synku. Jak poznamy płeć to na pewno dokupie parę slodkich ciuszkow :) choć nie powiem korci mnie już żeby coś kupić ale muszę najpierw zrobić przegląd tego co mam żebym wiedziała co ewentualnie mi jeszcze brakuje.

Ja już nie mogę doczekać się następnej wizyty 25.09 może wtedy będzie juz widać dokładnie płeć.

zem3i09kgh136z79.png
  • Hetmanka Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści dziewczyny :) oby tak dalej!

Ja nie mam suszarki, mam miejsce - może o tym pomyślimy za jakiś czas :)

oar83e3krueg9a4a.png
  • Anet85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisssa cudnie jest czytać takie dobre wiadomości - super, ze wszystko jest dobrze.
    Patuinekszkoda, ze ten czar wózkowy prysł;-( My dzisiaj oglądaliśmy wózki i przekonuję sie do tego, żeby gondole kupić jakąś używaną tanią , a zainwestować w spacerówkę - taka jest świetna Espiro Sonic Air - bardzo mi się spodobała- lekka poręczna dużo miejsca w srodku, wkładka dla mniejszego dziecka. Z zakupem jeszcze czekamy, ale modele zaczynam sobie upatrywać.
    Ruchy już czuję jakiś czas od 27.08 dosc wcześnie sie pojawiły takie delikatne. Cudne łaskotania. Termin wypada mi na koniec lutego 27.02. Jednego dnia jak nie czułam ruchów poszłam po bajaderkę - wpierdzieliłam ją i za chwilę maluch zaczął robić fikołki , a ja odetchnęłam z ulga ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 20:30

patuniek86, klamka, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość

Córcia - 24.01.2012 r.
    Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
    atdci09kpnkcut41.png
    Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
    ANA3 dsDNA(+)graniczny

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie widziałam pralko-suszarek ladowanych od góry ;-) Nic ładowanego od przodu, nawet w rozmiarze tej ładowanej od góry mi nie wejdzie-po prostu drzwiczki się nie otworzą :-( Taki urok mikrego mieszkania ;-)
    Wanienka będzie na stelażu, więc miejsce na stelaż jest, wanienka będzie przechowywana w kabinie ;-)
    Łóżeczko i komoda na rzeczy maluszka też się znajdzie. I tak w sumie to koniec ;-) No może oprócz tego, że planując przedpokój nie wstawiłam tam szafy, tylko wiszącą szafkę, pod którą wejdzie wózek ;-) Taka przewidująca dziewczyna ze mnie ;-)

Alissa, Ulv-super wieści :-) Bardzo się cieszę :-)

A jeśli chodzi o wózek. Siostra mi podpowiedziała, jak to załatwić z koleżanką ;-)
    Kupić inny i powiedzieć, że dostało się od rodziny ;-) I w sumie to chyba jedyne rozwiązanie ;-)

klamka lubi tę wiadomość

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    msmarmify wrote:
    Ja tak, przy 3 dziecku kupiłam i bardzo sobie chwalę :)

klamka lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dobrych wiadomości. My dziś mamy 10 rocznicę ślubu więc byliśmy cała rodzina na pizzy i lodach :)

iNso87, teverde, Zimowaa, patuniek86, Izziee, Sana, Ankakaranka87, Ksiazka1, bbeczka91 lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    NatiS, Patuniek ja narazie jestem pozytywnie nastawiona do przedszkola. A ciężkie chwile wiem, że się zdarzają bardzo często tym bardziej w pierwszych miesiacach:) Wczoraj już znowu było lepiej. Mam nadzieję, że wróci dawna chęć z przed tygodnia i jak coś się rzeczywiście stało to zapomni o tym. Lenie język rozwiązuje się wieczorem jak lezymy w łóżku. Dziewczyny spia razem w jednym pokoju i na jednym łóżku, a ja zawsze przed ich zaśnięciem leżę z nimi. I tak wczoraj zanim zasnela zaczęła opowieści hehe chyba z 6 imion dzieci mi powiedziała i co te dziecko robiło. Nawet powiedziała, że Pani E. Glaskala Ja po główce palcami hehehe

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! :d
    Ulv <3 Maciej no super :D

Kurde zazdro normalnie, że znacie już plec:))) do tej pory nie przeszkadzalo mi, że jestem jeszcze nie świadoma ale teraz to już poprostu chyba mam parcie na poznanie :D

Dziś wizyta ale nie nastawiam się na nic.nawet na usg szybkie. :) Czekam do tych polowkowych.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwieserce jak Twoja wizyta??

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ