MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka, ja absolutnie nie mówię, żebyście nie kupowali wymarzonego dla Was wózka
Przecież wiadomo, że nie ładne, co ładne- tylko co się komu podoba
Więc niech służy Wam jak najlepiejklamka lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
msmarmify wrote:Dziewczyny a korzystacie z suszarek do prania???
My mamy. Oddzielną pralkę i suszarkę. Jeśli ktoś by mi powiedział, że mam oddać suszarkę lub zmywarkę bez wahania oddałabym zmywarkę
Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Zmieniła mój świat ;pklamka, msmarmify lubią tę wiadomość
. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowe Szczęście wrote:My mamy. Oddzielną pralkę i suszarkę. Jeśli ktoś by mi powiedział, że mam oddać suszarkę lub zmywarkę bez wahania oddałabym zmywarkę
Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Zmieniła mój świat ;pMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Mi się suszarka marzy - nawet fundusze by się znalazły Tylko miejsca brak
Tak, suszarka do ubrań zajmuje dużo miejsca, ale w pokoju. Nie na stałe
Nie postawię tam sprzętu agd
A piętrować nie mogę, bo w łazience mieści się tylko pralka ładowana od góryPola Róża
-
My swoją suszarkę mamy na pralce. Idealne rozwiązanie. Nie wiem jak sprawdzają się pralko suszarki może to jest jakieś rozwiązanie jak masz mało miejsca? Tak podsuwam pomysł.
Dziś mam jakiś gorszy dzień, brak sił mnie dopadł. Sporo robiliśmy ostatnio i muszę odpocząć. A Wy jak Dziewczyny? Czujecie się lepiej w II trymestrze?klamka lubi tę wiadomość
. -
Czesc dziewczyny, ja juz tez po wizycie. Wszystko ok, dzidzia zdrowa z tego co bylo widac, serduszko pieknie bilo, glowka ok, 2 raczki i 2 nozki, paluszki wszystkie bylo widac, NT 2,0 krew pobrana na PAPPA, ryzyko ma przyjsc do 10 dni:) bardzo spokojna dzidzia, pani ktora mi usg robila musiala sie niezle natrzasc moim brzuchem, zeby ulozyc dzidzie ladnie do pomiarow maz mowil do niej jak do dziewczynki termin przesunal sie o 3 dni do przodu, czyli nie 28 a 25 marca. Alez jestem szczesliwa... a tak strasznie sie balam.
klamka, patuniek86, Ulv15, Salsefia, Ksiazka1, Parsleyek, Hetmanka, bbeczka91, Kleopatra, iNso87, Reniferra, Makowe Szczęście, teverde, Sana, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
Alisssa tak sie ciesze ze wszystko dobrze! I ciesze sie jeszcze bardziej bo dostalam wyniki Harmony i ryzyko na wszystkie 3 trisomie jest nizsze niz 1:10,000 i bedzie chlopczyk!!! A wiec Maciek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:24
klamka, Ksiazka1, patuniek86, india, Parsleyek, Hetmanka, bbeczka91, lkc, Izziee, Kleopatra, Reniferra, iNso87, Makowe Szczęście, teverde, Sana, Ankakaranka87, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Cieszę się że wszystko u was dobrze, oby tak dalej!
Co do kupowania rzeczy dla maluszka to jeszcze nic nowego nie kupiłam, większość rzeczy będę mieć po starszym synku. Jak poznamy płeć to na pewno dokupie parę slodkich ciuszkow choć nie powiem korci mnie już żeby coś kupić ale muszę najpierw zrobić przegląd tego co mam żebym wiedziała co ewentualnie mi jeszcze brakuje.
Ja już nie mogę doczekać się następnej wizyty 25.09 może wtedy będzie juz widać dokładnie płeć.
-
Alisssa cudnie jest czytać takie dobre wiadomości - super, ze wszystko jest dobrze.
Patuinekszkoda, ze ten czar wózkowy prysł;-( My dzisiaj oglądaliśmy wózki i przekonuję sie do tego, żeby gondole kupić jakąś używaną tanią , a zainwestować w spacerówkę - taka jest świetna Espiro Sonic Air - bardzo mi się spodobała- lekka poręczna dużo miejsca w srodku, wkładka dla mniejszego dziecka. Z zakupem jeszcze czekamy, ale modele zaczynam sobie upatrywać.
Ruchy już czuję jakiś czas od 27.08 dosc wcześnie sie pojawiły takie delikatne. Cudne łaskotania. Termin wypada mi na koniec lutego 27.02. Jednego dnia jak nie czułam ruchów poszłam po bajaderkę - wpierdzieliłam ją i za chwilę maluch zaczął robić fikołki , a ja odetchnęłam z ulgaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 20:30
patuniek86, klamka, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
No nie widziałam pralko-suszarek ladowanych od góry Nic ładowanego od przodu, nawet w rozmiarze tej ładowanej od góry mi nie wejdzie-po prostu drzwiczki się nie otworzą Taki urok mikrego mieszkania
Wanienka będzie na stelażu, więc miejsce na stelaż jest, wanienka będzie przechowywana w kabinie
Łóżeczko i komoda na rzeczy maluszka też się znajdzie. I tak w sumie to koniec No może oprócz tego, że planując przedpokój nie wstawiłam tam szafy, tylko wiszącą szafkę, pod którą wejdzie wózek Taka przewidująca dziewczyna ze mnie
Alissa, Ulv-super wieści Bardzo się cieszę
A jeśli chodzi o wózek. Siostra mi podpowiedziała, jak to załatwić z koleżanką
Kupić inny i powiedzieć, że dostało się od rodziny I w sumie to chyba jedyne rozwiązanieklamka lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Gratuluję dobrych wiadomości. My dziś mamy 10 rocznicę ślubu więc byliśmy cała rodzina na pizzy i lodach
iNso87, teverde, Zimowaa, patuniek86, Izziee, Sana, Ankakaranka87, Ksiazka1, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Hej!
NatiS, Patuniek ja narazie jestem pozytywnie nastawiona do przedszkola. A ciężkie chwile wiem, że się zdarzają bardzo często tym bardziej w pierwszych miesiacach:) Wczoraj już znowu było lepiej. Mam nadzieję, że wróci dawna chęć z przed tygodnia i jak coś się rzeczywiście stało to zapomni o tym. Lenie język rozwiązuje się wieczorem jak lezymy w łóżku. Dziewczyny spia razem w jednym pokoju i na jednym łóżku, a ja zawsze przed ich zaśnięciem leżę z nimi. I tak wczoraj zanim zasnela zaczęła opowieści hehe chyba z 6 imion dzieci mi powiedziała i co te dziecko robiło. Nawet powiedziała, że Pani E. Glaskala Ja po główce palcami hehehe
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! :d
Ulv Maciej no super
Kurde zazdro normalnie, że znacie już plec:))) do tej pory nie przeszkadzalo mi, że jestem jeszcze nie świadoma ale teraz to już poprostu chyba mam parcie na poznanie
Dziś wizyta ale nie nastawiam się na nic.nawet na usg szybkie. Czekam do tych polowkowych.