MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso - daj znać co ciekawego po wizycie. Ja budzę córcie i pędzimy do zerówki. Spokojnego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 07:10
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
U nas wszystko cacy, NT 1,3 przy plodzie 5,79 cm. O płci nic nie mówiła, ale to teraz najmniej dla mnie ważne
Powodzenia dla pozostałych!patuniek86, Izziee, mamakropka., Sana, Parsleyek, Kleopatra, Ankakaranka87, msmarmify, Marza89, enka90, Anet85, Makowe Szczęście, Ksiazka1, Ulv15, bbeczka91, iNso87, Alisssa, Butterfly 83, Reniferra, Hetmanka lubią tę wiadomość
-
Inso czekamy na wieści z wizyty!
Teverde super, że z dzidzią cacy, a na płeć będzie jeszcze czas
Ja wczoraj zrobiłam pierwsze zakupy. Kupiłam sobie spodnie, biustonosz i dla maleństwa taki zestaw składający się z 5 elementów, m.in. body, pajacyk, czapeczka itd. Już czuję to szaleństwo zakupowepatuniek86, Salsefia, Ksiazka1, Ulv15, teverde, Alisssa, iNso87 lubią tę wiadomość
Laura
-
Ulv gratuluję synka!
Patuniek mam to samo odczucie do bugaboo, dla mnie też jest jakiś taki za malutki choć ja sama jestem niska póki co podoba mi się np Bebetto Torino, Bebetto Bresso.
teverde, najważniejsze, że wieści dobre ja przy córce na poznanie płci musiałam czekać do 20tyg, taka była uparta
Witam się dziewczyny z labu później szybkie zakupy w Lidlu, w domu włączę pranie, obejrzę Chirurgów, pójdę po córkę do przedszkola wczoraj był u nas upał, dzisiaj chłodek, ale przyjemnyUlv15, teverde lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dziewczyny, muszę się pakować, a tak mi się nie chce...
Mąż w tygodniu pojechał z rodzicami do Zakopanego, ja nie chciałam zwalniać córki że szkoły (6 klasa), więc dzisiaj dojeżdżamy...
I mam takiego lenia, tak okropnie nie chce mi się nawet wstać z łóżkaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Oo super dzięki za pomoc to juz jestem pewna ze dokupię ekstra, ze mozna stawiac jedno na drugim!! Nie wiedzialam
Kleopatra woow!!! Gratulacje konkretna rocznica kolejnych takich pieknych :*
Trzymam kciuki za wizyty, teverde super wiadomosci z rana -
LwieSerce jak wizyta? ❤️
iNso daj znać, jak będziesz po! ❤️
Też bym chciała już poczuć ruchy, na razie czuje takie mizianie a może po prostu mi się przelewa w brzuchu hahaiNso87 lubi tę wiadomość
-
Ucieło mi poprzedniego posta. Pisałam, że już też od tygodnia czuje ruchy bobasa 20 września mam wizytę i mam nadzieję że uda się podglądnąć kto mieszka w moim grzechu:) obie córki liczą na kolejną siostrę zobaczymy czy się sprawdzi
patuniek86, Marza89, Ksiazka1, iNso87, Sana, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Teverde super, gratulacje! Najważniejsze, że dzidzia zdrowa
Jak czytam o waszych zakupach też już zaczynam mieć ochotę na kupowanie...ale muszę się wstrzymać do poznania płci, dla chłopaka właściwie wszystko mam po synku chociaż pewnie i tak się nie powstrzymam przed kupnem czegoś nowego
Ruchów jeszcze nie czuję, ale myślę że już niedługo...z synkiem dość szybko poczułam, bo około 15-16 tygodnia, a teraz w drugiej ciąży liczę, że będzie szybciejteverde lubi tę wiadomość
-
Ja przede wszystkim zamierzam mówić do dziecka po imieniu Jak on się domyśli płci, to przecież juz nie bedzie moja wina!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 12:47
Izziee lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm