MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Gratuluję udanych wizytA brzuszki, te co pokazały, mają jeszcze malutkie
Ja mam teraz taki, jak w pierwszej ciąży w siódmym miesiącu, a tu dopiero połowa, chociaż przybrałam dopiero 4 kg.
Dziś byłam na pobraniu krwi na TSH i Ft4 - muszę kontrolować, bo biorę letrox 50. Przy okazji zrobiłam jeszcze próby wątrobowe i GGTP, bo coś mnie stopa od tygodnia momentami swędzi (nie jest źle, ale wolę dmuchać na zimne) - wyniki dopiero będę miała w poniedziałek. Za 2 tygodnie idę na krzywą cukrową, nie lubię tego badania ze względu na to dwugodzinne siedzenie. Oby tylko wynik był dobry, bo w trzeciej ciąży mi wyszła cukrzyca ciążowa.iNso87 lubi tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Halo melduję się po polowkowych. Dziecko waży 380g i ma nogi długie na tydzień do przodu
wygląda na całkiem zdrowe dziecko. Na początku nie chciało się odsłonić i zasłaniało buzie rączkami.
Ale w końcu się obróciło i widać ładnie twarz z noskiem.
Makowe Szczęście, patuniek86, Ankakaranka87, Izziee, Reniferra, iNso87, lkc, Parsleyek, Pikcia, Salsefia, Ksiazka1, Kleopatra, Anet85, bbeczka91, klamka, Butterfly 83, Bribrami lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Gratuluję udanych wizyt!!!
klamka tak jak ty mam w 20+5 tylko w środę o 13.00. Godzina zero
Alexis 26tego będziemy już w Polsce
Chyba przez te połówkowe i wyjazd do Polski tak bardzo nie mogę się doczekać tego tygodnia
Czuję ruchy i też w ciągu dnia, przytyłam trochę - jestem dobrej myśli tylko nie mogę się doczekać żeby ją zobaczyć
Czekam tylko na jutrzejsze ostatnie z tego tygodnia połówkowe Butterfly 83 i zaczynamy nowy tydzień połówkowych!
klamka, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
. -
Dziewczyny poprawiam sie. Lena wazyla 421g ale poszlam tydzien pozniej na USG takze jest ok. Lidia teraz a 322g takze spokojnie bedzie miala pewnie za tydzien tyle. A juz myslalam,ze urodze o dziwo mniejsze dziecko
lkc, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Ksiazka zmieniam
Patuniek nic nie mow hahano coz pisane mi rozowe sukieneczki i spineczki;p a tu foto moich dwoch panienek. Maja identyczny profil w tych tygodniach ciazy. Jak ginka pokazala na usg to odrazu powiedzialam dla malza matko toz to Lenka :p
Foto
Z lewej Lidia (aktualnie w brzuchu) a po prawej Lenka z otwarta buzia:D czy tylko ja widze podobienstwo?hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 07:16
patuniek86, Marza89, Izziee, Makowe Szczęście, monniqu, Pikcia, Salsefia, Ksiazka1, Kleopatra, Bluberry, Katia89, klamka lubią tę wiadomość
-
Inso - u mnie dla odmiany same chłopaki
I to ja jestem w mniejszości...
iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
monniqu wrote:Też się trochę tym martwię, ale koty to takie ignoranty, że chyba zbytnio swojej cennej uwagi maluchowi nie poświęcą, pewnie będą się tylko z dala bacznie przyglądać co to za cudo w domu
W ogóle jakiś czas temu jak Was tu czytałam zauważyłam, że piszecie o wyprawce i któraś zrobiła listę, więc zaczęłam szukać tej listy na poprzednich stronach, szukałam szukałam, nic nie znalazłam, wkurzyłam się, a teraz widzę, że ta lista jest na 1 stronieto taka lista mniej wiecej;) dopisze sie pewnie jeszcze cos tam.
Pikcia moja Starsza to nic nie mowila na szczescie,ze czemu Lena ma maskotke z Biedry a ona nie?moze sie wstydzi tak powiedziec a moze wyrosla z tego.
-
Gratuluję udanych wizyt!
Inso no dziewczynki rządzą ewidentnie w marcu
Dziewczyny powiedzcie mi czy planujecie zakup śpiworków do wózka/fotelika? To już w sumie koniec zimy więc pomyślałam, że kupię jakiś cieplejszy otulacz do fotelika, no ale może źle myślę?iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Laura
-
Mada_85 wrote:Inso - u mnie dla odmiany same chłopaki
I to ja jestem w mniejszości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:51
patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Mowie dzis do ginki,ze Maz nie pocieszony bo ma juz 2 dziewczyny w domu a to bedzie 3. A Ona mowi Tata probowal i bylo nas 4 dziewczyny hahahha
Mój mąż mnie już pytał, czy będę jeszcze raz próbować hihi, ale stwierdziłam, że kolejna ciąża to już nie na moje nerwyZa dużo stresu
iNso87 lubi tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Reniferra wrote:Gratuluję wizyt
. Inso, trzecia księżniczka
. Mąż zaakceptował już fakt bycia w mniejszości?
Mayka a Tobie płci nie podali? Czy nie chcesz znać?
Ja nie chce znać mam to i to w domu.
Będzie niespodziankaReniferra, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
83xxx wrote:Strasznie wypadają mi włosy. Niedługo chyba bedę łysa... Mąż się złości, że wszędzie są moje włosy
Nigdy nie miałam takich problemów. W przyszłym tyg idę je dość mocno skrócić.
Jak Wy sobie radzicie?