MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
LwieSerce wrote:Zimowa gratuluję
A Leoś od Leona czy Leonarda? Bo u nas też gdzieś Leon wchodzi w grę. Tzn mąż woli Leonarda, a ja - jeśli już, to Leona. I do Kornelii by chyba pasował
Jeszcze Julek mi chodzi po głowie.
Od Leona
Juliana mamy już w rodzinie baaardzo mi też się to imię podoba. -
Zimowa, gratuluję synka, a Leos to super imię! Jest u nas w rodzinie malutki Leos, ma prawie 1.5 roku i jest strasznym rozrabiaka
A ja wzięłam się za placka drożdżowego z owocami i kruszonkajak wyjdzie to wstawię zdjęcie, narazie ciasto rośnie, tfu tfu!
Zimowaa, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Niestety te paczki przychodzą z reguły nierejestrowanym listem zwykłym i musiałam na pocztę trzy razy się wybierać bo dla listonosza za duże przesyłki ale co tam siedzę w domu to okazja do spaceru jest
Do Leona nie byłam przekonana ale już się oswajam a jeszcze jak Katia89 napisała że rozrabiaka ...Katia89 lubi tę wiadomość
-
Zimowaa wrote:A nie dodałam że biorę się za ogórkową
Tak mnie na kwaśne wzięło
Mnie wczoraj też wzięło na kwaśne, w ruch poszła kapusta kiszona zjadłam trochę bezpośrednio że słoika A potem zrobiłam kapustę zasmazana no ok prostu pycha, nie mogłam się opanować z jedzeniem :p pierwszy raz chyba miałam taką mega zachcianke hehe
Co do wróżb płci to u mnie się nie sprawdziło.
Właśnie wracam od dentysty na szczęście ubytek nie był duży i obeszło się nawet bez znieczulenia. Przegląd zębów zrobiony wygląda na to że wszystko dobrze -
Na stronach www po rejestracji otrzymujesz pakiet powitalny ale trzeba tam zaznaczyć taką opcję. Ok 30 dni czekałam. Z Hipp jeszcze nie dostałam ale tam było zaznaczone ze dość długo się czeka.
Najważniejsze to mieć dystansPonieważ większość rzeczy dla malucha to ja wybieram to chce aby imię było takie jak małż sobie wybrał niech ma swój drobny udział
Katia89 lubi tę wiadomość
-
Madziakk U mnie też to chyba taka pierwsza konkretna
iNso87 Wierze też bym tak miałaMy z wózkiem jeszcze czekamy poza tym teściowa powiedziała ze funduje. Pewnie gdzieś po nowym roku dodatkowo ostatnio mam trochę wątpliwości co do modelu. Dobrze że fotelik nam odpadł jedynie bazę dokupimy bo kuzynka nam sprezentowała Maxi cosi więc ewentualnie jeszcze adaptery
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:)
Ja mam dziś na 15 i zaraz ze stresu zacznę chodzić po ścianach! Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze!
U nas co do imienia to każdy ma inne zdanie mi się podoba Helenka lub Hania, mężowi Natalka a synkowi Zuzia:) na szczęście nikt z rodziny się nie wtrąca i szanują nasze decyzje.
Gdyby jednak był chłopczyk to tu byliśmy wszyscy zgodni i byłby Leon:)Katia89, iNso87, Parsleyek, Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Hej!
Super, że wszystkie wizyty takie udane! Trzymam kciuki za pozostałe!
Madziak ja też już miałam zachciankę na kapustę kiszoną
Dzisiaj mam jakiś gorszy dzień, w pracy ludzie mnie irytują okropnie głupimi pytaniami. Brakuje mi cierpliwości.. ale w przyszłym tygodniu wizyta i mam nadzieję, że dostanę L4.
Po pracy sprawdzę te próbi ze stron o których piszecie, może gdzieś się zarejestrujęLaura
-
Bribrami - U nas pierwsza opcja dla dziewczyny miała być Hanna Helena no ale.... że tak wyszło- 3-mam kciuki za wizytę.
Kleopatra - To mnie nastroiłaś z tym mądryBribrami lubi tę wiadomość
-
Jest jest jest!
Teraz tylko grzecznie bedzie stal i czekal na Dusie
))))))))
Foto
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 19:56
Zimowaa, Reniferra, klamka, Ksiazka1, Izziee, Parsleyek, Sana, kehlana_miyu, Bribrami, Madziakk, Katia89, Marza89, enka90, bbeczka91, Makowe Szczęście, patuniek86, Salsefia, Kleopatra, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
My już po połówkowych. Malutka rozwija się pięknie i ma wszystkie narządy we właściwym miejscu. Waży 401g. Pierwsze, co ukazało się od razu na usg to jej piczuszka, więc już nie mamy żadnych wątpliwości. Niestety twarz za to zasłoniła rączkami i nie mam zdjęcia buźki, żeby tutaj wrzucić.
iNso87, klamka, Ksiazka1, Izziee, Parsleyek, Zimowaa, Sana, kehlana_miyu, Bribrami, Madziakk, Katia89, india, Pikcia, bbeczka91, Makowe Szczęście, patuniek86, Butterfly 83, Salsefia, Kleopatra, Ankakaranka87, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
iNso ale piękny wózek! Cudo
Reniferra super że dobre wieścipowiem Ci że moja Julka też zawsze buźkę zasłaniała i Mała teraz na prenatalnych robiła to samo
mówiłam - o, będzie wstydnisia. Nic bardziej mylnego haha
iNso87, Reniferra lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Witam
,
Gratuluje udanych wizyt :*.
U Mnie okazało się, że jednak zwykła wizyta. Na połówkowe zapisał Mnie na 8.11.
Dzisiaj sprawdził szyjkę - lekko się wydłużyła ma 3cm, więc leki działają. Macica cały czas napięta i twarda. Dalej mam dużo odpoczywać i nie przeciążać się, żeby w końcu skurcze się uspokoiły.
Wkurzył mnie, bo muszę dalej czekać dwa tygodnia, żeby zobaczyć IgnasiaMadziakk, Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
-
No i witam w 19 tygodniu ciąży!
już prawie połowa, ale ten czas leci
niby... bo do połówkowych wydaje mi się, że jeszcze tyyyyyle czasu zostało, a to przecież już 8.11
iNso87, Zimowaa, Makowe Szczęście, patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Julia07.2015