MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście piękna Cornelia! Cudownie, że wszystko jest dobrze, gratulacje
Marza89 śliczne imię! Zawsze mi się podobało, ale z naszym nazwiskiem się trochę gryzie
Macy lubię za zdjęcie. Cudowna księżniczkaMarza89, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Gratuluję udanych wizyt
Jak ja wytrzymam do środy do połówkowych jak tu tyle dobrych wiesci i zdjęć
Dziewczyny na bebiklub.pl można otrzymać bezpłatny termoforek z pestkami wiśniMakowe Szczęście, Butterfly 83, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ulv15, jak wszystko jest dobrze to juz nie robia wiecej. Ewentualnie jesli pod koniec polozna stwierdzi na podstawie pomiarow brzucha ze np dziecko jest zle ulozone to moze wtedy zlecic. Ale planowo nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 00:36
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Witam z rana
Jestem taka zadowolona z wczorajszej wizyty! Serducho jest ok. Wtedy mozliwe,ze moglam miec infekcje? Jakas chorobe, choc o niczym mi nie wiadomo i tak moze sie wtedy z Dzieciem dziac. Takze dziewczyny uwazajcie. Mimo wszystko zapisalam sie do Mastermedu prywatnie do jeszcze innego specjalisty na usg III trymestru. 27.12 bede wtedy 30+0Jejuuuu jak to brzmi wogole 30tc!
Mimo wszystko roznie moze byc i trzeba potem znowu sprawdzic co i jak.
Dziecie moje nadgonilo znowu z waga od piatkowego usg polowkowego. Wczoraj juz wazylo 428g)) i znowu jest o 1 dzien starsze czyli to sie dzieje skokowo poprostu. Termin zostawiam jednak z OM. I tak tydzien przed terminem bede sie pewnie ciela
Poza tym radosc dzis podwojna! Kurier dzis do 12 ma mi przywiezc stelaz do wozka jupiiii! I bede miala juz tez caly wozek
India, Lwie juz zrozumialam ;p hehehe no mysle,ze kojarze jedno dzieciesoryy;D
Dziewczyny plec i imiona zmienilam na 1 stronie. Jak cos sie zmieni to piszcie. Aha, wczoraj Malz mnie molestowal,zebym w trakcie badania zapytala jeszcze raz o plec hahahha myslal chyba,ze siusiak sie dorobiDziecie bylo zle troche ulozone zeby zobaczyc ale pan dr powiedzial,ze na 90% dziewczyna
takze zostaje Lidia napewno hehehe
Wogole moja Mala od dluzszego czasu juz glowa w dol jest:| Strasznie szybko. Serducho ma na wysokosci mego pepka jak leze.
Dziewczyny zdjecia pieknie i super,ze wizyty udane)
Czekamy na dzisiejsze wiesci!
Makowe Szczęście, Butterfly 83, lkc, kehlana_miyu, Ksiazka1, Kleopatra, Sana, Reniferra, Parsleyek, Marza89, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Macy super zdjęcie!
iNso87 to super że wszystko dobrze:) też miałam wczoraj wizytę, kluseczka waży 510 gram i wszystko dobrze. Następną wizytę mam dopiero za 5 tyg, a jakby coś się działo to mam przyjść za 3 tyg.
Miałam dzisiaj kiepska noc bo Synek coś marudził.Odwiozłam go do żłobka, zjadłam śniadanie i chyba się położę spaćButterfly 83, kehlana_miyu, iNso87, Ksiazka1, Kleopatra, Reniferra, Parsleyek, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Inso super że same dobre wieści przyniosłaś!
Inso pisałaś że teściowa wróży Ci chłopaka, to chyba coś te jej wróżby się nie spełnia hehe i będzie Lidusia!
A tak wgl dziewczyny pamięta Cię moment,jak mówiłyśmy o tych wróżbach na płeć itp? Czy którejś z Was coś się potwierdziło, jeśli tak to z jaką metodą wróżenia?
Mi się potwierdził kalendarz chiński
Witamy się w rozpoczętym 21 tygiNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Smile wrote:Macy super zdjęcie!
iNso87 to super że wszystko dobrze:) też miałam wczoraj wizytę, kluseczka waży 510 gram i wszystko dobrze. Następną wizytę mam dopiero za 5 tyg, a jakby coś się działo to mam przyjść za 3 tyg.
Miałam dzisiaj kiepska noc bo Synek coś marudził.Odwiozłam go do żłobka, zjadłam śniadanie i chyba się położę spać
Smile polubiłam za wielkiego człowieka bo aż 510 gramSmile lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dzieki Dziewczyny!
ciesze sie choc czekam juz teraz do usg III trymestru zeby nic sie w tej kwestii nie zmienilo.
Tak Tesciowa i z Lena jak bylam w ciazy wrozyla mi chlopca i teraz hahaha.
Mi sie sprawdzilo wczesniej z lancuszkiem i obraczka ale wlasnie obalam bo 3 mial wyjsc chlopak i dupa!takze w zadna wrozbe juz nie wierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 10:07
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
kciuki za dzisiejsze wizyty!
Cieszę się, że wczorajsze wizyty wszystko pozytywne;)iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Witam się po wizycie.
mamy 250 gram szczęścia, na 90% chłopak. Cała rodzina obstawiała dziewczynę.
Co do imienia po długich negocjacjach będzie Leoś
Najszczęśliwszy jest mój tata który spłodził 3 dziewuchy. Małż po cichu liczył na dziewczynę ale szczęśliwy ze już wiemy i nie musi tak bezosobowo.
Łożysko na tylnej ścianie więc lekarz powiedział że ruchy wyczuje tuż tuż.
Serducho 135. Posprawdzał wszystkie rączki stopki, nerki zmierzył brzuszek główkę i przepływy. Narazie idziemy wzorcowo. Oczywiście dodał że to trochę za wcześnie lekarz dał skierowanie ale nie ma co robić kolejnego bo zobaczymy się w 27-30 tyg.
Teraz w piątek 02. wizyta standardowa u gin.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f87a5d9ae138.jpg
Ps: Miałam nosa z tym aby darować sobie narazie różowe ubranka od kuzynki
Gratuluje pozostałych dobrych wieści.
NatiS, iNso87, Izziee, Butterfly 83, Bribrami, Kleopatra, Sana, Reniferra, Parsleyek, kehlana_miyu, Marza89, enka90, bbeczka91, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:Macy super zdjęcie!
Miałam dzisiaj kiepska noc bo Synek coś marudził.Odwiozłam go do żłobka, zjadłam śniadanie i chyba się położę spać
Witam w klubie. U mnie córka też słabo spała dzisiaj w nocy, aż się zastanawiam czy to nie pełnia księżyca -
nick nieaktualny
-
Zimowa gratuluję
A Leoś od Leona czy Leonarda? Bo u nas też gdzieś Leon wchodzi w grę. Tzn mąż woli Leonarda, a ja - jeśli już, to Leona. I do Kornelii by chyba pasował
Jeszcze Julek mi chodzi po głowie.
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Z darmówek : Termoforek z bebikoklub , przytulanka sensoryczna z bebiprogram , karty czarno białe i naklejki do robienia zdjęc z Enfamilklub.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaa105a05862.jpg
Dodatkowo na niebieskiepudełko.pl można co miesiąc wygrać mleczko do prania dla niemowląt mi się akurat udało - czekam na przesyłkęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 10:59
Katia89, iNso87, Parsleyek, Marza89, bbeczka91, patuniek86 lubią tę wiadomość