MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak by któraś z was miała ochotę zapraszam na mega kwaśną ogórkową
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd2180048e7f.jpgiNso87, Sana, Madziakk, teverde, Katia89, Parsleyek, Marza89, bbeczka91, Makowe Szczęście, patuniek86, lkc lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki! Obyscie tez wybraly taki wozek, zebyscie byly jeszcze bardziej zadowolone ode mnie
wozek to podstawa
hehehe Na spacerowke na szczescie mam jeszcze czas
next zakup--> lozeczko badz fotelik
ale to juz po Nowym Roku, no chyba,ze cos mi strzeli do glowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 13:40
-
Inso, jaki śliczny wózek
Reniferra super wieści!
A u mnie ciasto pięknie wyrosło więc u mnie zjecie pyszne drożdżowe z owocami i kruszonkajuż nadgryzione bo nie mogłam się powstrzymać :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75868c64d505.jpgteverde, iNso87, Parsleyek, Marza89, Sana, Makowe Szczęście, patuniek86, Reniferra, Izziee, lkc, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Mniam kwaśna ogórkowa to jest to!!!
U mnie rybka z ziemniaków, fasolka po bretońsku i barszcz ukraiński ktory dostalam od mamy...
Jak patrzę na te wszystkie wózki to Wam zazdroszczę, że możecie wybierać nowe rzeczy. Ja wszystko mam po starszakach.patuniek86 lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Cześć dziewczyny!Raaany jak mnie tu dawno nie było! Powiem Wam, że od mojej ostatniej wizyty na forum (25 września) natrzaskałyście 124 strony! Chciałam nadrobić, ale się poddaję
Mam nadzieję, że wszystkie badania wychodzą Wam pięknie i że nie przytyłyście mniej niż ja
Nie no, żartuję z tą wagą. Miałam taki problem wrócić, bo nie wiem czy Wy też tak macie, ale jeśli robiłam czegoś dużo w I trymestrze, to kojarzy mi się z mdłościami! Na samą myśl o wejściu na BF czułam lekkie mdłości! Ale brakowało mi tych wszystkich wieści z wizyt i naszych wspólnych problemów, więc przemogłam się i mam nadzieję, że skojarzenie zniknie
A u mnie takie wieści, że wszystko przebiega cacy, 06 listopada mam połówkowe, natomiast w tą środę dowiedziałam się, że będzie SYNEKCo prawda liczyłam na dziewczynkę, bo wydaje mi się łatwiejsza w obsłudze, ale bardzo się ucieszyłam wiedząc, że będzie synuś
Bezwstydnik do zdjęcia wypiął się tyłkiem i rozłożył nogi, więc nie ma żadnych wątpliwości, nawet jajka widać na zdjęciu! Tak więc poproszę o zmianę imienia z pierwszej strony z Nelonka na Bruna
Może po drodze zmienię jeszcze zdanie, ale póki co Bruno wygryzł Leonka, no i Nelę oczywiście. Maluch waży 230g czyli wybiegł prawie tydzień do przodu. Ruchów dalej nie czuję, no ale taki urok łożyska na przedniej ścianie.
Z innej beczki - czy wiecie jakiej długości macie szyjkę? Miesiąc temu moja miała 4 cm, a teraz 3,3 cm. Lekarka powiedziała, że jest ok, ale jednak zwróciła uwagę na fakt, że jest krótsza. Ktoś coś wie w tym temacie?
P.S. Zimowaa - ale byłabym zła widząc Twoje zdjęcie nie mając ogórkowej w lodówce, na szczęście wczoraj zgotowałam cały gar tej delicjiiNso87, Zimowaa, Parsleyek, patuniek86, kehlana_miyu, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Ciesze się że i wy macie smaczności. I nie tylko narobiłam apetytu. Ja sie teraz wyleguje. Odpalam Netflixa i wyłączam telefon aby nikt mi nie przeszkadzał w tych przyjemnościach. Będę witać się jutro.
lkc lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Ogórkowa i ciastomniammm
Zimowa właśnie się zarejestrowałam do tych klubów! Dzięki wielkie
iNso piękny wózek!
Gratuluję wizyt! ❤️
iNso ja mam połówkowe teraz w piątek na 12.40 ❤️iNso87, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Jakos w niedziele pewnie zrobie liste
)
To w takim razie zapisuję się na listę wizytową, poniedziałek 18.00, jeszcze nie połówkowe, ale i tak doczekać się nie mogę!iNso87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
iNso podziel się energią, ja mam taki spadek że najchętniej przespałabym cały dzień
niestety przy 3-latce to nierealne
Katia89 wygląda pysznie!
mayka ile dobroci, omnomnom!
teverde fajnie ze jesteśgratuluję Bruna!
co do szyjki to moja ma 3,5 cm.
teverde lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Gratuluję udanych wizyt
Aaa dziewczyny nie macie serca wstawiając zdjęcia takich pysznościU mnie dzisiaj krokiety z barszczykiem, adekwatnie do pogody
Umówiłam się dzisiaj prywatnie na usg połówkowe 14.11. Od razu poczułam się spokojniejszaPrzynajmniej zobaczę maleństwo za 3 a nie prawie 6 tyg
patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Ufff, nadrobiłam
Macy, Reniferra-gratulacjeJeśli kogośpominęłam, przepraszam
Teverde, no to teraz już musisz wpadać częściejCodziennie!
Inso, wózeczek, jak dla lalkiNiech czeka na Lidię
Dzisiaj samopoczucie takie "o", ale to chyba jednak pogoda...
Dzisiaj na obiad dalej naleśniki z fasoląJutro mac&cheese
A na niedzielę może fasolka po bretońsku?...
Z Młodą byłam dzisiaj u okulisty, bo po pierwsze bardzo szybko rośnie-więc oczy mogą nie wyrabiaćPlus mam wrażenie, że czyta książki trzymając je coraz bliżej twarzy. No i faktycznie lewe oko ma słabsze, ale nie na tyle, żeby teraz się martwić. Być może jest to kwestia napięcia mięśniowego w gałce ocznej i temat tylko do kontroli za 3 miesiące. Jeśli będzie tak samo/gorzej, idziemy w badania szczegółowe.
Potem zakupy, Młoda nie ma nawet 1 pary rajstop i ciepłych skarpet. Przy okazji kupiłam też jej czapkę na jesień, bez pompona-więc założy w razie potrzeby kaptur...
I nie mogłam się oprzeć, bo w kappahl był sweter świąteczny z bombkami!!! Za 30 zł! Gdyby był droższy, to bym się nie zdecydowała, ale był taki boski... Siostra już się załamała, jak mnie zobaczyła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de95eb94f7db.jpg
A przy okazji wrzucania zdjęć- mam już podpórkę pod kubek!!! I się nie chwieje!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff392997f437.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 15:57
Reniferra, Katia89, enka90, Sana, 83xxx, iNso87, teverde, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm