MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Enka, Sana-dziękuję
Brzuch mam faktycznie spory, podejrzewam, że przytyłam już więcej, niż te 2 kg sprzed niespełna półtora tygodnia
Ale -jak to mówi mąż-mi wystaje tylko brzuch (bardziej, niż piersi), ale poza tym, to nie widać, abym przybrała na wadze
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Marza89 wrote:Cześć dziewczyny ❤️
Ogórkowa i ciasto
mniammm
Zimowa właśnie się zarejestrowałam do tych klubów! Dzięki wielkie
iNso piękny wózek!
Gratuluję wizyt! ❤️
iNso ja mam połówkowe teraz w piątek na 12.40 ❤️
Marza na jaką stronę weszłaś by móc się zarejestrować? Też chętnie bym zerknela. Z góry dzięki

Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Katia89 wrote:Myślę że mieszkam baaardzo daleko od Was :p
Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej
takie zadupie :p
Oj Katia, to ja się na pewno nie załapie, bo ja z Mazur. Ale chętnie do kawki bym zjadła Twoje ciacho!
Katia89 lubi tę wiadomość

Norbi- 16.08.2003
Sana mi wlasnie spada energia. Przejechalam sie z dziecmi do Mamy na herbate. Wlasnie wlazlam do domu i nic...tylko lezec.. niestety czuje,ze pomalu ciasno mi w tej kurtce:/ dopielam miska i czuje sie jakby zaraz miala peknac na mnie. Masakra..
83xxx hahaha wczoraj wracalam z Malzem z usg i przypomnialo nam sie to haslo wlasnie
to moj Malz sie ucieszyl,ze nie osiedle a pol Polski przy 3 dziewczynach pilnowac bedzie musial :pp
Patuniek uwielbiam takie swetry swiateczne. Fakt,ze nigdy sobie takiego nie kupilam ale jak ktos ma na sobie na Swietach to zawsze ciesze oczy
w tamtym roku dla Malza mielismy kupic ale jakos tak wyszlo..jak zawsze 
Buterrfly to powiedzmy,ze rzut beretem masz do mnie,bo ja podlasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 17:27
patuniek86, 83xxx, Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie!
Wszystko dobrze, dzidzia zdrowa i na 100% dziewczynka;)
Strasznie się bałam, aż cała się spociłam w trakcie badania. Jakoś strasznie mnie ono stresowało.
Starszy synek załamany, ze nie będzie drugiego braciszka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 17:58
iNso87, india, Parsleyek, Sana, Izziee, enka90, patuniek86, Makowe Szczęście, Katia89, Salsefia, kehlana_miyu, Kleopatra, teverde, Butterfly 83, Marza89, Ankakaranka87, lkc, Reniferra, bbeczka91 lubią tę wiadomość

Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Aha poproszę o zmianę terminu na 12.03, taki termin mam jeszcze z prenatalnych i taki się cały czas potwierdza. Chociaż i tak urodzę na początku marca bo będę mieć cesarkę.
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość

Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Patuniek pewnie! Moze sama bym wtedy obojetnie nie przeszla
ja w Smyku ostatnio widzialam tyle pieknych, swiatecznych ubranek dla niemowlakow..oczywiscie w przecenie.. ale co z tego jak nasze to trafia na Wielkanoc dopiero :p
Bribrami przeprawione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 18:12
Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny takie pyszności! Ciasto drożdżowe często u mnie gości ale z ogórkowa będę musiała poczekać z miesiąc aż dotrze paczka z kiszonymi od mamy
a uwielbiam 
Gratuluje udanych wizyt, ale czas leci już niedługo końcówka połówkowych.
Porządki też już bym robiła, prała i prasowała ale póki co pokój dzieci zastawiony meblami teściów, także najpierw trzeba sie uporać z tym, malowanie i kupowanie mebli. Miałam zamiar zakupić paxa z ikei ale brakuje mi 5 cm bo cos zle powierzyłam ściany a szafa 75 to trochę mało -
Tak, teraz już na pewno będę na bieżąco
Przynajmniej do czasu remontu, bo kupiliśmy mieszkanko i czekamy na kredyt, żeby móc zacząć działać 
Ale tu teraz pozytywnie! Takie ładne brzuszki/podpórki
I właśnie tym powiedzeniem się pocieszam
kehlana_miyu, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
A no to fakt Inso , to do Ciebie miałabym nie taki aż dystans.

Ja dziś spłakałam się. Moja koleżanka urodziła dziś w południe,A też straciła dzieciątko, tylko że miesiąc przede mną. No i udało się jej szybko zajść w kolejną ciążę i już się cieszą synkiem. Płakałam ze szczęścia rzecz jasna. Ich szczęścia.
A poza tym mąż zaprosił dwóch kolegów na obiad, jeden dla mi kwiaty, a jeden piękne perfumy w zestawie z mydelkiem i balsamem Bvulgari Omnia. Są piękne. Ale się ucieszyłam:-D
iNso87, lkc, Makowe Szczęście, 83xxx, Kleopatra, Reniferra lubią tę wiadomość

Norbi- 16.08.2003
Gratuluję dobrych wieści z wizyt i ślicznych brzuszków
muszę się pochwalić, że w końcu i ja kupiłam coś dla dzidzi
słodki dziewczyński komplecik w smyku, nie mogłam się powstrzymać! Teraz mam nadzieję, że na połówkowych nie pokaże się nagle siusiak
iNso87, lkc, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Reniferra, Sana, Butterfly 83, bbeczka91 lubią tę wiadomość

-
Na BebiProgram.plButterfly 83 wrote:Marza na jaką stronę weszłaś by móc się zarejestrować? Też chętnie bym zerknela. Z góry dzięki

BebiKlub.pl
niebieskiepudelko.pl
Enfamama
EverydayMe
Klubie Maluszka HiPP
To wszystkie
teverde lubi tę wiadomość