MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po wizycie i narazie wszystko w porzadku. Narazie sam pecherzyk umiejscowiony prawidlowo na wizyte ide za 2 tygodnie to bedzie 7+1 takze zarodek powinien byc. Zadnych lekow nic,tylko Femibion 1. Ogolnie wizyta szybka,sprawna, usg wykonane, nawet fotke dotalam i tyle
a to moj pecherzus
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 14:06
Reniferra, M@linka, inspeMama, Anet85, Niezwykła, Smile, an1315, Marza89, Bonda, Izziee lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:A ja po wizycie i narazie wszystko w porzadku. Narazie sam pecherzyk umiejscowiony prawidlowo na wizyte ide za 2 tygodnie to bedzie 7+1 takze zarodek powinien byc. Zadnych lekow nic,tylko Femibion 1. Ogolnie wizyta szybka,sprawna, usg wykonane, nawet fotke dotalam i tyle
a to moj pecherzus
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f70b4d3cc06d.jpg
To i ja mam właśnie takie zdjęcie, czarna plamka:)iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie chciałam zapytac o to samo jakie ma wymiary, mój w poniedz. miał 43mmx81mm ciekawe jak dzisiaj
Smile - duża ta Twoja beta - super !!!( ja mam inne wartości bety bo u mnie jest 5 tydz do 31795 , a 6 tydz do 163563) Widać kazdo laboratorium ma jakieś swoje wytyczneCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Widzisz widocznie ten ginekolog nie skupił się na badaniu, skoro nie wypatrzył pęcherzyka - co za .... tyle nerwów się najadłaś. Czasami nie zostaje nam nic innego jak tylko czekanie, żadne statystyki, publikacja artykuły nie pomogą- szkoda czytć, aby sie nie nakręcać. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę
Tak dokladnie ile sie nerwów najadlam
teraz jeszcze chodze nałądowana ze szok wszystko mnie drażni musi minac az ochłone Taki konował mnie nastraszył ze szok.
Teraz tylko czekam na bijace serduszko***musi być dobrze.*
__________ -
iNso87 wrote:A ja po wizycie i narazie wszystko w porzadku. Narazie sam pecherzyk umiejscowiony prawidlowo na wizyte ide za 2 tygodnie to bedzie 7+1 takze zarodek powinien byc. Zadnych lekow nic,tylko Femibion 1. Ogolnie wizyta szybka,sprawna, usg wykonane, nawet fotke dotalam i tyle
a to moj pecherzus
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f70b4d3cc06d.jpg
wow brawo też Mam taka plamkę SuperiNso87 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwyka będzie dobrze - zobaczysz - myślę , że większość z nas spokojnie odetchnie jak zobaczy dzieciątko z pięknie bijącym sercem
iNso87, Niezwykła lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Smile wrote:Wiecie co, tak sobie pomyslałam, że tyle się mówi że ciąża to taki piękny czas itd a tak naprawdę to kupa stresu i jedna wielka niewiadoma...9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
M@linka wrote:Ja to się śmieje że najlepsza wpadka i dowiedzieć się o niej w 3 miesiącu.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
a to moj pecherzus
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f70b4d3cc06d.jpgiNso87, Niezwykła lubią tę wiadomość