MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Acilya tak właśnie robię, w sensie kw foliowy 0.4mg, kwasy omega, B12, D to suplementowałam do końca maja ale mi się skończyło więc przestałam.
Myślałam o tym Solgar – witaminy i minerały prenatalne bo tam to już chyba wszystko jest oprócz kwasów omega
Niezwykla super, trzymam kciuki
Smile zazdroszę bety i zgadzam się z tą jedna wielką kupą stresu
iNso super zdjęcie<3
a teraz tak patrzę że w tym Solgar jest jod a jak się ma Hashimoto to już nie wiem czy można czy nie można a już zamówiłamiNso87, Niezwykła lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nowa bete po 48h jak sadzicie wszystko ok ?
Dodam ze dzis juz pecherzyk był
Beta 04.07 3770
Beta 06.07 7590
Napiszcie czy jest ok czy nie za duzo?M@linka, Reniferra, iNso87, bbeczka91 lubią tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Ulv15 wrote:Acilya tak właśnie robię, w sensie kw foliowy 0.4mg, kwasy omega, B12, D to suplementowałam do końca maja ale mi się skończyło więc przestałam.
Myślałam o tym Solgar – witaminy i minerały prenatalne bo tam to już chyba wszystko jest oprócz kwasów omega
Niezwykla super, trzymam kciuki
Smile zazdroszę bety i zgadzam się z tą jedna wielką kupą stresu
iNso super zdjęcie<3
a teraz tak patrzę że w tym Solgar jest jod a jak się ma Hashimoto to już nie wiem czy można czy nie można a już zamówiłam
Też masz Hashi? W którym cyklu ci się udało? Słyszałam że ciężej zajść przy Hashi ale nie wiem czy to nie mit9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Niezwykła wrote:Dziewczyny mam nowa bete po 48h jak sadzicie wszystko ok ?
Dodam ze dzis juz pecherzyk był
Beta 04.07 3770
Beta 06.07 7590
Napiszcie czy jest ok czy nie za duzo?Niezwykła lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:A mnie pierwszy dzień mecza lekkie mdłości tak mi dziwnie na żołądku...
Ja ostatnio też odczuwam coś takiego, ale popołudniami, nie rano. I dziwny posmak w ustach. Taki gorzki, nie metaliczny, jak to wszyscy mówią.
Niezwykła, beta jak najbardziej wporzo -
Acilya wrote:A moja trzecia beta 170. Martwię się czy nie za mało No i ten drugi przyrost mniejszy niż pierwszy.
Acilya lubi tę wiadomość
-
Ciągle myślę że jakaś mała ta beta, ale przecież zaczęłam ją badać w 9 dpo i dopiero jutro mam termin @ Więc nic dziwnego.
Co za panikara ze mnie to ja nie mogę
Dobra, trzymam się tego że jestem w miarę młoda, w miarę zdrowa, ginka mówi że ginekologicznie idealnie, progesteron idealny, to i dzidzia musi się rozwijać idealnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 14:30
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Acily, Niecierpliwa ja mam razem z wami takie standardowe przyrosty bety....Smile postawiła wysoko poprzeczkę. Ja też się przez chwilę zastanawialam czy mój przyrost nie jest za mały, ale myśle, że jest taki pośrodku nie za duży nie za mały Odebrałam czwartą betę i wynosi - 8217 - czyli poczatek 6 tyg. wszystko sie zgadza. Szkoda tylko, że zarodka jeszcze nie będzie widać ....ale może pęcherzyk jest już większy.
iNso87, bbeczka91, Niezwykła lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Miałam się lenić, a dostałam "zlecenie" na tort dla dziadków na 55 rocznicę ślubu. W sumie dobrze, bo nic innego nie robię tylko siedzę i myślę o ciąży
Acilya, co Ci się nie podoba w tej becie? Kurcze, na prawdę nie przesadzajcie dziewczyny, albo Wam za mało, albo za dużo, tymczasem każdy kalkulator wskazuje, że wynik jest w normie. Wdech, wydech, idźcie na spacer, zjeść jakiegoś pycha loda i zrobi Wam się lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 14:52
-
Anet85 wrote:Acily, Niecierpliwa ja mam razem z wami takie standardowe przyrosty bety....Smile postawiła wysoko poprzeczkę. Ja też się przez chwilę zastanawialam czy mój przyrost nie jest za mały, ale myśle, że jest taki pośrodku nie za duży nie za mały Odebrałam czwartą betę i wynosi - 8217 - czyli poczatek 6 tyg. wszystko sie zgadza. Szkoda tylko, że zarodka jeszcze nie będzie widać ....ale może pęcherzyk jest już większy.
4 tydz: 9,5 – 750
5 tydz: 217 – 7138
Czyli wychodzi 4/5
23 dpo i nie będzie widać zarodka? Wtedy już chyba widać Gdzieś czytałam że ok. 21-23 dni po zapłodnieniu już serduszko zaczyna bić9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2