MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Acilya tak właśnie robię, w sensie kw foliowy 0.4mg, kwasy omega, B12, D to suplementowałam do końca maja ale mi się skończyło więc przestałam.
Myślałam o tym Solgar – witaminy i minerały prenatalne bo tam to już chyba wszystko jest oprócz kwasów omega
Niezwykla super, trzymam kciuki
Smilezazdroszę bety
i zgadzam się z tą jedna wielką kupą stresu
iNso super zdjęcie<3
a teraz tak patrzę że w tym Solgar jest jod a jak się ma Hashimoto to już nie wiem czy można czy nie możnaa już zamówiłam
iNso87, Niezwykła lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nowa bete po 48h jak sadzicie wszystko ok ?
Dodam ze dzis juz pecherzyk był
Beta 04.07 3770
Beta 06.07 7590
Napiszcie czy jest ok czy nie za duzo?M@linka, Reniferra, iNso87, bbeczka91 lubią tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Ulv15 wrote:Acilya tak właśnie robię, w sensie kw foliowy 0.4mg, kwasy omega, B12, D to suplementowałam do końca maja ale mi się skończyło więc przestałam.
Myślałam o tym Solgar – witaminy i minerały prenatalne bo tam to już chyba wszystko jest oprócz kwasów omega
Niezwykla super, trzymam kciuki
Smilezazdroszę bety
i zgadzam się z tą jedna wielką kupą stresu
iNso super zdjęcie<3
a teraz tak patrzę że w tym Solgar jest jod a jak się ma Hashimoto to już nie wiem czy można czy nie możnaa już zamówiłam
B12 sobie zbadaj, ja czasami suplementowałam a jak zbadałam to się okazało że mam po uszy i nie muszę
A wit. D teraz to ze słoneczka mamy
Kwasy omega są w witaminach prenatalnych, np. w Prenatal Duo.
Też masz Hashi? W którym cyklu ci się udało? Słyszałam że ciężej zajść przy Hashi ale nie wiem czy to nie mit9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Niezwykła wrote:Dziewczyny mam nowa bete po 48h jak sadzicie wszystko ok ?
Dodam ze dzis juz pecherzyk był
Beta 04.07 3770
Beta 06.07 7590
Napiszcie czy jest ok czy nie za duzo?Niezwykła lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:A mnie pierwszy dzień mecza lekkie mdłości tak mi dziwnie na żołądku...
Ja ostatnio też odczuwam coś takiego, ale popołudniami, nie rano. I dziwny posmak w ustach. Taki gorzki, nie metaliczny, jak to wszyscy mówią.
Niezwykła, beta jak najbardziej wporzo -
Acilya wrote:A moja trzecia beta 170. Martwię się czy nie za mało
No i ten drugi przyrost mniejszy niż pierwszy.
Acilya lubi tę wiadomość
-
Ciągle myślę że jakaś mała ta beta, ale przecież zaczęłam ją badać w 9 dpo i dopiero jutro mam termin @
Więc nic dziwnego.
Co za panikara ze mnie to ja nie mogę
Dobra, trzymam się tego że jestem w miarę młoda, w miarę zdrowa, ginka mówi że ginekologicznie idealnie, progesteron idealny, to i dzidzia musi się rozwijać idealnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 14:30
Acily, Niecierpliwa ja mam razem z wami takie standardowe przyrosty bety....Smile postawiła wysoko poprzeczkę
. Ja też się przez chwilę zastanawialam czy mój przyrost nie jest za mały, ale myśle, że jest taki pośrodku nie za duży nie za mały
Odebrałam czwartą betę i wynosi - 8217 - czyli poczatek 6 tyg. wszystko sie zgadza. Szkoda tylko, że zarodka jeszcze nie będzie widać ....ale może pęcherzyk jest już większy.
iNso87, bbeczka91, Niezwykła lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Miałam się lenić, a dostałam "zlecenie" na tort dla dziadków na 55 rocznicę ślubu. W sumie dobrze, bo nic innego nie robię tylko siedzę i myślę o ciąży
Acilya, co Ci się nie podoba w tej becie? Kurcze, na prawdę nie przesadzajcie dziewczyny, albo Wam za mało, albo za dużo, tymczasem każdy kalkulator wskazuje, że wynik jest w normie. Wdech, wydech, idźcie na spacer, zjeść jakiegoś pycha loda i zrobi Wam się lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 14:52
-
Anet85 wrote:Acily, Niecierpliwa ja mam razem z wami takie standardowe przyrosty bety....Smile postawiła wysoko poprzeczkę
. Ja też się przez chwilę zastanawialam czy mój przyrost nie jest za mały, ale myśle, że jest taki pośrodku nie za duży nie za mały
Odebrałam czwartą betę i wynosi - 8217 - czyli poczatek 6 tyg. wszystko sie zgadza. Szkoda tylko, że zarodka jeszcze nie będzie widać ....ale może pęcherzyk jest już większy.
4 tydz: 9,5 – 750
5 tydz: 217 – 7138
Czyli wychodzi 4/5
23 dpo i nie będzie widać zarodka? Wtedy już chyba widaćGdzieś czytałam że ok. 21-23 dni po zapłodnieniu już serduszko zaczyna bić
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2