MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz po wizycie Mój pęcherzyk ma 1,13 cm, jest mały zarodek - człowieczek 2,31mm oraz pęcherzyk żółtkowy średnicy 3,3 mm. Z ginekolog wypatrywałyśmy czynności serca, bo przez moment miałyśmy wrażenie ,że coś jest, ale to było złudzenie, sama stwierdziła, że to jeszcze troszke za wcześnie, ale jak będę już za 2 tygodnie u mojego ginekologa to na pewno już będzie biło Ciąza z usg odpowiada 5t6d, z okresu 6t2d , a z moich wyliczeń 5t2d. Jestem spokojna - bo ta ciąża wyglada inaczej niz ta druga - ale powiedziałam,ze nie mogę tak porównywać.
Czyli obalam mit, że zarodek jest widoczny przy becie powyżej 10000
Serena jak Twoja wizyta ?Reniferra, Niezwykła, iNso87, M@linka, Marza89, smeg lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Juz po wizycie Mój pęcherzyk ma 1,13 cm, jest mały zarodek - człowieczek 2,31mm oraz pęcherzyk żółtkowy średnicy 3,3 mm. Z ginekolog wypatrywałyśmy czynności serca, bo przez moment miałyśmy wrażenie ,że coś jest, ale to było złudzenie, sama stwierdziła, że to jeszcze troszke za wcześnie, ale jak będę już za 2 tygodnie u mojego ginekologa to na pewno już będzie biło Ciąza z usg odpowiada 5t6d, z okresu 6t2d , a z moich wyliczeń 5t2d. Jestem spokojna - bo ta ciąża wyglada inaczej niz ta druga - ale powiedziałam,ze nie mogę tak porównywać.
Serena jak Twoja wizyta ?Anet85 lubi tę wiadomość
-
Anet85 wrote:Juz po wizycie Mój pęcherzyk ma 1,13 cm, jest mały zarodek - człowieczek 2,31mm oraz pęcherzyk żółtkowy średnicy 3,3 mm. Z ginekolog wypatrywałyśmy czynności serca, bo przez moment miałyśmy wrażenie ,że coś jest, ale to było złudzenie, sama stwierdziła, że to jeszcze troszke za wcześnie, ale jak będę już za 2 tygodnie u mojego ginekologa to na pewno już będzie biło Ciąza z usg odpowiada 5t6d, z okresu 6t2d , a z moich wyliczeń 5t2d. Jestem spokojna - bo ta ciąża wyglada inaczej niz ta druga - ale powiedziałam,ze nie mogę tak porównywać.
Serena jak Twoja wizyta ?
ooooo Anet super wiadomosc gratuluje :*Anet85 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Dziękuje, mam nadzieję, że urlop bedzie spokojny .Jutro wyjeżdżam. Teraz dorabiam paznokcie - bo pozdzierałam jak czekałam na wizytę. Jestem troche spokojniejsza, ale na suwaczek jeszcze czekam i na dzielenie sie informacja z rodzina ...
Niezwykła lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Serena jak Twoja wizyta ?
Mam identyczny pęcherzyk ciążowy ciałko zoltkowe 4mm a dzidziusia brak... za tydzień mamy to szukać by się rylko ukazał -
Anet85 wrote:Dziękuje, mam nadzieję, że urlop bedzie spokojny .Jutro wyjeżdżam. Teraz dorabiam paznokcie - bo pozdzierałam jak czekałam na wizytę. Jestem troche spokojniejsza, ale na suwaczek jeszcze czekam i na dzielenie sie informacja z rodzina ...
oo gdzie jedziesz?
daleko?
Hm to nikomu totalnie nic nie mowilas ? NAwet jakies przyjaciolce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:04
***musi być dobrze.*
__________ -
Spokojnie, zarodek na czas, aby sie pojawic z tego co pamietam to do wielkości pecherzyka ciazowego ok 2cm.
Jade podmienić meza - bo corca jest w sanatorium nad morzem. Z rodziny nikt nie wie, tylko ze 3-4 osoby w pracy, moja najlepsza przyjaciółka tez musi jeszcze chwile poczekac - 2 tyg. do wizyty serduszkowej- za bardzo przezywała ze ma poronienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:25
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Niezwykła wrote:hejo KObietki Co Tam u Was ?
Ja wlasnie wróciłam z Córka z spacerku teraz kąpiel jej zrobiłam i pójdzie spac mam Chwile dla Siebie
I Tak sobie Myśle co by tu zjeść ha ha co miałyscie na kolacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:29
-
Ja tez nie mowilam nikomu w rodzinie i nie powiem taaaaaaaaak dlugo az sami zauważa haha
Czy Wy Laski Palicie papierochy?
Bo Ja nie pale ..Ale mam kolezanke co pali a ma juz 6miesiac kurde dziwi mnie to bo jakos wogole dym papierosow mnie odrzuca***musi być dobrze.*