MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Izziee wrote:Dziewczyny super, że wizyty się udały!
Niezwykła ja nie palę, ale nie rozumiem jak kobieta w ciąży może świadomie truć swoje dziecko..
wlasnie tez mnie to dziwi i jeszcze kobieta idąc ulica z brzuszkie i w rece fajka ;/***musi być dobrze.*
__________ -
Ja też nie palę - na ulicy jak ktoś pali to mnie teraz strasznie odrzuca, az wstrzymuje oddechy gdy przechodzę obok. Alkohol też absolutnie - już nawet od momentu owulacji - taka jestem przewrażliwiona. Odezwę sie pewnie jutro jak będę w pociągu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 22:12
Niezwykła lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet, pięknie!
Mayka, za tydzień na pewno się pojawi
Papierosów nie paliłam i nie palę, nie rozumiem jak można palić w ciaży - i nie chodzi o odrzucenie od dymu ale o dziecko...
Ech, dzidzia mnie wykończy, pospałam dziś parę godzin po południu i chyba zaraz znów się położę...9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Ja znów ostatnia z beta. Przyrost z 31,98 w środę na 119 dziś
Marza89, Izziee, Niezwykła, an1315, iNso87, patkaaxx90, Reniferra, Anet85, M@linka lubią tę wiadomość
-
Co do mówienia komukolwiek to trochę boję się zapeszać ale chyba jutro powiem mamie i siostrze Bo wszystko im mówię więc i mi nieswojo coś ukrywać.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Witam się z rana!
Kurde dziś nic nie jem.. Dobrze, że żołądek póki co nie boli.
Ja też nie pale fajek ani mój Malz. Też nie rozumiem jak można chodzić z petem w ustach przy zaawansowanej ciazy. No ale lekarze twierdzą, że palacze nie mogą w ciazy od tak rzucić odrazu, bo organizm wtedy oczyszcza się z toksyn i ponoć to tez jest groźne.. Pić też nie piję i tak jak Anet po owulce nic nie lykalam:p
Bbeczka gratuluję bety!
Edit.
Dziewczyny lista na ten tydzień z wizytami zaktualizowana. Podajcie godziny:) i jak Kogoś nie wpisalam albo źle wpisalam to pisac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 06:29
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Anet85 ale super
Niezwykła Ja to nawet kawę przestalam pić a co dopiero papierochy! Nigdy nie paliłam także też nie mam takiego problemu
an1315 też mam obsesje z plamieniem, moje są nieregularne, miałam dostać przedwczoraj/wczoraj. Mam nadzieję że tego nie doświadczymy. Na poziomach progesteronu się nie znam, ale poczytamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 07:56
Anet85 lubi tę wiadomość
-
An, progesteron jest wyrzucany skokowo, więc mogłaś trafić na jego najniższy poziom. Bierzesz jakiś wspomagacz? Może warto wspomnieć o tym lekarzowi na najbliższej wizycie? Póki co jest chyba w normie, (przynajmniej wg norm podanych w moim lab) więc jest ok
Ja miałam dziś okropny koszmar, brrr, dobrze, że to był tylko sen i oby się nie zdarzył w rzeczywistości.
My już po śniadaniu, mąż poszedł do pracy, maluszek rysuje, ja zabieram się za robienie frużeliny ananasowej, potem na małe zakupy, a jeśli pogoda dopisze to do południa będziemy się lenić na ogródku. Miłego dnia -
nick nieaktualnyHej podczytuje was tyle ile mi się uda wieczorami, dajecie tutaj ostro. Super ze wszystkie wizyty poszły dobrze inso ja mam na godz. 17. Do lekarza nie szłam szybciej bo wiedziałam że napewno nie bedzie serduszka więc sie jeszcze wstrzymalam teraz będę w 7 tyg wg Om więc myślę ze będzie co niektóre to straszne panikary he no ale z takim bagażem złych doświadczeń.... nie dziwię się i przykro.mi że tyle.musicie przechodzić i tak sie zamartwiac... dla porównania jakby ktoś chciał moja beta 25.06 wynosiła 43,74 a OM miałam 26.05 niestety nie.potrafię założyć suwaczka. Ale awatar mi sie udało haha
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Marzenka4 wrote:Hej podczytuje was tyle ile mi się uda wieczorami, dajecie tutaj ostro. Super ze wszystkie wizyty poszły dobrze inso ja mam na godz. 17. Do lekarza nie szłam szybciej bo wiedziałam że napewno nie bedzie serduszka więc sie jeszcze wstrzymalam teraz będę w 7 tyg wg Om więc myślę ze będzie co niektóre to straszne panikary he no ale z takim bagażem złych doświadczeń.... nie dziwię się i przykro.mi że tyle.musicie przechodzić i tak sie zamartwiac... dla porównania jakby ktoś chciał moja beta 25.06 wynosiła 43,74 a OM miałam 26.05 niestety nie.potrafię założyć suwaczka. Ale awatar mi sie udało haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 08:25
-
Co do progesteronu mnie nawet o niego ginka wczoraj nie pytala choc wzielam wyniki ktore robiłam z beta na wlasna reke. Nawet jak chcialam pokazac jej bete,powiedziala,ze ma od tego usg i nie potrzebuje. Takze ten. Ja mialam w dzien @ 28 z kawałkiem a 3 dni temu juz 25 takze nie denerwuje sie bo wiem,z to skokowe. Nie zamierzam nawet go badac jesli nie plamie i nic sie nie dzieje. Takze dziewczyny te co nie plamia oczywiscie no streess. A tym co zdarzać sie plamic to wiadomo kontrol wskazana i dmuchac i chuchać bo wiem jaka ta ciaza wyczekana u większości. Trzymam kciuki zebysmy wszystkie dotrwaly w tym składzie do konca.
Reniferra lubi tę wiadomość