MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patuniek mialam to wczoraj wieczorem zrobic, zaczelam ale Mala pindowato sie czula to musialam tel wylaczyc
Teraz wstalam i sobie przypomnialam. To co sie uda wpisac to wpisze ;d a kwiatami nie pogardze hehehe
Bbeczka mi to pieniadze ostatnio jak woda ida.. w tamtym msc chyba nic nie odlozylam,bo..w tym cos czuje,ze nie duzo odloze. A wszystko przez to,ze w ciazy jestem
tyle rzeczy Dusi potrzebuje a przy okazji Lena do pokoju,ja do ubrania..dobrze,ze Laura i malz w zwiazku z ciaza nic nie musza hahaha
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Ksiazka kiedy masz dokladnie wizyte?
Kto ma jeszcze w tym tygodniu od 19.11-25.11?super Inso
Wizyta we wtorek na 17.00, już nie mogę się doczekaćiNso87 lubi tę wiadomość
-
Ksiazka1 wrote:Ja też jestem pod wielkim wrażeniem prowadzenia listy, tylko wspomniałam, że mam w tygodniu a tu proszę już wywołana jestem
super Inso
Wizyta we wtorek na 17.00, już nie mogę się doczekaći rzetelnie wykonywac swoje "obowiazki"
w sumie Malz uwaza,ze taka jestem. Gorzej bedzie jak urodzi sie Dusia:D wtedy to nie wiem czy nadaze wpisywac rozpakowane..
a najlepsze jest to,ze bede pewnie jedna z pierwszych. Licze na cc tydzien chociaz przed . Nie wiem czemu upodobalam sobie date 4.03
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 08:12
patuniek86, Makowe Szczęście, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, orientujecie się jak to jest z zasiłkiem na ZLA? Sytuacja wygląda tak: pod koniec listopada/na początku grudnia podpisuję umowę o pracę. Czy muszę przepracować 30 dni, żeby przejść na zwolnienie i dostać 100% zasiłku, czy nie ma to znaczenia?
-
Hej! U mnie dziś leniwa niedziela, odpoczywamy po wczorajszym intensywnym dniu. Mieliśmy szkołę rodzenia i bardzo nam się podobały pierwsze zajęcia, a wieczorem potrójna impreza urodzinowa także dziś odsypialiśmy
Wizytę mam 20 o 15:30 i bardzo się na nią cieszę bo będzie usg, a jakoś ostatnio martwi mnie, że mam taki mały brzuszek. Staram się nie wkręcać sobie, że coś jest nie tak ale ciężko nad tym zapanować bo ostatnio miałam usg ponad miesiąc temu i martwi mnie, że dziecko może nie rośnie tak jak powinno.
Reniferra ja też się niestety nie orientuję.Laura
-
Dzień dobry
Izziee nie przejmuj się tylko korzystaj, z dużym brzuchem jest już ciężej i trudnieju mnie w pierwszej ciąży brzuch był "ciążowy" dopiero w połowie 7 miesiąca, a córcia to okaz zdrowia.
Jak Wam mija niedziela? Mnie się bardzo chce spać - jestem niskociśnieniowcem, więc ta aura mi wyjątkowo nie sprzyja. Mąż kończy porządki i jedziemy do resto na obiad
Nie wiem czy widziałyście, fajna oferta od czwartku w Lidlu:
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=1058&week=2
Będę polowała na sweterki dla małej, bo się ostatnio nie załapałam.
Miłego dnia i dużo odpoczynkuIzziee lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Hej
U nas też leniwie
Zrobiliśmy naleśniki i byliśmy obejrzeć domki, które wpadły nam się spodobały i są w trakcie budowy. Podobno mają być gotowe w marcu ale na moje oko to skończą pewnie na przyszłą jesień. Chcemy zmienić mieszkanie na coś większego ale dopiero tak w 2020 na spokojnie. Pięknie tam jest i spokojnie, ale uwielbiam nasze mieszkanie, jest spokojnie a jednocześnie do centrum mam piechotą 20 minut idealnie. A tam już jest dosyć stromo, nie wiem jak ja bym się tam wgramoliła z wózkiem. Miejsce fajne, bo i do przedszkola jest niedaleko i do sklepu. Dopiero zaczynamy rozglądanie się
Zrobimy sobie wcześniejsze Mikołajki, kupiliśmy bilety na 2go grudnia na musical dirty dancing. -
Hej
Ja mam wizytę jutro o 9.00 rano. Już nie mogę się doczekać ile waży moja mała. U nas wciąż dyskusje nad imieniem, ma być Gabi, Gabrysia, albo Łucja, Lusia. Ja również zniosłam ze strychu ciuchy po moich dziewczynach i w przyszłym tygodniu zaczynam prać i układać. Muszę kupić nową kołderkę do łóżeczka, rożek i ręczniki. Już też powoli zaczynam się stresować że coraz mniej czasu mi zostało do zobaczenia naszej małej:)
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam dziś wielkie plany kulinarne, ale na szczęście tylko zupę muszę zrobic, bo resztę wałówki-ciasto i drugie danie- dostaliśmy wczoraj od moich rodziców. Nie cierpię gotować(nie mylić z pieczeniem
). Wieczorem jak będę jeszcze miała moc, to zrobię wreszcie zaczyn na piernik staropolski.
Ja mam wizytę w środę na 13:45
Miłej niedzieliiNso87 lubi tę wiadomość
-
Dużo wizyt się szykuje.
Reniffera ja też nue orientuje ale wydaje to się logiczne
Spać mi się chce, taki leniwy dzień. Młody ogląda Masze a starszaki grają na ps4. Mąż w pracy. Nie mam nawet weny na obiad. -
U mnie siostra właśnie wyszła, mąż odpoczywa, córka się uczy
Bbeczka, nastawiłam piernik tydzień temuI się chłodzi
Fajnie wiedzieć, że nie tylko ja będę go robić
Ja tam gotować mogę i to bardzo chętnieŻeby tylko ktoś po mnie sprzątał
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja też mam jutro wizytę o 8 rano. Będę mieć glukoze więc już dziś cały dzień uważam co jem.
Jeśli chodzi o poród to pod koniec lutego będę mieć cc nie mam jeszcze dokładniej daty ustalonej. A cc ze względu na budowę miednicy w poprzedniej ciąży wyszło że nie mam szans urodzić naturalnie i to stwierdzili po 56 godzinach skurczy... Więc wymęczyłam się bardzo a na koniec cesarka. Tym razem będę mieć już zaplanowana cesarke i chyba mi z tą świadomością odrobinę lepiej.