MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymajcie sie Dziewczyny na glukozie
Ja dopiero zjadlam sniadanie,ogarnelam siebie i Mala i poslalam lozka. Teraz robie zupe. Malz do 11 w pracy. Potem odbior Laury. Popoludniu dzieci jada do moich rodzicow a my we dwojke na 17 do endo. Ciekawe czy 1,5tabsa pomaga w utrzymaniu TSH. -
Witam dziewczyny
Ja też niedawno zjadłam śniadanie. rano prowadzenie małej do zerówki później zakupy, teraz miałam robić faolkę po bretońsku, ale jakoś sił mi zabrakło. Polożyłam się, bo pobolewa mnie do brzucha - lekarz kazał mi więcej odpoczywać, leżec więc już z tym nie walcze. Fasole zrobie za godzinke. Dzisiaj ide na spotkanie z polozna na 15.30 porozmawiamy zobacze jak będzie
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Witam się i ja
już po śniadaniu i zaczynam powoli ogarniać mieszkanie, mąż w pracy a ja czekam na zamówione rzeczy z piątku (kocyki, prześcieradła itp). Z okazji Black Friday zamowilismy sporo rzeczy
wózek, fotelik, akcesoria no i mebelki do pokoiku
Dziewczyny na glukoze- teraz to już z górki;-)iNso87, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Malutka_27 wrote:Witam się i ja
już po śniadaniu i zaczynam powoli ogarniać mieszkanie, mąż w pracy a ja czekam na zamówione rzeczy z piątku (kocyki, prześcieradła itp). Z okazji Black Friday zamowilismy sporo rzeczy
wózek, fotelik, akcesoria no i mebelki do pokoiku
Dziewczyny na glukoze- teraz to już z górki;-) -
Trzymajcie się na tej glukozie
ja dopiero w piątek, mam stresa trochę :p
Dzisiaj zrobię chyba rybkę na obiad z kapustka kiszona... Mmm
Mamy z mężem dylemat co do imienia, ciężko jest nam coś wybrać, jesteśmy wybredni :p ale ostatecznie (chyba) będzie Zuza albo Milena... Mąż jest za Zuzanna a ja nie wiem hehe -
Hej dziewczyny, ja też zamówiłam kilka rzeczy bo jednak te po dziewczynach nie wszystkie się nadawały. Zresztą już zaczęła moja mała zazdrością mówić, że nic nie odda młodszej jak się urodzi hehe. Będziemy musieli popracować nad nastawieniem. A co u Mady85, dawno się nie odzywała?
-
Katia uwazaj ja same Zuzie,ktore znam (oczywsicie dzieci
) to bardzo charakterne dziewczynki i uparte a do tego wredne takze ten
a uwierz mi,ze imie zobowiazuje chyba hehehe Nie wiem jak u Was Dziewczyny, wsrod rodzin i znajomych ale u mnie, te osoby,ktore tak samo sie nazywaja,maja podobne cechy charakteru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 10:40
-
Dzień dobry!
Ja ogarnęłam po części mieszkanie, jeszcze torchę pracy przede mną. Rano córka przed przedszkolem szukała mikrofonu i jakby huragan przeszedł. Muszę sie wziąć za obiad, ale najpierw do sklepu. Zupełnie nie mam pomysłu co zrobić. Jakoś kulinarnie słabo u mnie ostatnio. Do tego mąż maluje sypialnie, więc nic na swoim miejscu nie jest. Ech. A jeszcze czeka nas wymiana paneli, drzwi i remont kuchni...
właśnie, Mada, napisz jak u Ciebie sytuacja? Po weekendzie pewnie jakieś konkrety lekarze mówią? Mam nadzieję, że wszystko dobrze;*
Mi do planowanej cc pokazuje 84 dni. Mały się chyba obrócił jakoś inaczej, bo prawie go nie czuję. Dopiero jak przyłożę rękę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 10:49
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mają Wasze starsze córki jakaś lalkę funkcyjną typy baby born, anabell? Muszę coś wybrać pod choinkę, ale w necie piszą, że w sumie nie warte ceny, a ona tak bardzo chce. Chyba muszę się wybrać do sklepu i je pomacać.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
LwieSerce wrote:Dzień dobry!
Ja ogarnęłam po części mieszkanie, jeszcze torchę pracy przede mną. Rano córka przed przedszkolem szukała mikrofonu i jakby huragan przeszedł. Muszę sie wziąć za obiad, ale najpierw do sklepu. Zupełnie nie mam pomysłu co zrobić. Jakoś kulinarnie słabo u mnie ostatnio. Do tego mąż maluje sypialnie, więc nic na swoim miejscu nie jest. Ech. A jeszcze czeka nas wymiana paneli, drzwi i remont kuchni...
właśnie, Mada, napisz jak u Ciebie sytuacja? Po weekendzie pewnie jakieś konkrety lekarze mówią? Mam nadzieję, że wszystko dobrze;*
Mi do planowanej cc pokazuje 84 dni. Mały się chyba obrócił jakoś inaczej, bo prawie go nie czuję. Dopiero jak przyłożę rękę.
Ja dzis zupke porowo-serowa z miesem mielonym! Wieki jej nie robilam. I wlasnie wszamalam caly talerz
Edit.
84..niezle
My nie mamy takiej lalki. Mala ma jak juz to jakas zwykla baby born i ot takie tam dzidziusie i lalki z wlosami. Reszta to barbi i to wiekszosc po Laurze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 11:09
-
A ja znowu przysnęłam... Tak mnie plecy bolą, że ledwo się ruszam
A do tego zapomniałam, że umówiłam się z koleżanką na wieczórNa szczęście niedaleko domu spacerkiem dojdę i nigdzie nie muszę jechać
Jak mi się nic nie chce
A Zuzią mam problemW klasie koleżanka i było wszystko ok
Tylko w wieku dorosłym jestem w pewnej firmie i pracownik, starszy Pan około 60 woła "Pani Zuziu!"
Wołał tak na kobietę około 40...
Wpadłam w taki dysonans poznawczy, że do dzisiaj Zuzia nie jest opcjąChociaż na początku mojemu się podobało, ale moje stanowcze "nie" przekreśla szanse
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:A ja znowu przysnęłam... Tak mnie plecy bolą, że ledwo się ruszam
A do tego zapomniałam, że umówiłam się z koleżanką na wieczórNa szczęście niedaleko domu spacerkiem dojdę i nigdzie nie muszę jechać
Jak mi się nic nie chce
A Zuzią mam problemW klasie koleżanka i było wszystko ok
Tylko w wieku dorosłym jestem w pewnej firmie i pracownik, starszy Pan około 60 woła "Pani Zuziu!"
Wołał tak na kobietę około 40...
Wpadłam w taki dysonans poznawczy, że do dzisiaj Zuzia nie jest opcjąChociaż na początku mojemu się podobało, ale moje stanowcze "nie" przekreśla szanse
a juz z Lena nawet nie pomyslalam o Zuzi
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Zapomnialam napisac,ze chyba dobrze trafilam z tym fotelikiem wtedy,bo dzis weszlam tam na strone i ceny w gore! Najdrozszy 700zl. Te tansze pare kolorow od 550-600zl jakos tak. Nie wiem potem jakie ceny beda
ale mimo wszsytko ciesze sie jak durna,ze ja zaplacilam 440zl
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na nową chustę kółkową, kombinezon dla maluszka i trochę prezentów świątecznych
No i dzisiaj jedziemy podpisywać dokumenty kredytowe na zakup naszego nowego samochodu
Jak dobrze pójdzie, pod koniec tygodnia powinniśmy go odebrać. Nie mogę się doczekać! Wreszcie przestanę się martwić, jak się pomieścimy we 4
patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
To że Zuzka charakterna to pół biedy bo my też mamy charakterki :p
Jednak też myślałam o tym że do starszej ktoś będzie wolał Zuzia... Jednak mi podoba się oficjalna wersja, Zuzanna lub ZuzaMilena też ładne... Nigdy nie wybiorę :p
Ja też myślałam dzisiaj co u mady? Odezwij się koniecznie, napisz co u Ciebie i maluszka. -
LwieSerce wrote:Mają Wasze starsze córki jakaś lalkę funkcyjną typy baby born, anabell? Muszę coś wybrać pod choinkę, ale w necie piszą, że w sumie nie warte ceny, a ona tak bardzo chce. Chyba muszę się wybrać do sklepu i je pomacać.
Ja mam jakos mało energii, głowa mnie pobolewa, ramiona mnie bolą - może mnie coś bierze.., ale fasolka zrobiona - dobra wyszłaMoże na próbę zawekuję z 2 w słoiki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 12:08
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się kilka dni bo nie miałam ani czasu ani głowy do tego.
Widzę, że rozmawiacie o imieniu Zuzia, mi się bardzo podoba i myślałam o tym imieniu, ale mąż nie jest przekonany.
Udało mi się kupić łóżeczko chicco next2me dream na promocji black Friday, kurier dziś dostarczył i właśnie je złożyłam. Teraz kombinuję co poprzestawiać w sypialni żeby się zmieściło :pMalutka_27, patuniek86, iNso87, kehlana_miyu, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Laura