MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Anet to u mnie jest ta sama roznica,z tym,ze ja mam dwie dziewczyny. Chcialam lozko pietrowe ale zrezygnowalam. Nie lubie jak posciel lezy na wierzchu a w pokoju wtedy nie ma gdzie usiasc. Kupilam sofe rozkladana dla dziewczyn. Spia razem,a posciel wiadomo potem w dzien schowana do pojemnika i lozko poslane
Nie wiem jak to by bylo,zeby byl chlopiec i dziewczyna..nie wiem czy na takie rozwiaznie bym sie zdecydowala.
mogą spać razem, ale brat z siostra to rozwiązanie chyba jednak krótkotrwałe....Dziękuję za opinie;-)
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Siostry to jednak siostry
mogą spać razem, ale brat z siostra to rozwiązanie chyba jednak krótkotrwałe....Dziękuję za opinie;-)
Moj malz mial pokoj z Siostra (starsza od niego o 2lata) cale zycie. Mieli male mieszkanie. Spali razem w lozku. Potem jakos chyba mieli rozkladane ala fotele oddzielne.
-
Pieluchy na tyłek do noworodka to 50x50 lub 60x60, takie do użytku pozapupowego to właściwe według Waszej wygody. Dobrze jest znaleźć tetrę grubszą. Te dosyć pospolite mają ok 115 g, ale można znaleźć takie na 140/160g i takie są dużo lepsze i chłonniejsze (np. polska firma katal, lub czeska xkko). Dostępne są także tetry z domieszką bambusa, ale to już jest trochę droższe.
Ja leżaczek dostanę jako prezent urodzinowyMagdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Witam się w ten pochmurny, brzydki dzień
Klamka, ja też idę na glukoze w piątek, będzie raźniej wiedząc że ktoś też musi to przeżyć w ten dzień
Sana, dziękuję
Dzisiaj z mężem dokonaliśmy zakupu wózka i fotelika. Odbiór za kilka dni, będę śmigać po domu do wiosny hehehe
Wzięliśmy anexa sport, a fotelik cybex aton 5 i bazę do tegopatuniek86, Sana, iNso87, Parsleyek, Makowe Szczęście, Kleopatra, india, bbeczka91, kehlana_miyu, Marza89 lubią tę wiadomość
-
A ja jednak nie idę na glukozę w tym tygodniu
Uświadomiłam sobie, że gina mam 12 grudnia, a nie 6
Więc pójdę na glukozę za tydzień, we środę (żeby w Mikołajki nie trzeba było).
Przy okazji zrobię pozostałe badanie, w tym toxoplazoze, na wyniki czeka się do 7 dniPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek to nie masz wizyty?:>
Katia zakupy super,pochwal sie potem fotka:D
Wogole Dziewczyny wstawiajcie fotki Waszych "zdobyczy"cokolwiek by to nie bylo;D no i czekam tez na zrobione pokoje dla dzieci
Edit.
Badz extra kacik dla DzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 16:34
Makowe Szczęście, Katia89 lubią tę wiadomość
-
Inso, mam tylko usg
W Medicover usg robi lekarz od usg
A na wizytach comiesięcznych lekarz prowadzący tylko "zagląda", nie mierzy, nie waży ani nic
Więc we środę mam usg, gdzie lekarz sprawdzi, czy torbielki w mózgu już się wchłonęły, ale pomierzy też Polcię, jak na połówkowych-bo na takie usg mam skierowanie
A z lekarzem prowadzącym widzę się 12 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 16:37
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Jajko już znoszę, nie mogę się doczekać usg. 6 tygodni pomiędzy usg to jakaś masakra. Jestem taka ciekawa ile waży
na szczęście teraz jak się rusza to się nie martwię tak bardzo a bardziej Matka doczekać się nie może zobaczenia Córeczki
jeszcze 9 dni
iNso87 lubi tę wiadomość
. -
Szkoda Patuniek bo myślałam, że razem będziemy się raczyły tym cudownym napojem w czwartek ;p Zestresowałaś mnie trochę tym czekaniem na wyniki toxo 7 dni, aż musiałam sprawdzić po jakim czasie od dostarczenia do labu próbki, badanie było wykonane ostatnio. Na szczęście tego samego dnia więc powinnam mieć wszystkie wyniki na poniedziałkową wizytę
Ja jutro idę na biocenozę
Mi się już uzbierał niezły stosik rzeczy dla dzidzi, gorzej że dalej nie mam komody by to wszystko schować ^^ Z większych zakupów został nam fotelik. Powiedzcie, jak zapatrujecie się na fotelik używany? Początkowo myślałam, że taki kupimy ale odezwał się rozsądek, że faktycznie nie wiadomo jak taki fotelik był eksploatowany, czy nie uczestniczył w kolizji, komuś nie upadł itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 17:36
Hashimoto, Letrox -
patkaaxx90 wrote:A ja jutro idę na glukozę bo za tydzień wizyta... jestem przerażona tym piciem a później siedzeniem tyle godzin dotego mam pobrać jeszcze 5 badań...
patkaaxx90 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Jutro glukoza, w srode wizyta u gina. Dzisiaj bylam u Mlodej w przedszkolu na przedstawieniu z okazji odzyskania niepodległości, wszystko by bylo pięknie gdyby w nocy nie miala gorączki, rano byla jak nowa. Na przedstawieniu znow byla niewyrazna, potem w domu wymiotowala dwa razy, wydaje mi sie ze juz jej lepiej. Temperatura zaczela sama spadac, wcześniej miala 37.7 po za tym nic jej nie jest,gardlo nie boli, nie kaszle, nie ma kataru. Jak jutro będzie dalej zdychac to po glukozie pojade z nia do lekarza.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Enka z Laura mialam nowy, byl razem z wozkiem. Z Lena mialam uzywany. Odkupilam Adamexa od siostry ciotecznej i tez fotelik byl w komplecie. Sprzedalam potem fotelik razem z wozkiem dalej.. Teraz tez myslalam,ze kupie Kiddy uzywany. Ale okazja trafila sie na nowy,bo raptem ok.80zl d4ozszy niz wiekszosc sprzedawanych uzywanych,wiec sie nie zastanawialam. Wzielam nowy. Nie mam tylko adapterow do stelaza. Kupie juz po porodzie pewnie jak beda potrzebne. Mam fajna,mala gondole takze moze z gondola bede sie wozic
hehehe
enka90 lubi tę wiadomość
-
enka90 wrote:Szkoda Patuniek bo myślałam, że razem będziemy się raczyły tym cudownym napojem w czwartek ;p Zestresowałaś mnie trochę tym czekaniem na wyniki toxo 7 dni, aż musiałam sprawdzić po jakim czasie od dostarczenia do labu próbki, badanie było wykonane ostatnio. Na szczęście tego samego dnia więc powinnam mieć wszystkie wyniki na poniedziałkową wizytę
Ja jutro idę na biocenozę
Mi się już uzbierał niezły stosik rzeczy dla dzidzi, gorzej że dalej nie mam komody by to wszystko schować ^^ Z większych zakupów został nam fotelik. Powiedzcie, jak zapatrujecie się na fotelik używany? Początkowo myślałam, że taki kupimy ale odezwał się rozsądek, że faktycznie nie wiadomo jak taki fotelik był eksploatowany, czy nie uczestniczył w kolizji, komuś nie upadł itd.
Enka, ja ostatnio toxo też miałam tego samego dnia. Ale jak dają sobie tydzień, to wolę mieć ten tydzień w zapasieA morfologia i mocz też mogą być z tego dnia
Używany fotelik wchodziłby u mnie w grę tylko w sytuacji, gdybym dostała to od kogoś dobrze mi znanego i zaufanego, kto nie okłamałby mnie o bezwypadkowościI nie mógłby być starszy (fotelik), niż 3 lata.
Ponieważ nie mam takiego grona znajomych z małymi dziećmi, stwierdziłam, że wolę kupić nowy fotelikPola Róża
-
iNso87 ja z chęcią bym skorzystała z propozycji
ale grzecznie poczekam do mojej
Lecę robić kurczaka curry, lubicie? Mam genialny przepispolecam https://chilitonka.com/2013/09/07/prawdopodobnie-najlepsze-curry-na-swiecie-z-rownie-smacznym-chlebkiem-naan/
teverde lubi tę wiadomość
.