MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Katia89 o mniaaam, wpadam na obiad!
u mnie dziś skromnie i na szybko - spaghetti
Co do imienia to my też mamy problem. Mamy kilka typów, ale jakoś decyzja oficjalna nie umie zapaśćdaje nam czas do Świąt!
haha.
LwieSerce moja córka ma Baby Born i taką hiszpańską lalkę z długimi włosami, ale ona tylko płacze i woła mama i tata. Obie bardzo lubi i bardzo często się nimi bawi, także ja polecam
kehlana_miyu gratulacje, jakie auto wybraliście?
Mada czekamy wszystkie na wieści co u Was
Zazdroszczę tym z Was, które mają glukozę za sobą. Mnie to czeka w przyszłym tygodniu
Julia07.2015
-
No to wrzucam fotkę, dobrze że kupiłam a dopiero potem doczytałam na forum że wyszedł nowy model :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ed9792ccf4e.jpgiNso87, Katia89, Sana, Malutka_27, patuniek86, kehlana_miyu, 83xxx, bbeczka91, enka90, Makowe Szczęście, Anet85, teverde, Pikcia, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Laura
-
Izziee wrote:No to wrzucam fotkę, dobrze że kupiłam a dopiero potem doczytałam na forum że wyszedł nowy model :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ed9792ccf4e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 14:13
-
Sana wrote:
kehlana_miyu gratulacje, jakie auto wybraliście?
Suzuki S-Cross, taki średni SUV. Ale przymierzyliśmy, że mieści się mój mąż, który ma 185 cm i porządne gabaryty ogólnie i dwa foteliki tyłem do kierunku jazdy za nimMarzył mi się Ford S-Max, zwłaszcza, że optymistycznie planujemy jeszcze 3 dziecko za jakiś czas, ale póki co nie zmieścił się w naszym budżecie. Dla rodziny 2 + 2 Suzuki powinien wystarczyć spokojnie, a rozmiary bagażnika po przesiadce z Mazdy 2 po prostu mnie zachwycają
Sana lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hejka! Podczytuje Was cały czas i widzę, że pytacie, co u mnie. Dalej jestem w szpitalu, te wyniki, które już przyszły, są ok. Czekam jeszcze na parwowirusa i awidnosc cytomegalii. Na usg podobno mi ubyło trochę wód i się martwię. Obrzęk jest na tym samym poziomie. Jeszcze chcą echo serca robić, ale nie wie kiedy. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 14:53
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Mada głowa do góry, wszystko musi być dobrze. Innej opcji nie ma
Smile oby to był tylko jeden gorszy dzień.
U nas drogą kompromisu będzie chyba Laura chociaż nie jestem do końca przekonana. Imiona, które mi się podobają są nie do przejścia dla tatusia i odwrotnie
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny, jeden kalendarz gotowy - męża
Młodej się kończy robić, tylko ona wraca dzisiaj później, więc mąż z pierwszeństwem
Woreczki już schowałam, zobaczy je w piątek, jak będziemy je wieszać
I nadal nie wie, co jest W środku-a w ostatnim oprócz herbaty jest bodziak z napisem córeczka tatusia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ab442795f63.jpgKatia89, Sana, Izziee, enka90, Makowe Szczęście, Ankakaranka87, kehlana_miyu, iNso87, Kleopatra, Anet85, lkc, Reniferra, Pikcia, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm