MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Katia89 o mniaaam, wpadam na obiad!
u mnie dziś skromnie i na szybko - spaghetti 
Co do imienia to my też mamy problem. Mamy kilka typów, ale jakoś decyzja oficjalna nie umie zapaść
daje nam czas do Świąt!
haha.
LwieSerce moja córka ma Baby Born i taką hiszpańską lalkę z długimi włosami, ale ona tylko płacze i woła mama i tata. Obie bardzo lubi i bardzo często się nimi bawi, także ja polecam
kehlana_miyu gratulacje, jakie auto wybraliście?
Mada czekamy wszystkie na wieści co u Was
Zazdroszczę tym z Was, które mają glukozę za sobą. Mnie to czeka w przyszłym tygodniu

Julia
07.2015 -
No to wrzucam fotkę, dobrze że kupiłam a dopiero potem doczytałam na forum że wyszedł nowy model :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ed9792ccf4e.jpg
iNso87, Katia89, Sana, Malutka_27, patuniek86, kehlana_miyu, 83xxx, bbeczka91, enka90, Makowe Szczęście, Anet85, teverde, Pikcia, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Laura

-
A czy te łóżka mają funkcje kolysania ?Izziee wrote:No to wrzucam fotkę, dobrze że kupiłam a dopiero potem doczytałam na forum że wyszedł nowy model :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ed9792ccf4e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 14:13

-
Sana wrote:
kehlana_miyu gratulacje, jakie auto wybraliście?
Suzuki S-Cross, taki średni SUV. Ale przymierzyliśmy, że mieści się mój mąż, który ma 185 cm i porządne gabaryty ogólnie i dwa foteliki tyłem do kierunku jazdy za nim
Marzył mi się Ford S-Max, zwłaszcza, że optymistycznie planujemy jeszcze 3 dziecko za jakiś czas, ale póki co nie zmieścił się w naszym budżecie. Dla rodziny 2 + 2 Suzuki powinien wystarczyć spokojnie, a rozmiary bagażnika po przesiadce z Mazdy 2 po prostu mnie zachwycają
Sana lubi tę wiadomość

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hejka! Podczytuje Was cały czas i widzę, że pytacie, co u mnie. Dalej jestem w szpitalu, te wyniki, które już przyszły, są ok. Czekam jeszcze na parwowirusa i awidnosc cytomegalii. Na usg podobno mi ubyło trochę wód i się martwię. Obrzęk jest na tym samym poziomie. Jeszcze chcą echo serca robić, ale nie wie kiedy. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 14:53
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Mada głowa do góry, wszystko musi być dobrze. Innej opcji nie ma

Smile oby to był tylko jeden gorszy dzień.
U nas drogą kompromisu będzie chyba Laura chociaż nie jestem do końca przekonana. Imiona, które mi się podobają są nie do przejścia dla tatusia i odwrotnie

Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny, jeden kalendarz gotowy - męża

Młodej się kończy robić, tylko ona wraca dzisiaj później, więc mąż z pierwszeństwem
Woreczki już schowałam, zobaczy je w piątek, jak będziemy je wieszać
I nadal nie wie, co jest W środku-a w ostatnim oprócz herbaty jest bodziak z napisem córeczka tatusia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ab442795f63.jpg
Katia89, Sana, Izziee, enka90, Makowe Szczęście, Ankakaranka87, kehlana_miyu, iNso87, Kleopatra, Anet85, lkc, Reniferra, Pikcia, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm

to jakieś przeziębienie?