MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja dzis w nocy znowu sie przebudzilam i bujalam sie prawie do rana ;/ nie moglam zasnac..no szok
Jeszcze mi pod nosem opryszczka wyskoczyla wczoraj. Mialam na stanie 3 plastry,zuzylam jeden ale znalazlam jeszcze masc to smaruje zoviraxem. Mam nadzieje,ze do soboty zejdzieJedziemy na Urodziny do rodziny Malza. Dobrze,ze swoje i Leny przenioslam na 8go.
-
Hej
Ja sobie grzecznie czekam w autobusie na odjazd, badanie za 50 minut
Inso, u mnie wszystko się goi masakrycznie długo, od samego początku listopada mam ślad po opryszcce. Wielki i świecący na czerwonoMam nadzieję, że u Ciebie lepiej takie rzeczy wyglądają. Na mnie już od dawna żadne plastry, maści nie działają- tak to jest, kiedy ma się opryszczkę od 16 rż. praktycznie co miesiąc. Teraz to tylko heviran. A skoro w ciąży nie wolno, to trudno-Jestem prawie Rudolf, tylko nie nos mi się świeci
A moja Młoda też wczoraj wieczorem przychodzi, że jąbrzuch boli. Zwymiotowała, położyła się spać. Brzuch jeszcze ją pobolewa, chociaż mi wygląda bardziej na niechęć do pójścia do szkołyAle ponieważ nigdy mnie w tym zakresie nie oszukała, zostawiłam ją w domu. Niech odpocznie.
Miłego dnia wszystkimPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ikc, 2 kilo to naprawdę nie jest dużo. Tak serio-serio. Jak ostatnio przytyłam 3,5 w miesiąc, to stwierdził, że jest ok
Trzymam jednak kciuki za wyniki glukozy
Kleopatra, no to relaks dzisiajJa uwielbiam fryzjera, jak ktoś mi mizia głowę
Ale kurczę płacić nie znoszę
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Jutro usg, więc najwyższy czas wziąć maszynkę do golenia w dłoń
Ale się pociachałam, rany Julek!Na ślepo praktycznie się goliłam u takie efekty
Patuniek dołączam do Ciebie. Dziś wizyta, wczoraj chciałam „doprowadzić się do porządku” maszynka w dłoń i jak u Ciebie na wyczucie, tak się ucięłam, że jak zobaczyłam tyle krwi w brodziku przestraszyłam się najpierw dopiero, że zaczęłam krwawić. Mąż po oględzinach stwierdził że to zacięcie od maszynki ale dość duże, potrzebny był plaster...
Po wszystkim prawie się popłakałam z tej bezradności a co będzie za 10 tygodni -
Hej! Widzę, że nie tylko ja mam problem z goleniem
ale opracowałam metodę na lusterko i jest lepiej, przynajmniej krew się nie leje
Sprzedam Wam też dobry patent na wrastające włoski po goleniu- krem Pilarix z apteki. Ja niestety jestem uczulona na kremy do depilacji, a wosk za bardzo boli
Chciałabym kiedyś zrobić sobie laser ale nie wiem czy wytrzymam ten ból.
Malutka śliczne zakupy! O jakość możesz być spokojna, mam dwa kocyki i dwa ręczniki w ciągłym użyciu od trzech lat i są super. Wiadomo, że od częstego prania lekko zblakł mi granatowy kocyk ale poza tym trzymają się świetnie.
Mój starszak jeszcze pociąga nosem więc został dziś ze mną w domu i właśnie zagryza płatki na mleku czerwoną paprykąchyba mu się ciążowe smaki udzieliły
Miłego dnia! U mnie dziś piękne słońce, aż mam ochotę na jakieś świąteczne porządki -
Siema Ciotki
Pola cała i zdrowa, torbieli już nie maNareszcie mam też jakiekolwiek zdjęcie chociaż i tak się zasłoniła, a po chwili odwróciła
Co będzie z nami gadać, nie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4512d84afcdb.jpg
Mam za tydzień skontrolować szyjkę. Teraz wyszło 2,5 cm, co mnie mocno zaniepokoiło. 3 tygodnie temu były 3 cm, poszłam do mojego gina, ten stwierdził, że jest 3,5 cm. Ale co, kolejny lekarz źle zmierzył? Ten tylko spojrzał przez normalne usg i od razu powiedział, że szyjka wygląda słabo i koniecznie sprawdzamy długość sondą dopochwową... Rany, mam nadzieję, że będzie dobrze... Nie chcę leżećKatia89, lkc, Malutka_27, Kleopatra, Parsleyek, iNso87, Salsefia, Anet85, Izziee, Sana, Makowe Szczęście, Pikcia, enka90, Ksiazka1, india, kehlana_miyu, Reniferra, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Ayleen, podziel się tym słoneczkiem
u mnie zimno, szaro... Nieprzyjemnie.
Ja zamawiałam ostatnio dwie koszule do KP z szykownamama. Powiem wam że jestem zadowolona z wzorów i jakości, cena też nie jest wygórowana. Później w wolnej chwili wrzucę fotki tych koszul
-
Patuniek z szyjka tak bywa, ja tez tak mialam w ciazy z Olą, jednego dnia szyjka 1.8 cm, rozwarcie na centymetr, na drugi dzien szyjka zamknieta, długość 2.8 cm - mierzyl ten sam lekarz ktory kierowal mnie do szpitala, to byl 26tc
patuniek86 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Patuniek86 jaka wstydnisia
super zdjęcie;-)
Powodzenia dziewczyny na wizytach ! Trzymam kciuki za wyniki glukozy też!ja piłam ten cudowny napój dwa razy i nikomu tego nie życzę
patuniek86, lkc lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Hej Kobietki, dzisiaj na szczęście juz u mnie lepiej. Noc przespałam calusieńką, nawet nie wstawałam na siku.Cudowne uczucie:)ale czuję że jestem jeszcze osłabiona więc dzisiaj też odpoczynek w łóżku.
Uważajcie na siebie bo rzeczywiście panuje jakiś wirus. Szwagierka od rana mi pisała że od wczoraj wieczoara leci z niej dołem i góra...
Teraz trochę mrozku zapowiadają więc może trochę wymrozi te wirusiska!
Zakupy piękne, fajnie tak popatrzeć co kupujecie:) -
Dzięki Dziewczyny za otuchę
Na razie jestem tylko zaniepokojona, jeszcze nie panikuję
Katia, w ciągu 3 tygodni byłam u 3 lekarzyPierwszy-szyjka 3 cm, mam na siebie uważać. Drugi, mój prowadzący-3,5 cm, nic się nie dzieje. Teraz trzeci. Za tydzień idę albo do mojego gina, albo na usg. Napisałam już maila z pytaniem do prowadzącego, co sugeruje
A tymczasem dużo odpoczywam
Czyli zero porządków, w tym świątecznych, zero zakupów, zero gotowania-mam siedzieć/leżeć
Oprócz momentu, kiedy idę zaraz po Młodą do szkoły. Właśnie mi udowodniła, że naprawdę źle się czuła. Dzisiaj sprawdzian. Spytała, czy może na niego pójść i wrócić potem do domuPonieważ tylko pobolewa ją brzuch, wymiotowała tylko raz i to wczoraj, to ją puściłam. Tylko teraz trzeba ją zabrać, bo będę mnie jej nie wypuszczą
Parsleyek lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ikc ale uśmiałam się z filmików
) Dobre, ja przez miesiąc mam do przodu 1kg, oto mój brzuszek w 27 tyg. ciązy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee7b46784f89.jpg
Do golenia używam depilatora, ale faktycznie w okolicy bikini jest coraz trudniej, czasami używam też wosku. Maszynką się zacinam, poza tym denerwuje mnie to, że za 2 dni znowu czuję włoski.
Patuniek Śliczne zdjęcia, najważniejsze, że z dzieckiem jest wszystko dobrze. Ja jak byłam na kontroli to szyjka miała 38mm i nic mi lekarz nie mówił, że coś jest źle. Owszem mam na siebie uważać, ale ze względu na twardnienie brzucha mam więcej leżeć. Też na siebie uważaj odpoczywaj - nie ma co ryzykować
patuniek86, iNso87, Katia89, lkc, Marza89, Ksiazka1, Reniferra lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet, jaki piękny malutki brzuszek
Bajeczny
Mi już bebzol widać przez zimową kurtkę, w metrze 2 osoby ustępowały mi miejscaA u Ciebie taka ładna kuleczka się robi
Cudo
Anet85, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża