MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja dzis w nocy znowu sie przebudzilam i bujalam sie prawie do rana ;/ nie moglam zasnac..no szok
Jeszcze mi pod nosem opryszczka wyskoczyla wczoraj. Mialam na stanie 3 plastry,zuzylam jeden ale znalazlam jeszcze masc to smaruje zoviraxem. Mam nadzieje,ze do soboty zejdzie
Jedziemy na Urodziny do rodziny Malza. Dobrze,ze swoje i Leny przenioslam na 8go.
-
Hej
Ja sobie grzecznie czekam w autobusie na odjazd, badanie za 50 minut 
Inso, u mnie wszystko się goi masakrycznie długo, od samego początku listopada mam ślad po opryszcce. Wielki i świecący na czerwono
Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej takie rzeczy wyglądają. Na mnie już od dawna żadne plastry, maści nie działają- tak to jest, kiedy ma się opryszczkę od 16 rż. praktycznie co miesiąc. Teraz to tylko heviran. A skoro w ciąży nie wolno, to trudno-Jestem prawie Rudolf, tylko nie nos mi się świeci 
A moja Młoda też wczoraj wieczorem przychodzi, że jąbrzuch boli. Zwymiotowała, położyła się spać. Brzuch jeszcze ją pobolewa, chociaż mi wygląda bardziej na niechęć do pójścia do szkoły
Ale ponieważ nigdy mnie w tym zakresie nie oszukała, zostawiłam ją w domu. Niech odpocznie.
Miłego dnia wszystkim
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ikc, 2 kilo to naprawdę nie jest dużo. Tak serio-serio. Jak ostatnio przytyłam 3,5 w miesiąc, to stwierdził, że jest ok

Trzymam jednak kciuki za wyniki glukozy
Kleopatra, no to relaks dzisiaj
Ja uwielbiam fryzjera, jak ktoś mi mizia głowę
Ale kurczę płacić nie znoszę
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Jutro usg, więc najwyższy czas wziąć maszynkę do golenia w dłoń

Ale się pociachałam, rany Julek!
Na ślepo praktycznie się goliłam u takie efekty 
Patuniek dołączam do Ciebie. Dziś wizyta, wczoraj chciałam „doprowadzić się do porządku” maszynka w dłoń i jak u Ciebie na wyczucie, tak się ucięłam, że jak zobaczyłam tyle krwi w brodziku przestraszyłam się najpierw dopiero, że zaczęłam krwawić. Mąż po oględzinach stwierdził że to zacięcie od maszynki ale dość duże, potrzebny był plaster...
Po wszystkim prawie się popłakałam z tej bezradności a co będzie za 10 tygodni
-
Hej! Widzę, że nie tylko ja mam problem z goleniem
ale opracowałam metodę na lusterko i jest lepiej, przynajmniej krew się nie leje
Sprzedam Wam też dobry patent na wrastające włoski po goleniu- krem Pilarix z apteki. Ja niestety jestem uczulona na kremy do depilacji, a wosk za bardzo boli
Chciałabym kiedyś zrobić sobie laser ale nie wiem czy wytrzymam ten ból.
Malutka śliczne zakupy! O jakość możesz być spokojna, mam dwa kocyki i dwa ręczniki w ciągłym użyciu od trzech lat i są super. Wiadomo, że od częstego prania lekko zblakł mi granatowy kocyk ale poza tym trzymają się świetnie.
Mój starszak jeszcze pociąga nosem więc został dziś ze mną w domu i właśnie zagryza płatki na mleku czerwoną papryką
chyba mu się ciążowe smaki udzieliły 
Miłego dnia! U mnie dziś piękne słońce, aż mam ochotę na jakieś świąteczne porządki
-
Siema Ciotki

Pola cała i zdrowa, torbieli już nie ma
Nareszcie mam też jakiekolwiek zdjęcie chociaż i tak się zasłoniła, a po chwili odwróciła
Co będzie z nami gadać, nie? 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4512d84afcdb.jpg
Mam za tydzień skontrolować szyjkę. Teraz wyszło 2,5 cm, co mnie mocno zaniepokoiło. 3 tygodnie temu były 3 cm, poszłam do mojego gina, ten stwierdził, że jest 3,5 cm. Ale co, kolejny lekarz źle zmierzył? Ten tylko spojrzał przez normalne usg i od razu powiedział, że szyjka wygląda słabo i koniecznie sprawdzamy długość sondą dopochwową... Rany, mam nadzieję, że będzie dobrze... Nie chcę leżeć
Katia89, lkc, Malutka_27, Kleopatra, Parsleyek, iNso87, Salsefia, Anet85, Izziee, Sana, Makowe Szczęście, Pikcia, enka90, Ksiazka1, india, kehlana_miyu, Reniferra, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Ayleen, podziel się tym słoneczkiem
u mnie zimno, szaro... Nieprzyjemnie.
Ja zamawiałam ostatnio dwie koszule do KP z szykownamama. Powiem wam że jestem zadowolona z wzorów i jakości, cena też nie jest wygórowana. Później w wolnej chwili wrzucę fotki tych koszul
-
Patuniek z szyjka tak bywa, ja tez tak mialam w ciazy z Olą, jednego dnia szyjka 1.8 cm, rozwarcie na centymetr, na drugi dzien szyjka zamknieta, długość 2.8 cm - mierzyl ten sam lekarz ktory kierowal mnie do szpitala, to byl 26tc
patuniek86 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Patuniek86 jaka wstydnisia
super zdjęcie;-)
Powodzenia dziewczyny na wizytach ! Trzymam kciuki za wyniki glukozy też!
ja piłam ten cudowny napój dwa razy i nikomu tego nie życzę
patuniek86, lkc lubią tę wiadomość

Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Hej Kobietki, dzisiaj na szczęście juz u mnie lepiej. Noc przespałam calusieńką, nawet nie wstawałam na siku.Cudowne uczucie:)ale czuję że jestem jeszcze osłabiona więc dzisiaj też odpoczynek w łóżku.
Uważajcie na siebie bo rzeczywiście panuje jakiś wirus. Szwagierka od rana mi pisała że od wczoraj wieczoara leci z niej dołem i góra...
Teraz trochę mrozku zapowiadają więc może trochę wymrozi te wirusiska!
Zakupy piękne, fajnie tak popatrzeć co kupujecie:)
-
Dzięki Dziewczyny za otuchę
Na razie jestem tylko zaniepokojona, jeszcze nie panikuję 
Katia, w ciągu 3 tygodni byłam u 3 lekarzy
Pierwszy-szyjka 3 cm, mam na siebie uważać. Drugi, mój prowadzący-3,5 cm, nic się nie dzieje. Teraz trzeci. Za tydzień idę albo do mojego gina, albo na usg. Napisałam już maila z pytaniem do prowadzącego, co sugeruje
A tymczasem dużo odpoczywam
Czyli zero porządków, w tym świątecznych, zero zakupów, zero gotowania-mam siedzieć/leżeć 
Oprócz momentu, kiedy idę zaraz po Młodą do szkoły. Właśnie mi udowodniła, że naprawdę źle się czuła. Dzisiaj sprawdzian. Spytała, czy może na niego pójść i wrócić potem do domu
Ponieważ tylko pobolewa ją brzuch, wymiotowała tylko raz i to wczoraj, to ją puściłam. Tylko teraz trzeba ją zabrać, bo będę mnie jej nie wypuszczą
Parsleyek lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ikc ale uśmiałam się z filmików
) Dobre, ja przez miesiąc mam do przodu 1kg, oto mój brzuszek w 27 tyg. ciązy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee7b46784f89.jpg
Do golenia używam depilatora, ale faktycznie w okolicy bikini jest coraz trudniej, czasami używam też wosku. Maszynką się zacinam, poza tym denerwuje mnie to, że za 2 dni znowu czuję włoski.
Patuniek Śliczne zdjęcia, najważniejsze, że z dzieckiem jest wszystko dobrze. Ja jak byłam na kontroli to szyjka miała 38mm i nic mi lekarz nie mówił, że coś jest źle. Owszem mam na siebie uważać, ale ze względu na twardnienie brzucha mam więcej leżeć. Też na siebie uważaj odpoczywaj - nie ma co ryzykować
patuniek86, iNso87, Katia89, lkc, Marza89, Ksiazka1, Reniferra lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)

Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet, jaki piękny malutki brzuszek
Bajeczny 
Mi już bebzol widać przez zimową kurtkę, w metrze 2 osoby ustępowały mi miejsca
A u Ciebie taka ładna kuleczka się robi
Cudo
Anet85, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża