MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tak wygląda brzuszek w 25 tyg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5eeb79216ac5.jpg
Inso87 pokoik super! My z urządzeniem musiały się wstrzymać bo mamy remont całego mieszkania ;-(
Mój brzuszek wydaje się spory w porównaniu do WaszychWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 15:22
patuniek86, Makowe Szczęście, Anet85, Sana, iNso87, lkc, Marza89, Ksiazka1, Katia89, Salsefia, Pikcia, india, Izziee, Kleopatra, kehlana_miyu, Reniferra, 83xxx, teverde lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Makowe, Malutka - macie śliczne brzuszki
Makowe, Ty to w ogóle tak elegancko na codzień chodzisz?Wiesz, ja w domu, więc zawsze w dresie
A na początku zasłaniała się rączką, a potem całkiem się odwróciłaNie chciała z nami gadać
Malutka, zdążysz spokojnie z remontem, nie masz się co denerwowaćPrzynajmniej możesz wszystko zaplanować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 15:25
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
I mówisz, że masz duży brzuszek...
No to ja też się pochwalęWybaczcie te skotłowane koce na kanapie-zgodnie z silną sugestią lekarza, dużo odpoczywam i leżę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55219104a429.jpgAnet85, Makowe Szczęście, Sana, iNso87, Ksiazka1, Katia89, Salsefia, Pikcia, india, Izziee, Kleopatra, kehlana_miyu, Reniferra, 83xxx, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 rano jak idę do szkoły to zakładam sukienki, bo jest mi wygodniej siedzieć tak 3 godziny niż w spodniach. Później wskakuję w dresy
Najważniejsze, że z Polą wszystko dobrze
PS Prześliczny brzuszek!!!odpoczywaj dużo
nie żałuj sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 15:36
patuniek86 lubi tę wiadomość
. -
Malutka_27 wrote:Meble które zamówiłam dla małego będą dopiero pod koniec stycznia ;-/ więc i tak narazie muszę poczekać
Więc masz 2 miesiące, żeby wszystko przygotować na przyjazd mebliSamo skrecanie mebelkówto dzień-dwa
A potem już ta najfajniejsza część z praniem, prasowaniem i układaniem rzeczy maluszka
Pola Róża
-
Malutka_27 wrote:Patuniek86 piękny brzuszek
jak tak spojrzałam na brzuszek Ikc to mój wydawał się ogromny
Malutka, wiemMiałam podobną myśl o swoim
Tylko ja się tam za bardzo rozmiarem brzucha nie przejmuję, aż tyle nie przytyłam
Co więcej, non-stop przewidują mi chłopcaBo brzuszek to piłeczka, poza tym nigdzie się nie zaokrągliłam, a i w miarę dobrze wyglądam
Mówią tak, kiedy mnie widzą z lekkim makijażem, bo na co dzień to bez kija raczej baliby się podejść
A Ikc ma naprawdę śliczny, mały brzuszekPola Róża
-
Malutka_27 o tym samym pomyślałam. Miałam taki pewnie około 18 tygodnia
Z malutkim na pewno jest łatwiej.
Wieczorem już mocno czuję kręgosłup a po spacerach czuję mocno uda. Normalnie jakbym robiła przysiady z ciężarkamiDzięki brzuszkowi wyrabiam sobie uda hahahahah
patuniek86 lubi tę wiadomość
. -
Śliczne brzuszki dziewczyny
Patuniek86 widzę że my dziś w tej samej bluzeczce śmigamy
My odpoczywamy po obiedzie. Mąż pojechał zmienić opony (tak, wiem, wcześnie) a jak wróci to jedziemy na zakupy, m.in. do Flying Tiger
a w niedzielę - Ikea, po komodę dla malutkiej
patuniek86, Makowe Szczęście, Malutka_27 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ktoras z Was gratulowala mi brzucha ale ja nie wrzucalam fotki
Glukoza niby wyszla ok.. niby bo Umowilam sie, ze odbiorę wyniki o 14 i pani nie bylozabrala moje wyniki i pojechała sobie z nimi.. podala przez telefon poloznej, ze niby sa ok, na czczo 90, po godzinie 150, po 2 mniej . Jak zobaczę to uwierze.
U lekarza ok. Mloda lezy glowa w dol, wazy 796 gnastępną wizytę mam 31.12
patuniek86, Makowe Szczęście, Izziee, Kleopatra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019