MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Ikc, a widzisz - owczy pęd
Oczywiście Anet ma śliczny i mały brzunio
Jeśli przez telefon wyniki są ok, to są okI super, że z Młodą wszystko dobrze
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ja zapomnialam wczoraj napisac,ze bylam u Endo. Biore euthyrox w ciazy 75. Jak bralam 50 tsh bylo 2,3. Teraz po zwiekszeniu jest 2,4
wiec kazal znowu zwiekszyc dawke na 100. Eh a myslalam,ze bedzie jak z Lena
ze na 75 sie skonczy i bedzie ok.1,5 a tu taki zonk..
Ja od dzis mam w domu juz nie dziecko a rosnaca kobietke..masakra 9lat(w lutym 10) i juz takie cuda wianki sie dzieja...
lkc lubi tę wiadomość
-
Patuniek śliczna wstydnisia ^^ 3 lekarzy i 3 różne opinie, przerażające. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm i wszystko będzie dobrze. Tymczasem oszczędzaj się i leniuchuj. Ja do tej pory też nie miałam sprawdzanej szyjki albo lekarz po prostu ten temat pomijał. W poniedziałek sama już się zapytam jeśli znów nic na ten temat nie usłyszę...
Salsefia, dziewczyny oczywiście dobrze mówią. Nie jesteś przewrażliwiona. Nosisz bliźniaki więc Twój lęk jest podwójny, dodatkowo masz anemię więc jak najbardziej masz podstawy do tego by się bardziej niepokoić o Wasze zdrowie. Następna wizyta za 7 tyg? To chyba nasza służba zdrowia nie jest jednak taka zła ;/ Koniecznie idź prywatnie.
iNso super pokoik
Dziewczyny śliczne brzuszkiMój brzuchol nie jest tak zgrabny
iNso87 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
iNso piękny pokoik ❤️
Dziewczyny śliczne brzuszki macie! ♥️
A to mójzaczynamy 26 tc ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed2384fe855e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:24
patuniek86, Sana, Makowe Szczęście, iNso87, Ksiazka1, Katia89, lkc, Pikcia, Kleopatra, Anet85, Izziee, kehlana_miyu, Reniferra, zrozowakokardka, 83xxx, teverde lubią tę wiadomość
-
Enka, pierwszy lekarz 3 tygodnie temu stwierdził, że 3 cm to granica. Potem tygodnie temu mój prowadzący, że jest 3,5 cm, więc mam się niczym nie martwić.
No i dzisiaj kolejny od usg, że szyjka 2,5 cm. Mam takie podejrzenia, że może to mój prowadzący się niestety myli... Tym bardziej, że nadal potrafi mnie mocno kłuć w pochwie, a i wargi sromowe dosyć często mi drętwieją-pewnie Pola gdzieś naciska...
No cóż, zapisalam się na usg za tydzień, ale mogłam tylko na kolejne połówkowe, nie mając skierowania na jakieś zwykłe. Bez sensu, no ale chociaż jestem zapisana. Na wszelki wypadek złapałam też wizytę u mojego gina na czwartek, 6 grudnia. Napisałam też do niego, może jeszcze dzisiaj mi odpisze, najpóźniej mam dostać odpowiedź jutro. I leżę
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnyHej hej
dawno się nie odzywalam, ale czytam co chwilę
Jaka dziś piękna galeria brzuszkówpiękne macie
każda ma inną budowę i każdy brzuszek inny. Patuniek to ja mam duży brzuch, bo już za cycki a cycki nie należą do najmniejszych :p jakoś mi do przodu brzuch wywaliło
moze pozniej też wrzucę foto
Widziałam już odliczanie do porodu, szok jak już mało dni zostało. Trzeba kończyć wyprawkę.patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brzuchol widok z gory, nie widac stop tzn ze duzy:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:52
patuniek86, Makowe Szczęście, Sana, Salsefia, Ksiazka1, Malutka_27, iNso87, Katia89, Marza89, Kleopatra, Anet85, Izziee, Reniferra, zrozowakokardka, 83xxx, teverde lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Aj powiem Wam, że przyszedł Mąż na obiad i wylałam wszystkie żale, i to dosłownie. Z takim efektem, że chciałam się pakować i w sobotę wracać do Polski. Mąż wrócił do pracy, ja usnęłam i jest lepiej. Dzieciaczki pomimo mojego szlochy kopały jakby chciały pocieszyć
zbieram się zaraz do szycia ochraniaczy na łóżeczka, efekty niebawem.
Na wiztę zapisałam się na 12go, muszę poczekać na wyniki posiewu i na badania krwi a wcześniej nie było terminów. Pójdę jeszcze 3 stycznia jak uda się zapisać. Niestety na wizytach na tutejszy nfz za każdym razem inny lekarz, taki minus. Prywatnie mam swojego, który zna cała historie ale niestety nie pracuje w szpitalu ale i tak będę chodzić dalej.
Dziewczyny śliczne te brzuszki Wasze, zgrabne i widzę, że wszystkie ciążowe kilogramy skumulowane są wlasnie w nich:-)
O moj ostatnio Mąż zawadził dwa razy, raz sobie w kuchni stałam a on szedł i mnie musnął lekko, podsumował to słowami, że teraz tak wystaje i tak urosł w ostatnim czasie szybkopatuniek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:Książka, nawet mniej, niż 2 miesiące od świąt
Pierwsze mają termin na sam początek marca, więc w termin wejdą już w połowie lutego!
Czad, nie?
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a634a2203d83.jpg
A to moj brzuszek z dzisiaj.
Wszystkie brzuszki sa fajne. Moj jest raz duzy raz maly w zaleznosci od tego co ubiore;ppatuniek86, Makowe Szczęście, Sana, Malutka_27, lkc, iNso87, Pikcia, Katia89, india, NatiS, Marza89, Anet85, Kleopatra, kehlana_miyu, Reniferra, zrozowakokardka, 83xxx, teverde lubią tę wiadomość