MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie że ja nie miałam nigdy grzybicy? A to 4 ciąża. Ale ja to ogólnie z tych co w ciąży mógłby jeszcze w polu pracować ;]
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych solenizantek
iNso87, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Po pierwsze wszystkim solenizantom składam najlepsze życzenia
A teraz co u mnie - obrzęk u mojego synka jest sporą zagadką dla lekarzy. Wszystkie badania infekcyjne mam ujemne, czyli nie jest to wynik infekcji. Docent ma skonsultować mój przypadek z innymi specjalistami z Polski i zagranicy. Czyli dalej czekamiNso87, Anet85 lubią tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
LwieSerce wrote:Kusicie tymi baby bjornami. Pinkorblue ma często kody rabatowe, więc od tej promocyjnej ceny byłoby jeszcze mniej. Dziś rano mi migał jakiś tajny kod na 8% ale już go nie widzę. My mamy fotelik z fisherprice - taki zwykły, ma wibracje, ale nie korzystaliśmy. On ma już ponad 10 lat, więc trochę wysłużony. Pewnie żaden argument dla męża, ale spróbuję
Niech coś synek ma nowego:D
Ten tajny kod na 8% obniża cenę właśnie do 486 złNormalnie jest 525
Wpisz w google baby bjorn khaki i wejdź w CeneoPojawi się oferta z tą ceną i przejdziesz na stronę sprzedawcy, gdzie ta "tajna cena" będzie dostępna
Ja nawet nie pytałam męża, co myśli, tylko oznajmiłam mu, że kupiłam leżaczekW sumie to samo zrobiłam z fotelikiem
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny, odebrałam wyniki z krzywej z rana, wszystko w porządku, na czczo było 78, po 1h 108 a po 2h 104, także ok.
Ale w moczu mam sporo leukocytow bo aż 13, jednak ginekolog nic na to nie powiedziała, zapytała tylko czy mam grypę, czy jestem zdrowa itp... Czy któraś z was też mam podwyższone leukocyty?
Mada, myślę że to dobre informacje ze nie ma żadnej infekcji, robią jeszcze jakieś badania? Czy teraz będą już tylko konsultowac wyniki ze specjalistami?Makowe Szczęście, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Wiecie że ja nie miałam nigdy grzybicy? A to 4 ciąża. Ale ja to ogólnie z tych co w ciąży mógłby jeszcze w polu pracować ;]
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych solenizantek
Ale zazdroszczę... Ja W pewnym momencie życia kończyłam brać globulki, tydzień-może dwa-spokoju i abarot...
To był czas, kiedy przestałam jeść cokolwiek, co zawiera cukier-w tym makaron, owoce itp.-zaczęłam używać wyłącznie ręczników papierowych po prysznicu, jadłam całe mnóstwo kwaśnych rzeczy. Na basen i tak bardzo rzadko chodziłam, ale od tego momentu (10 lat) na basenie byłam tylko 2 razy-raz w hotelowym w Barcelonie, raz w Lalandii, tj. wielki park wodny przy Legolandzie. Tego Młodej odmówić nie mogłam
Ale i tak oba wyjścia były z zabezpieczeniemTampon nasmarowany clotrimazolem
Bez tego do wody nie wchodziłam.
Do tego żel (już nie pamiętam nazwy), ale pomagał na otarcia, które zawsze kończyły się infekcją.
Aktualnie od października i tak jakoś zero seksu, a przy krótkiej szyjce i tak bym nie mogłaZero basenu ani nic z tych rzeczy. A i tak cholerstwo się rozwija...
Więc Kleopatra - uwierz mi - mega zazdroszczęI obyś nie musiała nigdy się dowiedzieć, co to za świństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 14:50
Pola Róża
-
Cześć! Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantek
Ja wczoraj jakoś przeżyłam tą krzywą, chociaż było ciężko. Wypiłam i siedzę taka zamulona,a tu przyszedł jakiś koleś też pić, usiadł koło mnie i tak pije i głośno przełyka, a z każdym tym dźwiękiem czuję jak mi się moja glukoza cofa. Ledwo wytrzymałam by pawia nie puścić. Później jeszcze 3 osoby przyszły pić, ale już minęło z 40 minut i mnie tak nie mdliło, więc je lepiej zniosłam.
Co do grzybka, to ja w pierwszej ciaży co 2 wizytę miałam ( a chodziłam co 2tygodnie) i co chwilkę jakieś maści, globulki brałam, a teraz o dziwo nic.
Też mam Cybexa i jestem z niego niezadowolona. Teraz wzięłąbym inny. W sklepie pani zachwalała jaki bezpieczny i wzięliśmy, ale żałuję. Nie dość, że ciężki, to jeszcze Antosiowi w nim ciasno było i strasznie się pocił. Może to też wina tego, że to zima była i był grubiej ubrany. W lecie jak miał tylko koszulkę i spodenki, to jakoś lepiej było. No w każdym razie daliśmy 5 stów więc już i drugie w nim będzie jeździć. Może teraz będzie lepiej, bo będzie wiosna, lato, a do zimy może już nowy kupimy. Koleżanki na grupie październikowej, które mają Cybex też średnio były zadowolone.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, tak a'propos ciężkich fotelików.
Są podobno pasy, które ułatwiają noszenie fotelika. Wiadomo, że fotelik waży swoje, ale i dziecko nie robi się lżejszeNoszenie fotelika za rączkę sprawia, że same się przechylamy, wykrzywiamy i jeszcze gorzej się czujemy.
Ja na taki pas na pewno się zdecyduję, kupię go pewnie jakoś w styczniu/lutym
Ale może któraś z Was już to wcześniej używała? 13 lat temu takich luksusów nie było, a jak były, to sporo kosztowałyPola Róża
-
Ja teraz czekam na bonus świąteczny i zaczynam polować na promocje na foteliki samochodowe. Teraz była fajna na Black Friday, ale dopiero wczoraj odebrałam moje nowe auto, więc nie mogłam przymierzyć
Łupinkę mam po starszym synku, ale chcę mu kupić rwf do 25 kg, żeby baza od MaxiCosi 2way Pearl w którym jeździ była do łupinki. Wolę jednak montować łupinkę na bazę niż na pasy, zawsze się boję, że w pośpiechu coś źle zrobię, a tak to klik klik i już
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej!
Ja dopiero moge na telefonie "posiedziec"zaraz Was nadrobie
a poki co chwale sie jeszcze "dokonczona" sciana;)
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 19:49
Katia89, Reniferra, patuniek86, enka90, Pikcia, Sana, Marza89, Makowe Szczęście, Anet85, Malutka_27, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Katia89 wrote:Dziewczyny, odebrałam wyniki z krzywej z rana, wszystko w porządku, na czczo było 78, po 1h 108 a po 2h 104, także ok.
Ale w moczu mam sporo leukocytow bo aż 13, jednak ginekolog nic na to nie powiedziała, zapytała tylko czy mam grypę, czy jestem zdrowa itp... Czy któraś z was też mam podwyższone leukocyty?
Mada, myślę że to dobre informacje ze nie ma żadnej infekcji, robią jeszcze jakieś badania? Czy teraz będą już tylko konsultowac wyniki ze specjalistami?
Na razie musi to skonsultować. Nie chce robić badań inwazyjnych, żeby małego nie uszkodzić.Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Wszystkiego najlepszego dla aktualnych i przyszłych solenizantek
Wczoraj byłam na krzywej i jakoś dałam radę, wypiłam jednym duszkiem i starałam się nie myśleć o tym co piję ^^ Wieczorem zaczęły się przemyślenia czy aby za krótko nie byłam na czczo (jakoś 9,5h) ... Niby minimum to 8 więc oby było ok. Jak coś wyjdzie nie tak to się chyba poryczę. Wczoraj też wreszcie zaklepaliśmy termin w USC, czas zalegalizować związekOdebraliśmy też wózek, strasznie rozbolały mnie plecy jak już wreszcie udało mi się go poskładać, wydaje się być porządnie wykonany więc jestem zadowolona
Mada trzymaj się :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/826e991e0d11.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 16:00
patuniek86, Katia89, iNso87, bbeczka91, Marza89, Makowe Szczęście, Reniferra, Kleopatra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Enka, czyli kiedy ślub? Wiesz, musimy z dziewczynami kupić kiecki, zacząć oszczędzać na prezent, umówić fryzjerów- to nie takie proste przedsięwzięcie
Gratuluję tak naprawdę tego krokuKurczę, gdybym mogła, powtórzyłabym swój ślub
Edit: no i super wózekBaby Design, jak widzę
Edit 2-jakby co, to wejdź na stronę baby design i zarejestruj zakupNa ramie masz nr seryjny, potrzebujesz też zdjęcia dowodu zakupu
Po rejestracji gwarancja przedłuża się do 2 lat
Tylko trzeba to zrobić chyba w ciągu 14 dni od zakupu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 16:12
Pola Róża
-
Dzieki Dziewczyny za zyczenia!:***
I jeszcze raz Wszsytkiego Najlepszego,tym ktore tez obchodza;D
Anet ja mam dzis a jutro moja Lenka
Smile ja caly czas co 3 tygodnie od poczatku mam wizyty.
Patuniek az tyle! W jeden dzien tabsowmatko. Sporo..
Katia,Enka zakup extra!
Mada lubie za zyczenia. Trzymamy kciuki z Toba ;*
Katia glukoza bardzo zblizona do moich wynikowSuper,ze okej
Ja w przerwie w czytaniu wciagnelam niezdrowa zapiekanketaka Urodzinowa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 16:23
Katia89, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Izziee wrote:To chyba jakiś konował, a nie lekarz
Od swojej lekarki dostałaś antybiotyk? U mnie na szczęście to tylko bakterie, nie mam żadnych objawów związanych z nimi. Także jak się pojawiają to dostaję tylko urinal i wszystko wraca do normy.
-
Patuniek 25.01, oczywiście wszystkie zaproszone na tą 10-minutową uroczystość
Szczerze to dla mnie nie będzie zbyt ekscytujące wydarzenieNie chcemy tej całej pompy, jesteśmy ze sobą prawie 10 lat i po prostu pora podpisać papierki zanim pojawi się dzidzia.
Wczoraj już zarejestrowałam produkt i czekam na akceptację
Mmmmm uwielbiam zapiekanki, zwłaszcza te niezdrowe z makaronem, śmietaną i serempatuniek86, iNso87, Malutka_27 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Katia89 wrote:Dziewczyny, odebrałam wyniki z krzywej z rana, wszystko w porządku, na czczo było 78, po 1h 108 a po 2h 104, także ok.
Mada, myślę że to dobre informacje ze nie ma żadnej infekcji, robią jeszcze jakieś badania? Czy teraz będą już tylko konsultowac wyniki ze specjalistami? -
enka90 wrote:Patuniek 25.01, oczywiście wszystkie zaproszone na tą 10-minutową uroczystość
Szczerze to dla mnie nie będzie zbyt ekscytujące wydarzenieNie chcemy tej całej pompy, jesteśmy ze sobą prawie 10 lat i po prostu pora podpisać papierki zanim pojawi się dzidzia.
Wczoraj już zarejestrowałam produkt i czekam na akceptację
Mmmmm uwielbiam zapiekanki, zwłaszcza te niezdrowe z makaronem, śmietaną i serem
Enka, ja sobie chwalę 10-minutowe uroczystościNaprawdę wolę to, niż godzina lub więcej
Mój też tyle trwał, a nawet ciut krócej (mam nagranie od koleżanki). I też bez pompy, bo potem obiad tylko dla rodziny
O 17 wszyscy się rozjechali, a my mieliśmy czas dla siebie
Więc jak najbardziej polecam te formę
Młodana kilka godzin zajęła się siostra
Pierwszy taniec we 2 w domu
Aaaa, wracając z restauracji zatrzymaliśmy się pod pałacem kulturyMąż nigdy nie był na szczycie. I wyobraźcie sobie, że stoicie w kolejce do kasy, ludzi od groma i czekania na godzinę, a tu wpada parka w sukni ślubnej i garniturze
Bilety kupiliśmy bez kolejki, a ktoś z obsługi specjalnie z nami pojechał na górę, żebyśmy nie musieli czekać
Na górze 5 minut, zjeżdżamy -winda znowu tylko dla nas
Przy okazji pokazali nam salę marmurową, dostępną tylko dla wycieczek zorganizowanych
To było tak magiczne, obcy ludzie nam gratulowali
10 minut z życia na procedury ślubne i najpiękniejsze wspomnienia
Więc enka, nieważne, że tyle lat razemŻyczę Wam jak najpiękniejszych chwil razem
enka90, iNso87, Izziee, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża