MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksiazka1 wrote:A jak wyglądała taka wizyta? Kiedy miałaś? I jak uzasadnialas swoje zwolnienie? Nie myślałam że mogą tak kazać wracać do pracy, sporo osób mówi że to tylko formalność.
Miłego dnia dziewczyny i kciuki za wizyty
Weszłam wywiad babeczka dość miła. Potem dostalam skierowanie do gina. Ten zrobil usg nie zbadał mnie nawet i mowi no jest ciąża.
Powiedział że nie widzi przeciwwskazań do pracy.
Dalam ze to mija 4 ciąża.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
teverde wrote:No nie żartuj! Jak tak można? Pierwszy raz słyszę coś takiego.. A jaki rodzaj pracy wykonujesz jeśli można wiedzieć?
Mam etat w przychodni jako manager
I własną działalność gospodarczą prowadzę między innymi sklep i noclegi to jest działalność jednoosobowa wiec nie zatrudniam pracownikówkehlana_miyu, teverde lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
Ja po wizycie dziecko waży 1420g toż to wielkolud.
Robi się rozdarcie na palec i szyjka w miesiąc o 1 cm skrócona. Co prawda ma teraz 3.8 cm ale jednak coś się skrocila.
Następna wizyta 10.01Marza89, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Butterfly 83, Ankakaranka87, Anet85, Reniferra, iNso87 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
mayka wrote:Weszłam wywiad babeczka dość miła. Potem dostalam skierowanie do gina. Ten zrobil usg nie zbadał mnie nawet i mowi no jest ciąża.
Dalam ze to mija 4 ciąża.
Ale odwołałaś się, prawda? Jakby mi powiedzieli, że mogę pracować, to bym się odwołała-takie prawo.Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dzień dobry. U mnie też noc średnia. Zasnęłam po 1, a o 5:30 synek zrobił nam pobudkę i o 7 dopiero zasnął. Zamiast iść na badania poszłam spać. Teraz ma drzemkę i ja chyba też skorzystam.
Co do gondoli to nic nie dawałam na boczki.
U mnie wyraźnie czuć brzuchu i jak w poprzedniej ciąży teściowa mówi, że napewno mam mało wód skoro tak dobrze czuje dziecko, bo ona wcale nie czuła. I już w poprzedniej jej mówiłam, że to normalne i wszystkie kobiety czują ruchy, ale jak widać nie dotarło bo dzisiaj znów wyskoczyła, że ja napewno mam mało wód... -
nick nieaktualnymayka wrote:Weszłam wywiad babeczka dość miła. Potem dostalam skierowanie do gina. Ten zrobil usg nie zbadał mnie nawet i mowi no jest ciąża.
Dalam ze to mija 4 ciąża.
-
patuniek86 wrote:Ale odwołałaś się, prawda? Jakby mi powiedzieli, że mogę pracować, to bym się odwołała-takie prawo.
Nie wzięłam nowe l4 dnia następnego
Tak mi doradzala babka w zusOlaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
Ja po wizycie. Mała ma 1100 gr. Ułożona glowkowo. Szyjka zamknięta
patuniek86, india, Ksiazka1, Butterfly 83, Izziee, Salsefia, enka90, Sana, Pikcia, Marza89, Macy, lkc, kehlana_miyu, teverde, Makowe Szczęście, bbeczka91, mimoza, Lenonki, Ankakaranka87, Anet85, Reniferra, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po wizycie. Łożysko sie podnosi juuupii.
szyjka zamknieta, wody w normie.
Malutka rosnie i ma juz 828g. Ale nie chciala wspolpracowac i nie mam zdjeciatak mi smutno
patuniek86, Ksiazka1, Butterfly 83, Kleopatra, Izziee, Salsefia, enka90, Sana, Marza89, lkc, kehlana_miyu, teverde, bbeczka91, mimoza, Lenonki, Ankakaranka87, Reniferra, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny
cieszę się że z paluszkami wszystko dobrze
ja mam wizytę 18stego o 13 45 i już nie mogę się doczekać
U nas dziś tez leniwy dzień ale o 12stej wzięłam się w garść i wyszłam z domu trochę pochodzić po sklepach. Jakoś tak ciężko mi było... wszyscy mieli czapki rękawiczki a ja szłam bez czapki z rozpiera kurtką bo myślałam że się ugotuje ;-/ a gdzie to jeszcze do marca!
Mały u nas dziś bardzo ale to bardzo aktywnycały czas boksuje mnie po lewej stronie
czy któraś z Was w poprzedniej ciąży miała taką sytuację że maleństwo odwróciło się główka w dół w ostatniej chwili ?
iNso87 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
No najlepiej niech w ogóle skasują L4 na ciąże bo po co nam... Z jednej strony chcą by rodziło się więcej dzieci a z drugiej strony takie cyrki. Odprowadzamy te przeklęte składki więc coś nam się od tego państwa należy. Mayka ubawiło mnie to, że sama pracownica zusu doradziła Ci jak to obejść
teverde, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Cześć dziewczyny ❤️
Gratuluję udanych wizyt i samych dobrych wieściRośniemy my i nasze dzieciaczki
Uwielbiam czwartki bo mogę po ćwiczeniach posłuchać serduszka mojej księżniczki ❤️
Większość z Was kończy niedługo szkołę rodzenia a ja dopiero 8 stycznia ją zacznę haha masakra jakaś
Mayka lubię za wagę bobaska ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 17:58
-
Sana wrote:Super wieści z wizyt dziewczyny
ale duże już Wasze dzieciaczki! Mayka, Twój szkrab idzie na rekord - prawie 1,5kg, wow!
Wyprzedza termin o 5 dni o ile się nie mylę.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
Jakiś szok z tym powrotem do pracy. I to bez badania, mogłaś mieć skracającą szyjkę, albo cokolwiek. Na prawdę idiotyzm.
A my india idziemy łeb w łebTeż mam dziś 25+0 a młody wczoraj miał 800g
Gratuluję udanych wizyt, dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 18:58
patuniek86, india, Butterfly 83 lubią tę wiadomość