MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra wrote:Marzenka, wspólczuję .
Bonda wrzucisz zdjęcie? EDIT. Ok juz widzę. Pięknie
Kciukasy dla innych dzisiaj wizytujących!
Wiedziałam,że ta wizyta spowoduje,że się będę zastanawiać. -
Bonda wrote:Acilya-cholernie mi przykro.Przesyłam Ci siłę.Bądź dzielna..
Ja już po wizycie.Od razu dał mi L4,ze względu na pracę,mimo że jestem na urlopie.Serduszka jeszcze nie widać.Pęcherzyk zoltkowy 2,6mm
Wg OM dziś 6 tydzień. Duphaston zamienił na luteine,chociaż podobno niski poziom prog w niczym nie przeszkadza i to tylko profilaktycznie.To na tyle.Aha...i nareszcie mam zdjęcie z USG.Następna wizyta 23.07
Do tego czasu podstawowe badania.
Super wieści. A jaka masz pracę?
-
Marzenka4 wrote:Ja już nie mam złudzeń.... niestety dziś rano wszystko ze mnie wyszło jeśli tak to mogę nazwać w poniedziałek mam przyjść zobaczyć czy sie ladnie oczyscilam. No niestety życie.... 3 majcie się buźka dbajcieno siebie !
Marzena przykro mi.
-
Ja już po wizycie w labie.
W czawarek wizyta mam nadzieję że już będzie widać płód. Bo jak dostal rylko pęcherzyk ciążowy 13.1mm i ciałko żółte 4mm.
Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat. Chyba ja jedyna zostałam tu z 3 dzieci.
Aż nie mogę w to uwierzyć że mąż mi zrobił taką niespodziankę -
Bonda wrote:Mam nadzieję,że to normalne,że może jeszcze nie być widać ?
Wiedziałam,że ta wizyta spowoduje,że się będę zastanawiać. -
Marzenka – bardzo mi przykro, bądź dzielna.
Bonda – gratuluje udanej wizyty. Jest już pęcherzyk żołtkowy to lada dzień pojawi się zarodek i za chwile serduszko. Na spokojnie daj maleństwu troszkę czasu – my wszystkie chciałybyśmy od razu być w II trymetrze ciąży;-))
Bonda, iNso87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Mayka04 wrote:Ja już po wizycie w labie.
W czawarek wizyta mam nadzieję że już będzie widać płód. Bo jak dostal rylko pęcherzyk ciążowy 13.1mm i ciałko żółte 4mm.
Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat. Chyba ja jedyna zostałam tu z 3 dzieci.
Aż nie mogę w to uwierzyć że mąż mi zrobił taką niespodziankę
Bonda śliczne zdjęcie.super!!) -
Jejku aż się wierzyć nie chce w to co tutaj czytam. Bardzo Wam współczuję dziewczyny. Trzymajcie się, bo zawsze po burzy wychodzi słońce. Ja jestem w domu już i czuję się strasznie słabo. Non stop mi się chce spać i mam mdłości, do tego cały czas plamienia...
INso87 wizytę mam dalej w piątek na 12iNso87 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja2019 wrote:Masz 3 czy to będzie trzecie?ja będę miała trzecie dzieciątko
Bonda śliczne zdjęcie.super!!)
Mam już 3 dzieci 7 lat 3 lata 1.5 roku. Chyba Marzenka o ile się nie mysle tez miala 3 dzieci.
A teraz 4 dzieciątka totalnie zaskoczenie dla mnie ale mąż to ukartował -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMayka04 wrote:Mam już 3 dzieci 7 lat 3 lata 1.5 roku. Chyba Marzenka o ile się nie mysle tez miala 3 dzieci.
A teraz 4 dzieciątka totalnie zaskoczenie dla mnie ale mąż to ukartował -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bonda wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e678b08d9e0.jpg
A to moja kropunia.
Szatynja-moja kawa jest pyszna -
ksiazka wrote:Ładnie, już 4 dzieci będzie będzie wesoło :)a jak to mąż ukartowal? Bo chyba nie rozumiem
No jakby to powiedzieć zawsze powtarzał ze chce mieć jeszcze jedno dziecko i ruszył mi głowę...
A wtedy gdy się kochalismy mowilalam mu by uważał bo sa płodne. Zawsze mnie słuchał a teraz sam zadecydował i do środka. Noi jest ciąża.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jestem tu nowa Niedawno robiłam test i wyszedł pozytywny Wczorajsza betahcg - 94 jutro powtórzę bete mam nadzieję że bedzie wyższa bo zaczęłam sie stresowac tym
Wizyta u lekarza dopiero 20 lipca - wczesniej terminów nie było
Dziewczynki a ja sie teraz zastanawiam bo endokrynolog powiedziała mi że jak zajde w ciążę to mam od razu do niej przyjsc bo trzeba bedzie zwiększyc dawke letroxu i nie wiem teraz czy juz do niej dzwonic czy poczekac az bede miała potwierdzenie od lekarza?
Gratuluję Wszystkim ZafasolkowanymMarza89, ksiazka, iNso87 lubią tę wiadomość