MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso, nie miała dzieci, tylko mnie i mamę i chłopaka z którym miała wiele planów. Studiowała medycynę. Ledwo co pozbierała się po śmierci taty, która strasznie przeżyła... Wychodziła na prostą. Nie wierzę w to.
Misiak, witaj!
Nadzieja, kciuki za betę.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Nadzieja2019 wrote:Marza89 zobaczę teraz jak nie będę wstawiać.dzięki
Inso no to faktycznie masakra.uważaj tam z tym ciśnieniem.ja w ciazach też zawsze niskie miałam.teraz czuję się o dziwo bardzo dobrze. -
Hej dziewczyny, oby dzisiejszy dzień był bardziej udany niż wczorajszy!
Acilya, wyrazy współczucia, to jest na pewno ogromna starta dla Ciebie, ale musisz sie teraz trzymać dla maleństwa.
Misiak17, witaj!
Ja mam dziś wizytę i już jestem kłębkiem nerwów.Laura
-
Acilya nie wiem co napisać bardzo mi przykro, wyrazy współczucia. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić.
Izzie ja tez mam dziś wizytę i jestem już kłębkiem nerwów. Nie spałam pół nocy, teraz obaj synkowie smarkają i kichają i to tylko kwestia czasu żeby mnie wzięło. Jem czosnek, cebule, miód, cytrynę co jeszcze mogę żeby się ustrzec przed chorobskiem???
Inso uważaj na siebie!!!!iNso87 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny :*
Siedzę dziś w domu i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Swoją drogą moja w czwartek i nie wiem czy nie pójść na L4 jeśli ginka mi zaproponuje. Wolałabym się przez to wszystko oszczędzać a z drugiej strony nie wiem czy nie łatwiej mi będzie w pracy.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
Acilya-cholernie mi przykro.Przesyłam Ci siłę.Bądź dzielna..
Ja już po wizycie.Od razu dał mi L4,ze względu na pracę,mimo że jestem na urlopie.Serduszka jeszcze nie widać.Pęcherzyk zoltkowy 2,6mm
Wg OM dziś 6 tydzień. Duphaston zamienił na luteine,chociaż podobno niski poziom prog w niczym nie przeszkadza i to tylko profilaktycznie.To na tyle.Aha...i nareszcie mam zdjęcie z USG.Następna wizyta 23.07
Do tego czasu podstawowe badania.Reniferra, M@linka, ksiazka, bbeczka91, Izziee, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:NA Potwierdzenie idę do Bartkiewicza a później przeniosę się do Teler
To jeszcze się może u lekarza spotkamy, jak się przeniesiesz:)Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Cześć Dziewczyny! To melduję się pierwszego dnia L4.
Trzymam kciuki za dobre wieści na dzisiejszych wizytach.
bbeczka91 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Marzenka4, przykro mi, trzymaj się!
Bonda super że wizyta pozytywna;)
Ja idę dzisiaj, ale to taka nieplanowana, więc nie wiem, czy będzie badanie, czy tylko obejrzy wczorajsze usg i się jakoś do tego odniesie. No i zwolnienie wezmę, chociaż póki się nie uspokoi to plamienie.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
LwieSerce wrote:To jeszcze się może u lekarza spotkamy, jak się przeniesiesz:)
Koleżanki mi ją poleciły i mąż chce żeby prywatnie, więc zobaczymy, najpierw wizyta jutro -
Bonda wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e678b08d9e0.jpg
A to moja kropunia.
Szatynja-moja kawa jest pysznaM@linka lubi tę wiadomość