MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w domu. Druga doktorka by sie nie czepiala ułożenia pecherzyka. Zrodla krwawienia na 100 procent nie zbalezli. Jesy cos, xo wyglada jak drugi pecherzyk, nieprawidlowy, i byc moze stad krwawienie. Albo to skrzep, co dziwne przy zastrzykach przeciwzakrzepowych. Dali mi nadzieję ze bedzie dobrze. Od jutra ide na l4.
Reniferra, iNso87, M@linka lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elcia89 wrote:Zrobie chyba bete za kilka dni i potem po 48h i musze tsh zrobic. Narazie 10 dni po owu, wiec jeszcze sie tak bardzo nie cieszymy bo roznie bywa. Jutro rano tez zrobie test. A ktoras z mam jest z Gorzowa Wlkp.? Polecacie jakiegos ginekologa?
-
Acilya wrote:Dziewczyny, dzisiaj moja siostra zginęła w wypadku. Nie wierzę w to. No i od rana się stresuje. Cała się trzęsę i aż mnie wszystko boli od tego napięcia. Do tego boje się czy to nie zaszkodzilo dzidzi
-
nick nieaktualnyCo za dzień, Dziewczyny jakiś czarny poniedziałek ;/
LwieSerce odpoczywaj!A skrzep, nie masz hemofilii? Bo przy hemofilii właśnie pomimo heparyny mogą robić się skrzepy.
Acilya, aż nie wiem co napisać;/ Strasznie mi przykro;/// Pomimo tak wielkiej straty, nie zapominaj o maluszku. Przytulam Cię! -
Jechała sama, możliwe że zasłabła. Uderzyła w tira i samochód się zapalił. Wzięłam mamę do nas, niedawno straciliśmy mojego tatę więc to kolejny szok. Boże, żeby z dzidzia było ok...9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Acilya, wyrazy współczucia. Bardzo, bardzo mi przyrko!Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
inspeMama wrote:Co za dzień, Dziewczyny jakiś czarny poniedziałek ;/
LwieSerce odpoczywaj!A skrzep, nie masz hemofilii? Bo przy hemofilii właśnie pomimo heparyny mogą robić się skrzepy.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Marza89 wrote:Z Gorzowa nie ale jestem z Zielonej Góry
Marza89 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Marzenka4 wrote:Lwie serce ale przestalas krwawic ?
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, staralam się już wczoraj nadorbić Wase wpisy ale duzo się dzieje, a ja nie zawsze mam czas, poza tym za bardzo myślę póżniej o tych wszytskich przykrych sprawach....
Niezwykla, NatiS wczoraj czytam Wasze posty, ale tak mnie to zasmuciło, że nie miałam siły nic napisać, myslałam o Was az snełam. Niezwykła bardzo mi przykro, wiem co przeżywasz, ja też walczyłam do ostatniej nadziei , ale niestety losu nie oszukasz. Smutek, żal, pustka, płacz,szukanie przyczyny, nieuzasadnione wyrzuty. Bądź dziela kochana, musisz czekać….Czas trochę łagodzi ból. Jak się uda to wracaj jak najszybciej do domu – do męża do rodziny.
Acylia – tez mierzyłam na początku temperaturę, ale później wyczytałam, że może się ona wahac o ok. 0,5 C, dlatego odpuściłam , aby niepotrzebnie nakręcać. Niezniernie mi przykro z powodu straty tak bliskiej osoby. Wyrazy współczucia. Dbaj teraz o siebe – pamiętaj o maleństwwu.
Babeczka – ale zrobiłaś cudne dzieło, z pewnością smakował tak wysmienicie jak też wyglądał. Prawdziwy talent
Paulina0706– za L4 ciązowe z literką B- masz płacone 100%, więc z trzynastki Ci nie potrącą.
Marzenka – może to pamienie implantacyjne – miejmy nadzieję, że nie wrózy to nic złęgo.
U Mnie utrzymują się lekkie plamienia, poza bólem piersi, zmęczeniem, sennością , wiekszą wrazliwoscia na zapach – to nie mam wymiotów, mdłości, zobaczymy do dalej.
Pozdrawiam Was dziewczyny, będę do Was zagladacć
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
LwieSerce wrote:To z jednego miasta jestesmy:)
Będziemy razem z wózkiem chodzić
Wszystko będzie dobrze i teraz odpoczywaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 22:27
-
Marza89 wrote:Serio? Mieszkasz w ZG? Super! ❤️
Będziemy razem z wózkiem chodzić
Wszystko będzie dobrze i teraz odpoczywaj!
Oby! u kogo prowadzisz ciążę?