MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jeżeli można to po cichu chciałabym dołączyć. To moja 4 ciąża, jestem po 3 stratach. Dlatego trochę boję się dołączać . W zeszły poniedziałek cień cienia i beta 1,82. A potem już rosła. Jestem obstawiona lekami, na l4 i robię wszystko żeby tą ciaze utrzymać. Kolejna wizyta 21.07.
iNso87, M@linka lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Inso nie wiem, nie sprawdzałam. Narazie każdy kolejny dzień to dla mnie sukces.
Trzymam kciuki za wszystkie ciążę k współczuję tym, którym niestety się nie udało.
Acilya bardzo mi przykro.iNso87 lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Lwieserce dobrze, że wszystko w porządku. Dbaj teraz o siebie. Lze i się nie przemeczaj.
Acylia nie wiem co powiedzieć zamurowalo mnie normalnie. Nie potrafię sobie tego wyobrazić nawet.. Strasznie mi przykro:( Gdzie to się stało? Siostra miała rodzinę?? Dzieci?? Jeju dwie straty w krótkim czasie to nie do ogarnięcia (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 07:01
-
misiak17 wrote:Inso nie wiem, nie sprawdzałam. Narazie każdy kolejny dzień to dla mnie sukces.
Trzymam kciuki za wszystkie ciążę k współczuję tym, którym niestety się nie udało.
Acilya bardzo mi przykro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 07:02
-
Elcia89 wrote:Zrobie chyba bete za kilka dni i potem po 48h i musze tsh zrobic. Narazie 10 dni po owu, wiec jeszcze sie tak bardzo nie cieszymy bo roznie bywa. Jutro rano tez zrobie test. A ktoras z mam jest z Gorzowa Wlkp.? Polecacie jakiegos ginekologa?
-
misiak17 wrote:Hej. Jeżeli można to po cichu chciałabym dołączyć. To moja 4 ciąża, jestem po 3 stratach. Dlatego trochę boję się dołączać . W zeszły poniedziałek cień cienia i beta 1,82. A potem już rosła. Jestem obstawiona lekami, na l4 i robię wszystko żeby tą ciaze utrzymać. Kolejna wizyta 21.07.
Cześć my tu wszystkie z jednej strony mamy obawy a z drugiej mocno wierzymy że się uda więc doskonale Cię rozumiemy. -
Też się witam. Niech ten dzień przynosi dobre wieści...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Nadzieja2019 wrote:Dziewczyny dlaczego ucina mi wiadomości?wie ktos
Nadzieja2019 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja tak jak Marza napisała może przez te gotowe emotki?
Ja dzis w nocy mdlalam.. Wczoraj wieczorem miałam takie mroczki przed oczami, że nic nie widzialam z dobre pół minuty. Ale przeszlo. Dzis Malz wstawal po 2 w nocy do pracy. Juz jak słyszałam, że wychodzi, wstałam zobaczyć czy dzieci spia. Wyszłam z sypialni, jestem na holu i ide do ich pokoju i jak mną rzuciło do tyłu, ciemno w oczach zamroczenie mózgu normalnie:p, i bec na dupe a potem na plecy i leżę w szoku. Myslalam, ze zaraz stracę przytomność ale na szczęście ogarnelam się jakoś i wstałam. Ale wystraszylam się strasznie. Ja ogolnie jestem niskocisnieniowiec ale dzisiejszy wynik mnie powala 95/59 takie mam ciśnienie. Czuje sie oczywiście taka senna i zero mocy. A jak wstanę to mam mroczki. Kurde nigdy tak nie mialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 08:11