MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Serduszko bije, ale wg lekarza ciaza moze byc zle umiejscowiona? Sam nie wiedzial co mi powiedzieć... zaraz zejdzie druga lekarka zeby byla druga niezalezna opinia. Mam taki balagn w glowie
...Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Marzenka, jeśli Cię to uspokoi, to jak najbardziej możesz zrobić te dwie bety. Ja bym zrobiła
Malutka_27, witaj!
Ulv - piękna beta Jeśli chodzi o progesteron ja miałam 18 z hakiem w piątek. Ginekolog powiedział, że mało. Jeśli nie plamię, to nie ma większych powodów do niepokoju, ale i tak mam Duphaston 3x1 i Luteinę 100 (1x rano i 2x wieczorem).
Smile, Ty masz już tak duże wartości bety, że ona teraz zwolniła. I nie przejmuj się tym :*
Lwie Serce czekamy razem z Tobą na opinię drugiego lekarza :*
Ulv15, iNso87, Malutka_27 lubią tę wiadomość
-
LwieSerce wrote:Serduszko bije, ale wg lekarza ciaza moze byc zle umiejscowiona? Sam nie wiedzial co mi powiedzieć... zaraz zejdzie druga lekarka zeby byla druga niezalezna opinia. Mam taki balagn w glowie
... -
Czesc dziewcztyny, mi dzisiaj test pokazal ledwo widoczna druga kreske. Mam synka poltorarocznego, ktorego karmie piersia. Ja tak mysle zeby isc do ginekologa w 8 tygodniu ciazy. Narazie to musze wybrac sie do endo bo mam niedoczynnosc tarczycy.
M@linka, an1315, bbeczka91, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Elcia89 wrote:Czesc dziewcztyny, mi dzisiaj test pokazal ledwo widoczna druga kreske. Mam synka poltorarocznego, ktorego karmie piersia. Ja tak mysle zeby isc do ginekologa w 8 tygodniu ciazy. Narazie to musze wybrac sie do endo bo mam niedoczynnosc tarczycy.
-
Lwieserce, trzymaj się tam i walcz dzielnie.
Niezwykła, życzę Ci wszystkiego, co najlepsze. Niech ból minie jak najszybciej.
Ulv, progesteron jest dobry . Nie ma sensu go badać bez powodu.Ulv15, Ulv15, Ulv15, Niezwykła lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZobaczę do rana co będzie. Nie chcę się łudzić na razie jest bardzo źle. Ciągle leżę ale się nie polepsza, a niestety to sie po prostu czuje. Inso pamiętasz jak na początku do was dolaczylam i pisałam że jestem w szoku że czuję się tak dobrze, tak nie "ciążowo" moje objawy to powiększone piersi, zmęczenie ale też duży zapierdziel ostatnio miałam w pracy więc mialam prawo być bardziej zmęczona no i brzuch wydety powiększony na dole. A dziś caly dZień nic z tych objawów nie mam. Brzucha nie wciagalam b o nie mogłam a dziś to robię. Także to się naprawdę czuję. Przepraszam że tak pesymistycznie ale łatwiej jest pisać niż komuś mówić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzenka4 wrote:Tak sobie pomyślałam że może zrobię bete jutro i powtórzę w czwartek ? Coś mi to da ? Jak myślicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 20:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayka04 wrote:Hejka dziewczyny. Trzymam za wszystkie mocno kciuki. Ja jestem tak nerwowa ze szok. Zachowuje się jak nienormalna. Az sama się dziwię, że taka jestem nędza.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzisiaj moja siostra zginęła w wypadku. Nie wierzę w to. No i od rana się stresuje. Cała się trzęsę i aż mnie wszystko boli od tego napięcia. Do tego boje się czy to nie zaszkodzilo dzidzi9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2