MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co osoba to inny smak lubi
ja lubie fromage i paprykowe. Inne wymyslne juz tez nie w moim stylu. Ale ogolnie nie lubie chrupek. Rzadko je jem. Dzieci w sumie moje tez od czasu do czasu. U nas szafka z 4 polkami w kuchni ugina sie od slodyczy a nie ma komu jesc. Czesto jak cos zbliza sie do konca terminu to oddaje rodzicom,bo moj Tata i Siostra to kg by jedli
niewazne co byle by slodkie
-
My się witamy w nowo-rozpoczętym tygodniu.
Idę się ogarniać, bo muszę jechać na cmentarz, może zaskoczę do Rossmann'a. I potrzebuje do drogerii , bo włosy plączą mi się niemiłosiernie. Wygląda miejscami, jakbym miała dredy.Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ja uwielbiam leysy serowo cebulowe albo zielona cebulka. Niestety często jem
choć w tej ciszy jakoś mi nie wchodzą
Jadę z młodym do lekarza,niech zobaczy czy jest poprawa bo zaraz weekend s on strasznie kaszle -
Malutka, nadrabiam zaległości i jestem tak samo wstrząśnięta jak dziewczyny. Jakiś pacan nie lekarz Ci sie trafił ale nie ma co, idź do drugiego abo i trzeciego. W końcu trafi się jakiś kompetentny bo tak nie może być.
Wczoraj zjedlismy kolacje i zaczęliśmy z mężem skręcać meble, jeszcze sporo pracy a wczoraj zeszło do 23 i przez nóż brzuch trawdy jak kamień. Dziś spokojnie muszę funkcjonować.
Powodzenia na wizytach.
Po wagach naszych maleństw widać, że już naprawdę coraz bliżej do porodu -
patuniek86 serce mi pęka jak piszesz o tych bezsennych nocach. Zamieniłabym się z Tobą gdybym mogła na kilka nocy, żebyś mogła odpocząć. Cornelka jeszcze tak o 22.00-22.30 pobryka a później układamy się do snu i czuję ją znowu o 6tej.
Córkę masz modelkę!Ja przy niej to kurdupel
160 w kapeluszu
Malutka_27 bratowa pokroju Siostry mojego Męża. Mi bardzo pomogło, że wygadałam się tu Dziewczynom i dały mi mnóstwo cennych radNie przejmuj się takimi komentarzami. Nie jeden jeszcze taki usłyszysz. I wcale nie musisz się tłumaczyć nikomu czemu miałaś cc. Czy ktoś pyta kobiety sn "sn? z jakiego powodu" srakiego
sorry
hahhahaha musiałam
iNso87 współczuję z tym męczeniem się z ubezpieczeniem, zamiast Ci pomóc to pod górkę
Butterfly 83 jak się czujesz? Już mniej męczy Cię zgaga?
Sana powodzenia na usg! I czekamy na info
iNso87, patuniek86, Sana, Butterfly 83, Macy lubią tę wiadomość
. -
Salsefia nas też czeka skracanie mebli do małego ale najpierw mąż musi położyć podłogę
uważaj na siebie i odpoczywaj dzisiaj !
Sana powodzenia na USG i daj znać jak będziesz już po
Kleopatra oby u synka była poprawa. Trzymam kciuki
Inso87 niestety ja też wiem co to znaczy walka z pryszczami ;-/ do tej pory zawsze narzekalam na swoją cerę, nawet na początku ciąży! Tak mi hormony szalały że miałam cerę gorszą niż u nastolatki. Na szczęście uspokoiło się bo już miałam łzy w oczach;-( powodzenia u dermatologa ! Oby pomógł
Edit: makowe mi też wczoraj ułożyło jak się wygadałamdziś już mi lepiej i nastawiona jestem pozytywnie na tą wizytę u siebie w mieście;-) Dzięki dziewczyny !!!! ;-* ;-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 09:18
iNso87, Makowe Szczęście, patuniek86, Ksiazka1, Kleopatra, Sana, india lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Dziewczyny, dzisiaj nastąpił taki mały cud
7,5 godzin, z przerwami (oczywiście), ale 7,5 godzin snu!
Światło zgaszone p 1.30, od razu i tak nie zasnę
Potem pobudka o 6 na siusiu, o 7.20-mąż wychodzi do pracy, więc buziak (nie raz na niego nakrzyczałam, że wychodzi bez, więc nic nie mówię, kiedy mnie tym wybudza), no i teraz pobudka o 9
A miałam dzisiaj tak dziwny sen
Pola wystawiła twarz i tę jej buźkę było widać przez moją skóręI tak jeździła po tym brzuchu
Ogólnie to się działo na porodówceA potem Pola się odwróciła głową w dół i chce wyjść-ale nie tam, gdzie trzeba-tylko znowu brzuchem, nad spojeniem łonowym. Rany, jak to bolało! Non stop waliła mnie tam głową
Z bólu nie wyrabiałam, a lekarze stwierdzili, że jak się wstawi, wtedy mam dać znać
A ona jak taran, co chwila mnie waliła w brzuch
Makowe Szczęście, Katia89, Anet85, Sana, Macy lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 też pamiętam z UK krewetkowe i octowe
zdecydowanie od chipsów wolę ser lub czekoladę
Na razie nie mogę jeść tych pysznych serów, no ale już naprawdę nie długo
Wczoraj byliśmy na kolacji, i Mąż pytał co bym zjadła po porodzieto było takie słodkie
patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
. -
iNso87 wrote:Ja niedawno wstalam i nadrabiam. Dzien dobry!
Dzis Mloda wczesniej odbieramy ze szkoly i wizyta u dermatologa. Cos na te pryszczki Jej na twarzy musi zaradzic,bo ja patrzec nie moge jaka ma cereaz mi Jej szkoda, pelno wagrow sie narobilo. Stosuje mydlo protex i przed spaniem wyciera je Davercinem. Jest lepiej niz bylo ale dalej je ma. Nie chce zeby potem bedac nastolatka/dorosla cierpiala z tego powodu. Sama wiem co to znaczy
Makowe sliczne zdjecia!
Inso, Młoda ma straszne problemy ze skórą. Pamiętaj, że Protex wysusza skórę dodatkowo, więc pobudza ją do produkcji większej ilości natłuszczenia
Na samej wągry to ciężko coś poradzić, ale na trądzik jest naprawdę świetny krem-skinoren. Taka pomarańczowo-biała tubka. Krem bez recepty, polecona właśnie przez dermatologaI ja widzę różnicę, kiedy Młoda pamięta o jego używaniu, a kiedy nie
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
iNso87 wrote:Nie mam ale zaraz sprawdze
Zostalo mi kupic torbe i organizer do greentoma(choc mysle,ze trobe sama kupie pod spod do wozka) i adaptery do fotelika ;d ale jakos malo tego hehehhee sprawdze ten pas napewno.
Czyli w czymś Ci pomogłamiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Makowe Szczęście wrote:patuniek86 serce mi pęka jak piszesz o tych bezsennych nocach. Zamieniłabym się z Tobą gdybym mogła na kilka nocy, żebyś mogła odpocząć. Cornelka jeszcze tak o 22.00-22.30 pobryka a później układamy się do snu i czuję ją znowu o 6tej.
Makowe, jesteś kochanaŻeby u mnie ta bezsenność była strasznie męcząca, to byłoby gorzej
Ale z reguły śpię 4,5-5 godzin, a potem 1,5 godziny drzemki około 9-11
I styka
Naprawdę nie wiem, jakim cudem
W końcu ja jestem urodzony śpioch
A w nocy Pola to tak rozrabia... Chociaż wczoraj to rozrabiała przez calutki dzień. Brzuch mi falował, jak wzburzone morze
Wieczorem pokazałam mężowi. On zobaczył i patrzy na mnie-a po co to robisz?Mówię mu, że to Pola, nie ja
Oczy, jak 2 spodki
Tłumaczę mu, że jego dziecko robi mi przemeblowanie narządów wewnętrznych, wystrój jej się nie podoba
I nogami przesuwa żołądek i wątrobę, dupcią rozpycha jelita, bo takie trochę zaplątane, głową próbuje przesunąć mi szyjkę, bo w końcu czemu nie, a rękoma rzeźbi w prawym biodrze
Makowe Szczęście, india lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Inso, Młoda ma straszne problemy ze skórą. Pamiętaj, że Protex wysusza skórę dodatkowo, więc pobudza ją do produkcji większej ilości natłuszczenia
Na samej wągry to ciężko coś poradzić, ale na trądzik jest naprawdę świetny krem-skinoren. Taka pomarańczowo-biała tubka. Krem bez recepty, polecona właśnie przez dermatologaI ja widzę różnicę, kiedy Młoda pamięta o jego używaniu, a kiedy nie
-
My dzis parapetowka u znajomych Malza..juz sie boje jak wysiedze:/ a wstalam jeszcze z potwornym bolem glowy. Dawnooooo mnie glowa nie bolala
Dzieci dzis na noc do moich rodzicow. Lena chyba 1 badz 2 raz bedzie u nich nocowala beze mnie i Malza.
a ja wroce do domu i dziwnie pewnie sie poczuje,ze dzieci nie ma w lozku
Jutro obiad u mojej Mamy,takze i tak przyjezdzamy. W niedziele pyzy u Tesciowej
mniam! No i z tego tez powodu z Malzem dzis kupimy cos odrazu na Dzien Babci i Dziadka i przez weekend dzieci porozdaja. Chcielismy kupic im po bilecie do kina na Galimatias i jeszcze sie zastanawiamy