MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy się tak chwalicie wyglądem (i słusznie, bo wyglądacie ślicznie), a ja nie mam raczej warunków do chwalenia się
Co więcej, nie bardzo mogę liczyć na jakieś ładne zdjęcia, to Wam pokażę moje "artystyczneOstatnio się zobaczyłam i stwierdziłam-a co mi tam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/463fbf5bffa3.jpgButterfly 83, Reniferra, enka90, Sana, Marza89, iNso87, Kleopatra, Katia89, bbeczka91, Makowe Szczęście, Malutka_27, Anet85, Izziee, 83xxx lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek86, pięknie! Kobieco! A poza tym Ty jesteś szczupła.
Nie to co ja, 1.60m w kapeluszu i jak kula śnieżna. Jak robię zdjęcie w jakimś tyg, to robię milion zdjęć, żeby wybrać jedno, które będzie w miarę. Staram się też nie pokazywać nóg, co są jak kolumny! Albo zakrywam je jakimiś naklejkami,mordkami itppatuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly
Mąż mi zaraz wyłączy wifi, jak zawszeA ja wyczerpałam w tym miesiącu limit na net, więc-niestety-niedługo znikam
Do "zobaczenia" jutro
Delvila, kciuki za wizytę
Enka-usg III trymestru! WowTrzymam kciuki
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Wiecie co. Jak ja w domu spać nie mogłam to jak spac w szpitalu? 4 kobiety, jutro pewnie dojdzie piątą bo jedno łóżko wolne. Każda w zaawansowanej ciąży. Zapomnialam jak bardzo nie lubię szpitali. Jeszcze jest tak gorąco, powietrze suche ze szok.
Wiecie może czy można cokolwiek e ciąży ja zapalenie spojowek? Najlepiej bez recepty. Cos czuje ze rano będę miała masakre z oczami.
Reniffera nie sądzę żeby ktoś ale odczytywal Twoje wpisy medyczne, pewnoe każdy korzysta
Ja na obchodzie musialam sie upomnieć o krzywą jutro, bo lekarka która przyjmowała mnie ba oddział nie widziała chyba potrzeby. Co z tego że mowilam, że przede wszystkim o to chodziło mojej dr... Mam nadzieję że rano bedzie moja lekarka i rozpisze jakie badania jeszcze zrobić. Tętno malego skakalo ba ostatnim kto ponad 17p, raz sie włączył nawet alarm
Ale jeśli to było przy jego mocnych ruchach to chyba nic takiego? Zobaczymy jutro, chyba 3x dziennie będę miała.
Patuniek zdjecie fajne Ci wyszło:) pomysłowe!Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Patuniek zgrabniutka jesteś
Trzymajcie kciuki bym w ogóle miała to USG ... Ostatnio lekarka stwierdziła, że zobaczymy jak się wyrobi (!!). Następną wizytę mam wyznaczoną praktycznie na 36 tc więc nie wyobrażam sobie wyjść jutro z kwitkiem ;/
Lwie trzymam kciuki za spokojną noc i piękne wyniki jutrzejszych badań.
Hashimoto, Letrox -
Lwieserce, powiedz rano na obchodzie o tych oczach. Niech ktoś na to zerknie. Może być potrzebny antybiotyk w kroplach, ginekolog też przecież może receptke wypisać. Niech noc bedzie spokojna :*.
Domofon zadzwonil, mąż wróciłlkc, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
No to ja nie śpię jeszcze. Jedna dziewczyna tak chrapie ze nie ma opcji... wiem że nie jej wina, ale trafi mnie zaraz cos
Reniffera powiem o ile nie zapomnę bo mialam juz wieczorem pytac ale skupilam sie na tym by mi ta krzywą na jutro wpisał. Dobrze że mąż bezpiecznie wrocil do domu. Przykro mi z powodu dziadka.
Enka kciuki za badania, powalcz by się odbyły:)Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Zdolności regeneracyjne pochwy są dla mnie magiczne. Zaraz po urodzeniu synka nigdy bym w to nie uwierzyła, ale po kilku miesiącach podczas seksu naprawdę nie czuję żadnej różnicy. Jeżeli mamy dłuższą przerwę z mężem (libido działa dobrze, ale czas i siły przy maluchu to czasem inna sprawa...), to wręcz mam wrażenie, że jest trochę ciasno i potrzebuję dłuższej gry wstępnej. A szyta nie byłam
83xxx lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Reniferra no cos Ty! Tak jak reszta Dziewczyn napisala,kazda korzysta z Twoich wpisow;) nam daleko do fachowca
poza tym piszesz to w taki sposob,ze napewno nie jest to wymadrzanie sie
6:20 no musze isc juz siknac aaaa ;p do labu pewnie na 7:40 zajade..
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Emka kciuki i nie daj się
Lwie współczuję szpitala, mi też się ciężko śpi choć u mnie są pojedyncze sale.
Mój mały ma zapalenie spojówek i dostał lek na receptę bo tak nic nie pomagało. Ja nigdy w życiu nie miałam.
Dziś kolejny dluuugi dzień z mlodym, byle przetrwać, jutro wizyta -
Dzień dobry
Lwie, jak mówi Reniferra, niech ktoś obejrzy Ci oczy, po co masz jeszcze się z tym męczyć. Ja jak leżałam, to cokolwiek się działo czy mnie bolało mówiłam na obchodzie i nie zostawili mnie nigdy bez pomocy. O malucha się nie martw, bo pewnie by zaraz reagowali gdyby to było jakieś zagrożenie.
Ja mam dziś położną u siebie, między 11-12 przyjdzie pierwszy raz. Nie wiem jak wygląda taka wizyta, ktoś coś?
EDIT:dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na info.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:01
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
To jestem po obchodzie. Trochę nie spodobało im się że znow ta krzywą robilam, że za szybko od ostatniego razu. No ale już za późno. Okazuje się że mam stan zapalny i dostanę antybiotyk
Crp 45. Więc pewnie poki nie spadnie to stąd nie wyjdęusg dzisiaj nie będę miała. Na oczy maja mi coś sprowadzić bezpiecznego ze szpitala
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Dzień dobry
ja już od 6 na nogach, właśnie zabieram się za kawkę. Mała wczoraj tak szalala, tak się wypinala że się zaczęłam zastanawiać czy to może jakaś zawodniczka MMA rośnie
Patuniek, musiałam chwilę się zastanowić o co chodzi ale zaskoczyłambrawo za pomysłowość, fajna pamiątka będzie
Lwie Serce, wymeczysz się w tym szpitalu no ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
Ja zmierzylam się w pasie, jakoś dużo nie przybyło od ostatniego pomiaru, 103 cm...a tu fotka :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c8490b6729c.jpgMarza89, Reniferra, Butterfly 83, Ksiazka1, Makowe Szczęście, patuniek86, patkaaxx90, Pikcia, Izziee, lkc, Ulv15, Kleopatra, Malutka_27, Anet85, Sana, kehlana_miyu, iNso87, 83xxx, Alisssa, Parsleyek, enka90 lubią tę wiadomość
-
Lwie mam nadzieję, że szybko spadnie i będziesz miała z głowy szpital! Trzymam kciuki za wyniki
Katia pięknie wyglądasz! Śliczny pokoik ❤️
Az się zmierzylam teżw pasie nadal 100 cm i 5,5 kg na plusie
Miłego dnia ❤️
Ja dziś na paznokcie śmigam ale zastanawiam się czy do porodu muszę ściągnąć żel? Bo coś kojarzę, że muszą widzieć po płytce paznokcia czy wszystko dobrze. Orientujecie się może jak to teraz jest?Mam nadzieję, że nie to głupie pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:59
Katia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwie serce nameczysz się, ale najważniejsze że jesteś pod obserwacja, trzymaj się
Katia89 pięknie wyglądasz a pokój bardzo ładnie przygotowanyteż się zmierzylam i mam tyle co Ty, ciekawe ile jeszcze przybędzie
Marza to nie jest głupie pytanie, dwa lata temu kazali miec widoczna płytkę. Nie wiem jak jest teraz.Katia89, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Katia, jaka ładna mama i pokoik!
Dziękuję dziewczyny za kciuki. Powtarzam sobie, e dobrze ze tu jesten. Wzięli jeszcze wymazy z pochwy, oby to nie tam byla infekcja. Jutro mocz na posiew. Dali już antybiotyk. Nie wiem, trochę mnie boli gardlo, tutaj zaczęłam kaszle od suchego powietrza. Moze stad to crp
Ale pamiętam że z corka mialam tak samo przyszlam na patologie bo byłam po terminie i wyszlo crp chyba kolo 38. Antybiotyk nie działał. Po dwóch dniach odeszły wody A po następnych dwóch crp ponad 100 i na szybko cieli bo zapalenie wewnatrzmacicnze.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Marza, jak bedzie jakas fajna położna to zapytam co z tymi paznokciami.
Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Lwie mam nadzieję, że szybko spadnie i będziesz miała z głowy szpital! Trzymam kciuki za wyniki
Katia pięknie wyglądasz! Śliczny pokoik ❤️
Az się zmierzylam teżw pasie nadal 100 cm i 5,5 kg na plusie
Miłego dnia ❤️
Ja dziś na paznokcie śmigam ale zastanawiam się czy do porodu muszę ściągnąć żel? Bo coś kojarzę, że muszą widzieć po płytce paznokcia czy wszystko dobrze. Orientujecie się może jak to teraz jest?Mam nadzieję, że nie to głupie pytanie
Lwie trzymamy kciuki aby spadło i możesz wrócić do domku :*
Ja ma na + równe 10kg ;p nie jest źlenigdy nie przepadałam za słodkim - czekoladą a teraz pochłaniam kilogramami... Śmiejemy sie że mój mąż tego dziecka sie nie wyprze bo on słodkie uwielbia wiec dziecko ma to po nim haha
Ja mam paznokcie w piątek już ostatnie bo właśnie podobno nie wolno miec żelu w szpitalu i tak pomyślałam że potem już ściągnę żel żeby sie przyzwyczaić do paznokci bez
Marza89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa
Katia-ślicznie wyglądasz, naprawdęA i pokój rewelacyjnie przygotowany
Marza, na szkole rodzenia pozwalali mieć pomalowane paznokcie, ale tylko na jasne kolory. Jest to urządzenie do badania saturacji (nasycenia tlenem krwi), który zakłada się na palec. Przy ciemnych lakierach ono nie działa, a bez tego anestezjolog nie zrobi zzo. Nie wiem, jak ma się do tego żel
Lwie, może stopery do uszu na noc? A oczami się nie przejmuj-w szpitalu naprawdę leczą wszystko, nie tylko to, z czym przyszłaśI mam nadzieję, że tym razem to crp to kwestia wyłącznie zwykłej infekcji.
Dzisiaj nie będzie mój dzień. Od samego rana obudziłam się z mocnym bólem brzucha i głowyMam nadzieję, że brzuch wynika z mleka, głowa ze zmęczenia (do późna siedziałam z książką). Pola fika, aktualnie znowu z czkawką, więc o nią się nie martwię. Ale chyba znowu muszę zwolnić
Katia89 lubi tę wiadomość
Pola Róża